Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 24
Maryela spune:
Fetele, io-s total indignata.....dar nu mai pot de ras:
http://youtube.com/watch?v=rcbchRnTTr4
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Liuda spune:
hai sa va zic ceva... ploua ninge maine, cutremur ceva.... a mea a bocit de foame... doamne nu stiam ce are ca uitaseram de 2 luni cum fac copiii cand le este foame... asa ca pana am facut bibe a durat 3 minute in care se agita dupa somn, l-a baut cu 180 ml in 3 minute si mi-am dat seama ca de asta facea ea urat .... Nu imi vine sa cred... oare isi revine? sper, ca deja disparaseram de 2 luni sa haranesc cu forta...
de azi noi apucam drumurile ca tare nu sta in case straine si mai ales cand vede barbati urla cu lacrimi... rar intalnit la noi, asa ca de azi avem program, seara imbracat si dus in lume, chiar si ziua o s-o car la birou pentru juma de ora sa treaca prin vreo 5 maini ca prea salbatica a devenit... nu mai pot merge cu ea nicaieri ca o apuca...
bafta la fetite.
rali spune:
Buna!
Mai mamicutelor... aveti un spor la scris... de abia va prinde omu'...
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Am vazut toate pozicile- frumosi bebelusi avem - si toate filmuletele -Emma e mortala iar Matei e un dulce (LILI eu vad foarte bine filmulete).
Noi azi am fost la controlul de 3 luni si 2 zile- facem parte din categoria grea 7800g si 66 cm (papam numai san). Vlad e un scump si un cuminte, inca nu se intoarce si nici nu da semne ca ar vrea in fund dar in schimb gangureste de numa numa, nu mai putem de dragul lui.
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
Shine spune:
lili 

se vede bine
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
alinuk spune:
lilcia
e suuper Matei, cum merge el rushinat cu kk pe crac.... vaaaaaiii e dementzial!!!
uite sa ii spui ca l-au vazut toate prietenele lui mami de pe forum si ca ar fi frumos sa nu mai faca kkitza in pants...
feteeeeeeeee m-am indragostit de Margicutza din nou.
In afara de faptul ca e un borator shef - e modelul de spunea Messa ca da afara dupa ce papa cu zambetul pe buze si pisha ce e prin prejur tot ce e in plus la bultica - dupa ce papa cred ca e el fericit.
Rade in hohoteeeeeeeee
Adica nu rade de unul singur, rade cu mine. Ca io cand l-am vazut am inceput sa rad tare si el dupa mine.... vaaaaiii cum a fost, sunt topita!!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
marinar spune:
laura e superba eva. adam e un norocos in cazul asta!
vaaaai si domnishoricul adam ce vigilent este.... n-am vazut asa ceva!
lili super tare faca cu kk pe crac!!!! eu cred ca merita sa-l filmezi si pe aviator, se vede ok.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
alinuk la faza cu rasul in hohote cred ca mai aveai putin si-l urmai pe matei- bb de lili, asa-i?
emmi rade si ea in hohote, dar si plange in hohote 
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Cap "Nu ma lasa a il las din brate"
Haideti sa incercam rezolvarea unei alte probleme prin metoda ABC:
copilul care trebuie tinut in brate tot timpul. Acesta era cazul lui Sarah si Ryan care il aveau pe Teddy, de 3 saptamani. "Lui Teddy nu ii place sa fie lasat din brate", se plangea Sarah. Antecedentul era faptul ca Ryan, care calatorea atunci cand Teddy s-a nascut, a fost asa de incantat sa fie cu fiul lui incat oricand venea acasa il tinea numai in brate. Sarah avea de asemenea o doica din Guatemala, o cultura in care copiii mici sut tinuti in brate mult. Comportamentul micutului Teddy era foarte predictibil, si am vazut nenumarati copii intocmai ca el: pus pe umar era fericit cum nu se putea dar in momentul in care incepeam - doar incepeam - sa il las jos, incepea sa planga. Daca ma opream, si inversam directia punandu-l pe umar din nou, se oprea. Sarah, care imediat ceda, gandind ca Teddy "nu o lasa sa il puna jos" nu facea decat sa cultive acest obicei. Consecinta acestui lucru era - dupa cum ati ghicit - Teddy nu vroia decat in brate.
Acum, nu e nimic in neregula in a tine copilul in brate. Si fara indoiala copilul trebuie calmat atunci cand plange. Problema, pe care am mentiat-o si mai devreme este aceea ca parintii nu stiu cand se termina calmarea si incepe rasfatul. Ei continua sa tina copilul si mai mult decat are nevoie. Si copilul decide (in mintea lui bineinteles), "A, deci asa stau lucrurile: mama si tata ma tin in brate tot timpul." Dar ce se intampla atunci cand copilul devine greu sau cand parintii trebuie sa lucreze ? Copilul isi pune "stai putin, trebuia sa ma tina in brate, nu voi sta aici de unul singur."
Ce e de facut? Schimbati consecinta schimband ceea ce faceti. In loc sa il tineti in brate la nesfarsit, ridicati-l cand plange si puneti-l la loc imediat ce s-a calmat. Daca plange din nou, ridicati-l din nou. Cand se potoleste, lasati-l jos. Si tot asa. S-ar putea sa trebuiasca a faceti asta de 20/30 de ori. In esenta, spuneti de fapt: " Esti ok, totul e in regula, noi suntem aici, vei fi ok". Daca nu capitulati si o luati de la capat cu obiceiul prost, va promit ca nu va dura o vesnicie.
delfinuta spune:
Laura ma bucur ca se mai "chinuie" cineva cu laptele la fel ca si mine..
Macar suculetze papa??
Catalina eu nu cred ca e legal sa nu mai beneficiezi de asigurarea medicala de la CMU. CIC-ul este legal, deci si asigurarea ar trebui sa curga...parerea mea sa intrebi chiar la CMU care e procedura..
Vad ca-i cuplati pe bebi pe aici..si lor nici dintii nu le-au dat..