Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii io ma uitai la toate pozele lui Papa si-mi placu alea in care dorm si alea in care-s la shueta in carucioare acu' io nu stiu care ale cui sunt,vazui buclisoare,asa ca am zis si io...
Alice vin si io...de 1 mai dam comanda...la sarmale, inainte!!! daca nu ne primeste Nora,mergem la soare la Papa

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

din seria cind ti-e lumea mai traga murphy revine, http://www.evenimentul.ro/articol/o-noua-casa-pentru-gradinita-motoc.html
edit, multumim de complimente! ma hotarii, in sara asta mac la cupii cu cintaru` si cm de pe mine sa masor greutate, perimetru` capului, laba piciorului, a mai ramas ceva:D?!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Papa, az' noapte am dormit o ora da una ba...da' numa' pana la 6.30 ca daca mai dormeam putin ma invatam cu binele...:)))...(io, ca John e responsabil cu Maria, se plange si el de nesomn, dar asa ca sa nu dea rau ca el doarme si io nu, ca nu'l mai crede nimeni...)

Aseara am luat-o si pe Maria la baita lui bebe, ca daca e cu noi macar nu avem surprize...:)...asi!
S-a uitat cum am dezbracat-o pe samburica, mi-a zis sa ii dau jos pantalonii de pe cap ...hehehe... si dupa ce am terminat noi cu ligheanul a fost foarte linistita. Noi ne bucuram (din nou ca prostii, io nu'sh de ce mai insistam ..) si cand ne uitam la ea Maria spala patul nostru cu apa din lighean!...Distractie...Cat ne-a luat sa o potolim pe ea asta mica se sparcai iar pe prosop si umplu masa de infasat.
Un lucru ma bucura din chestia asta. Daca face as ades kk si pishu insemana ca mananca bine...nu!?...

Lio, mai citeste si tu un banc, un roman politist...zau ca nu face bine sa fii asa deprimata toata ziua!

Plange...Mai viu!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Carmen, mijlociu de la fiecare mana...hehehe
Eventual si deshtu' mare.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Papa, sotul meu spune ca la un copil numai mama e sigura , d-aia l-am facut eu pe Victor sa semene 99% cu el (numai ochii sunt alta culoare) ca sa nu-mi aud reprosuri!! Deci io satena cu ochi caprui ca si tine, am produs un blond cu ochi caprui, deci te-am luat care-va-sa-zica, macar "geana" ochiului i-am dat-o. Sa vedem la al doilea.

Victor are varicela si eu stau cu sufletul la gura sa nu ma umplu si eu. Asta noapte n-am dormit, 5 ore m-am uitat la analize: IgM negativ, IgG pozitiv, am citit toate enciclopediile medicale din casa, net, reviste, balamuc in capul meu.

Si m-a pus dracu sa-mi iau un gel antivergeturi si sa-mi dau cu el pe burta ieri seara in prima auditie, ei bine, la juma de ora imi ieseau doua bube, a.. am innebunit pe loc, cu greu m-am abtinut sa nu-mi sun sotul, a e la Oradea si imi era ca se suie in masina la miezul noptii dupa ce a luat masa la restaurant, of of... deci am doua bube de la varicela sau de la gel?

Despre concediu... era nevoie, ma simt lesinata, dar un time out de 10 luni o sa ma coste, intelegeti voi. Oricum nu vreau sa ajung ca Raluca Stroescu doamne fereste!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, daca tii cont si de indicatiile Cristalinei, io zic ca ai acoperit cam totul, dar nah, poate-mi scapa ceva si nu vaz !!
Si Monicule, voi sinteti ca pilula aceea de o citeam intr-un ziar - "una pe zi" (parca de Matty era !). Sanatosi sa fiti si sa ne scrii cit de des te lasa Botoshelele !! Lui John multe pentru eroism !!
Edit - Andries, uhhh, varicela ? Of-of, mai-mai !! Pupi lui Victoras !! Acum, nush ce sa zic, sper ca bubitzele tale sa fie de la crema ...eruptia de varicela nu apare intr-un mod aparte, ca nu mai stiu ?! Plus ca tre sa fie si o perioada intre contaminare si aparitie ... nu cunosc prea multe detalii, ca nici io nu am facut boala asta, a avut-o nepoata-mea si am cam stat departe atunci de ea !Tinem pumnii tare, sa fie bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina pune-ti si bazdacul mic la semnatura sa nu se supere:)))
Io zic ca-ntr-o saptamana scapatzi,invatza Maria s-o spele pe sorsa si trece la actiune!!!
Nici noi nu ne-am facut planuri pentru vikendul asta prelungit,il asteptam pe tati si pe urma facem consiliu..da'sa fie vremea frumoasa!
Pe mine ma puse micul Hitler al meu la urcat si cobarat dealuri aseara,a descoperit in zona un "deal" si cred ca l-am urcat si coborat de 10 ori si nu puteam s-o desprind de acolo..am pacalit-o ca mai avem unul in spatele blocului...si de atunci ma intreaba "unde-i dealul din spatele casutzei noastre?...a si alta distractie a ei sa stam la semafor pana se face verde,sa trecem pe partea cealalta si iar sa asteptam...ca avem de vreo cateva saptamani semafor in zona....si nu lasa pe nimeni sa treaca daca-i rosu
Carmen asteptam cu interes masuratorile...deci sa inteleg ca Ionut se muta in "casa" noua

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, da, si deshtele;))
ionu` se pare ca se muta, el nu jtie inca, faza-i ca ter` sa strabat iashu` s-ajung la gradi daca era pina`n vara nu era nicio chestie da` tre` sa-mi revizuiesc intentia de a o da pe ilinca tot acolo, astept sa vad ce s-o hotari azi la gradi.

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eh.. tineti-mi pumnii sa nu am varicela, dau o la vara in cismigiu...

Andries

Mergi la inceput

Ne pacalesti! Nu vii tu cu burtioca mare in Cismigiu la bere!!!...
Tinem pumnii si fara...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)

Mergi la inceput