Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

messa, mi-am pus screen saver-ul cu labute.

Catalina, pupa-l pe Matei din partea mea ca a fost vaccinat.
O sa incerc sa o invat pe Eva cum sa se intoarca asa cum ti-a spus tie asistenta

Luida, demult am observat ca Irina Columbeanu e tinuta afara fara caciula. Nu am vazut faza cu barca, dar resedinta lor e pe malul lacului unde cred ca e ceva curent. Eva intotdeauna a avut o caciulita de bumbac pt ca aici mai tot timpul bate vantul.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Miha, deci ai inteles da, cum sta e spate si da sa se intoarca pe o parte, ii flexezi manutele la piept si il impingi usor, eu asa am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina pup si eu piticu'. ma bucur ca sunteti mari si frumosi. eu ce sa fac cu emmi, am inceput deja sa o cert ca nu are voie in fund inca. eu o pun in pat si ea incepe sa ridice capul de parca face abdomene din alea la jumatate. pai pana la 6 luni ce ma fac?!

lili ai un aviator dulce foc.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor,
eu nu ma simt prea bine, m-am trezit in dimineata asta cu amigdalele inflamate rau, abia pot sa inghit lichide. nu pot sa mananc deloc. am incercat o banana si nu reusesc nici macar asta...stiu ca s-a mai discutat ce medicamente se pot lua in cazul asta, daca alaptezi, dar la momentul respectiv nu mi-am luat notite. va rog din suflet daca isi mai aduce aminte vreuna dintre voi sa-mi spuna si mie ce sa iau, fiindca ma doare gatul asta de nu mai pot. abia pot inghiti saliva. mie mi-e frica sa nu ii dau si lui bebe si de cand m-am trezit mi-am pus mascutza dintr-aia pe botic ca sa nu il contaminez. pupici si astept raspunsurile voastre.

messa am luat si labutzele mersic mult de tot.

lily am vazut poza cu aviatorul tau mic, ce mai rade! ce-i place acolo sus!

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

marybell & mihacarm

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Fetelllllleeeeeeeeeeee AAAAAM BOOOOONAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Verisoara mea a acceptat si vine sapt asta sa discutam detalii. Sar intr-un picior de bucurie, nu va pot spune ce m-am linistit pe chestia asta!!!! Slava Domnului care mi-a dat ideea!

Gata cu distractia, la treaba:

Continuare:

Am repetat acest ritual cu Spencer in fiecare zi si pana la urma nu mai protesta cand era pus in patut. Doar ca adormea si dupa cateva minute se ridica in fund iar noi incet, il culcam la loc. nu trebuie graba, asta poate strica totul. Cand a re-inceput sa planga, i-am spus lui melanie sa nu se grabeasca sa intre in camera ca poate doar plange putin si adoarme la loc. In final Spencer adormea la loc singurel.

Rezolvati cate o problema o data: l-am ajutat pe spencer sa isi inature teama in timpul zilei. problemele de noapte (mancatul, si dormitul cu parintii) ramasesera. in momentul in care lui spencer nu i=a mai fost frica sa stea in patutul lui s-a simtit destul de in sigurata pt ca noi a incercam sa ii rezolvam si celelalte probleme.
In ceea ce priveste hranitul f des noaptea, antecedentul era ca imediat cum scancea noaptea, mama crezand ca ii e foame ii baga sanul in gurita. Comportamentul copiluilui - adica trezitul continuu - era intretinut de acceptare lui melanie de a face acest lucru noapte de noapte. consecinta era ca spencer se astepta la aceste mese nocturne. am luat-o incet. in primele 3 zile nu i-am dat masa de la 1 apoi nu l-am mai hranit pana la4 si apoi pana la 6 cand putea primi un biberon. pentru ca parintii au fost consecventi si i-au dat suzeta in loc de san si nu au dat inapoi, in a 4 a noapte spencer a fost ok.
Asteptati-va la regrese pt ca obiceiurile vechi se duc greu; trebuie sa fiti dedicati planului dvs.

Va continua

Mergi la inceput

Marybell, eu stiam in sarcina de Homeogene (ca e homeopat) si baga lamaie cu miere multa daca poti ...
Sorry, zic si io, nu alaptez asa ca nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by marybell

buna fetelor,
eu nu ma simt prea bine, m-am trezit in dimineata asta cu amigdalele inflamate rau, abia pot sa inghit lichide. nu pot sa mananc deloc. am incercat o banana si nu reusesc nici macar asta...stiu ca s-a mai discutat ce medicamente se pot lua in cazul asta, daca alaptezi, dar la momentul respectiv nu mi-am luat notite. va rog din suflet daca isi mai aduce aminte vreuna dintre voi sa-mi spuna si mie ce sa iau, fiindca ma doare gatul asta de nu mai pot. abia pot inghiti saliva. mie mi-e frica sa nu ii dau si lui bebe si de cand m-am trezit mi-am pus mascutza dintr-aia pe botic ca sa nu il contaminez. pupici si astept raspunsurile voastre.

messa am luat si labutzele mersic mult de tot.

lily am vazut poza cu aviatorul tau mic, ce mai rade! ce-i place acolo sus!

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Eu am cerut sfat pt asta pe forum: badijonari cu ALBASTRU DE METIL . Pui pe un betisor de urechi solutie si dai pe amigdale. E neplacuta senzatia dar n-ai ce face. Eu am mai luat atunci si oscilococcinum.

Sanatate multa!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

roandre, catalina va pup si va multumesc pentru promptitudine.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by marinar

catalina pup si eu piticu'. ma bucur ca sunteti mari si frumosi. eu ce sa fac cu emmi, am inceput deja sa o cert ca nu are voie in fund inca. eu o pun in pat si ea incepe sa ridice capul de parca face abdomene din alea la jumatate. pai pana la 6 luni ce ma fac?!

Marina, las-o sa faca abdomene, ca isi lucreaza muschii. ideea era sa nu o pui tu in fundulet sau intre perne. si a mea, mai ales cand o tin in brate, se zbate sa o tin in fundulet, dar nu cedez, tot la 45 de grade o tin, orice ar face. mai si plange cateodata, dar atunci ii distrag atentia cu altceva pana se linisteste. e tare periculos pentru coloana, fara gluma.

am vazut si eu pozicile noi, foarte dragalasi bebelusii, sa va traiasca.

Aelita, imi pare asa bine sa te recitesc. Sofia e un nume absolut superb, eu l-as fi dorit pentru fetita noastra, dar nu a fost sa fie.

Catalina, of, ce zi teribila. slava domnului ca a trecut si ca Matei a facut vaccinul. cat despre recomandarile pediatrei, ma abtin, ca altfel nu ma mai opresc pana maine cu comentariile. de fapt, de cand cu sucul de mandarine al Mariei, m-am decis sa nu mai ma bag cu informatii nesolicitate. multumesc si eu ca nu ai capitulat si ca inca ne mai copiezi din carte, eu citesc cu mare interes. totusi, e de discutat ce se intelege prin obicei negativ care trebuie indreptat. citeam pe DC ca unele mame nu-si iau deloc copiii in brate cand plang, cica sa nu ii invete rasfatati. ideea e: incercam sa educam copiii intru binele lor, sau al nostru exclusiv? urmarim sa le schimbam obiceiurile care atenteaza la confortul nostru sau care ii afecteaza pe ei negativ? discutabil.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput