Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 22
Catalina spune:
Continuare:
In prima noapte l-m pus pe spencer in patut dupa baie, cu acelasi ritual ca si pana acum. a fost extraordinar ... sau cel putin asa am crezut noi. cand l-am pus in pat parea obosit dar in momentul in care aproape l-am pus pe saltea a facut ochii mari si a inceput sa se agite. noi il asezam culcat, el se prindea de marginea patului si se ridica iar noi il culcam la loc. am facut asta de 31 de ori in seara respectiva pana cand in final a adormit.
in acea noapte s-a trezit fix la 1 plangand. cand am intrat in camera lui statea in picioare. l-am pus incet jos, culcat. ca sa nu il stimulez, nu i-am spus nimic, nici macar nu m-am uitat in ochii lui. cateva minute mai tarziu, s-a agitat si s-a ridicat din nou; plangea si se ridica iar eu il culcam la loc - in continuu. dupa 43 de astfel de reprize a adormit extenuat. la 4 a plans din nou. isi facuse programul de asa natura ca puteai regla ceasul dupa el. si iar l-am culcat, de data asta doar de 21 de ori. (la unii copii sar de o suta cu astfel de reprize). in noaptea urmatoare s-a ridicat doar de 6 ori si la 2 a inceput sa se agite si sa se ridice si pana sa apuce am mers repede in camera si l-am culcat iar -am facut asta doar de 5 ori si nu s-a mai sculat pana la 7.
Va continua ca avem musafiri
delfinuta spune:
Buna ziua mamici si bebei! Ca de obicei sunteti foarte harnicutze!
Terbitza wow, sunteti super mancacioase! Daca ar manca si al meu asa as fi tare multumita, insa Erik de-abia papa 5 biberoane/zi: 3 bibe x 120ml si 2 bibe x 150ml.
Cata sa fiti sanatosi...si voi sunteti foarte bine dezvoltati. Eu ziceam de Erik ca e gras la 7300g, insa se vde treaba ca suntem mici bebei..Multumim pt carticika!
Marybell multa sanatate! Ai grija de Erik! Vad ca deja ti-au spus fetele ce sa faci. Va pupam
Anis felicitari pt botez, asteptam poze si detalii.
Liuda e pierdere de timp cu columbenii astia..desi as minti sa spun ca nu mai trag si eu un ochi cand n-am ce face...
marinar spune:
catalina ma bucur pt tine, ti-ai luat o piatra de pe inima. acum sper sa se poarte bine cu mateiashu si sa fie toata lumea multumita.
maribell asa cum a spus catalina, cred ca merg toate remediile homeopate. si eu am luat in sarcina homeogen si strodal- e sirop pt tuse si dureri de gat. acum nu stiu sigur daca sunt ok si pt amigdale dar mergi macar sa intrebi la farma.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
conchita stiu ca e ok pt musculatura ce face ea si oricum nu o pun in fund poate doar cateva secunde cand ne jucam, am eu o iau de manute si ea imediat incordeaza piciorusele si-si face avant si api o mai ridic cateva sec si o las imediat jos.
eli1977 spune:
neata!
LA MULTE LUNISHOARE:
Sofia bb de aelita
Thea bb de dianamizzi
Odette bb de Monicutz
Alexandru bb de Shine
Cata, ce bine ca te-ai linistit, Matei e bine, ai si bona, bravo!
Marybell, stiu ca Stodalul e homeopat si e bun, si ceai cu lamaie..sanatate multa
Dana, ma intrebai cat papa pisi..pai papa de 5 ori pe zi cateodata 180ml-care inseamna de fapt 200-cateodata 150ml, care inseamna 170ml.La masa de 12-13 ii dau suc de fructe si voi incepe usor cu piure de mar, pere, piersici, piure din mar copt,si pana la 200ml mai bea si lapte, tind sa-i inlocuiesc masa asta cu fructe ca vad ca ii merge tare bine, nu are nimic deoserbit si face caca f usor si neschimbat.Dr a zis mai sybtire cu cerealele, fainoasele ca e problema cu tesutul adipos, si asa el e mare..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
CoraHope spune:
Mersic la toate fetele pt o vorba buna si un sfat. Nu am crezut ca pot aduce atata alinare niste cuvinte scrise..
Aseara am reusit sa ii dau bibe (mai mult i l-am stors eu in gura) dar a si tras ceva, dar imediat dupa aceea a vomitat tot...asa ca ma las pagubasa, ma resemnez cu situatia. Ii dau numai san in continuare si nu-mi mai bat capul cu greutatea ei...cat i-a i-a.
La pediatru nu ma duc, ca si asa imi va spune doar ca trebe completare. Stiu si eu asta, dar sa-i dea el, daca poate ca eu nu pot!
Azi noapte ne-am trezit numai de trei ori..tot mai bine decat de sae, sapte ori.
Va invidiez pe cele, care dormiti toata noaptea!
Pentru amigdalitele imflamate...parerea mea e ca trebuie antibiotic, ca doar e puroi si ala altfel nu trece!
eli1977 spune:
daca tot au fost poze cu soldati dragalasi si printese,
va prezentam aiciun malinal cu pritenul lui
si aici o iubire mare
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
marinar spune:
eli sa creasca mare "malinalul" tau si sa ajunga malinalul tarii
!
laura ionescu spune:
Aelita - nici lui maica-mea nu i-a placut numele pe care i l-am pus fiica-mii - adica Eva Sofia. M-a pisat la cap inclusiv cu tampenii din alea gen "o sa rada copiii de ea la scoala. o s-o intrebe: eva, unde e adam?" si eu i-am raspuns " adam e pe forum si e mancacios"
- pup lilica. eu am ales numele astea fiindca fiecare inseamna ceva deosebit- eva inseamna viata si sofia intelepciune. asa vreau sa fie fata mea: plina de viata si intelepciune.
Liuda- ai o fata foooarte frumoasaaa. am ramas cu ochii la ea.
Adinush, MArina, Lili- am vazut pozele si bebeii frumosi.
Catalina - imi place povestea de la dr, mai ales faza cu vaccinul, mai ales ca il facem si noi sapt viitoare![]()
COra - noi avem aproape 4 luni si 5,7 kg.
Am trimis in mailul comun traducerile catalinei, pe masura ce scrie actualizez si retrimit.
Noi ne-am shmekerit. Adica ne-am prins ca la biberon e mai usor si nu vrem sa mai sugem. Inainte avea 3 mese de san, una de biberon si una san cu completare. Acum am ajuns la 2 mese de san si am inceput sa ma mulg sa ii dau laptele meu. Asta e... Zic si eu ca Dana ca ma bucur ca am reusit sa-i dau pana la 4 luni. Nu vreau sa o chinui si pe ea si pe mine si sa o fortez sa suga, ca nu rezolv nimic.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva