Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Delfinuta - exact la fel mananca si fata mea. ai descris perfect

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

marybell la mine merge f bine paragrippe de la bioron cand e in faza incipienta. altfel, cand ma luase si pe mine gatul mai rau (de vreo 2 ori de cand am nascut) am luat coldrex si am supt tantum verde... intreba medicul, al meu a zis ca e ok sa iau dar dupa ce ii dau lui bb sa pape...pana la urmatoarea masa ar trece efectul... altfel, ceaiuri fierbinti si aveam mereu o esarfa la gat... sanatate, sper sa te refaci repede!

eheee, laura, draga mea la noi smekeria a inflorit de mult. candva manca si al meu tot asa, 2 mese jumate la san si restul in bibe, muls. pe parcurs lucrurile s-au schimbat. acum nu mai papa san decat intre mese, asa, de sete, sau (uneori!) la un sughit care nu vrea sa treaca... asta e! lasa, nu te necaji, important e sa pape laptele tau... adica eu asa ma consolez.

fetele cand va aud cu 180 sau mai mult ca papa la o masa, imi pica fatza... cum asa? deodata? al meu a papat maxim 120-130 la o masa. in general portia lui e de 110. si chiar parca ar stii, omul meu nu vrea mai mult nici daca ii pun in bibe mai mult. iar eu ziceam ca papa bine... deci se poate si mai bine. eh, dar Doamne fereste de mai rau!

Helenutza + Horia(18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iarina tot are febra.Dr zice ca ar fi de la dinti ,desi ebra pt dinti e de max 38.Sa vedem ce urmeaza.
Cu mancatul mananca..nu mai masurati atat cat papa un copil ,cat altul, fecare mananca in ritmul lui.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

domnisoara sfioasa pe nume Eva il astept pe Adam cel gentil...

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

fetili, una calda una rece. tocmai am primit veste de la serviciu sa predau cardurile de la CMU ca nu mai am dreptul sa beneficiez de asigurare de sanatate fiind in CIC. fetele, stiti voi ceva de lege? imi pastrez toate drepturile sau doar pe unele?

pupici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

heii ce e asta? site de matrimoniale???
ce draguti sunt si eva si adam!

Helenutza + Horia(18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Incercasem odata sa va pun un filmulet, doar ca nu e grozav, caci nu ma dumirisem cum se tine camera ...si nici nu e calitativ, caci e camera foto. asadar www.youtube.com/watch?v=mzzcemCfhek" target="_blank">pentru cine vrea sa se amuze
Sa imi spuneti cum se vede...io nu am placa video performanta!

hlenutza - Am zis ca si Adam e un nume condamnat, asa ca macar pe net sa ii gasesc si eu consoarta

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si mai avem ceva din categoria de ale lui Matei:
www.youtube.com/watch?v=8sRagZ6d1JY" target="_blank">Abia asteptam sa pot face asta singur

daca s-or vedea bine, sa imi spuneti sa ii fac si piciului aviator

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Lili- se vede bine, nazdravanul cum vrea el doar mami mami

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput