Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
Vazui si io pozele cu Macu si Catrina, da' Papa nu e bruneta/satena? Cum de-or fi iesit mandrele blonde blonde? Papa cred ca, la fel ca mine, ai dormit cand le-ai facut...
Andries
philip spune:
ioana si nora, pai cum sa nu stiu iasul (hahaha, ati vazut ce bine...) daca pe acolo mi-au lucit ochii vreo 26 de ani...
daria, eu as face orice numai sa ies din casa, abia astept sa apara andrei maine seara ac numai in plimbari il tin (el saracu va veni obosit, flamand, murdar...) cica va fi cald, pupi vrea la piscina si cred ca ii vom face pe plac, e inchisa totusi. sambata avem inspectia la casa asa ca mai pierdem timp si cu aia, apoi mai vedem
philip&andreea
g_ioana spune:
Neatza,..mandra azi dimineatza s-a gandit ca era timpul sa faca niste teatruasa ca de la 6.30 m-a frecat juma de(cand am cedat iose trezea,ma striga,veneam langa ea si adormea ,plecam de langa ea si-n 10 secunde ma striga iar.....la 7 deschide ochii si-mi zice"mama,imbraca-ma ca trebuie sa merg la servici"
AndreeaP ai fost 26 de ani prin Iasi in alta viatza,mamaa,ca tu n-ai decat 24,tinerico
Oliviace m-am scos,o sa aiba ginerica grija de batranetile meleacu' serios vorbind,am si io o curiozitate voi in tzara v-ati simtit ok?(poate voi aveti reactii adverse la americani,cum avea papadica junioara la romani)
Carmencito,mamaaa ce falcutze are Ilinca!!!!Asteptam poze cu sunculitze si bulanase!!Meii mai sunt locuri in "lagar" ca as veni si io sa ma chinui un pic hitler!
Leeloo io crez ca Vrabiutza lucreaza cu spor la Venetia,poate se intoarce cu un samburel de acolo
Andries io am fost o insarcinata atipica fara greturi si fara pofte,recunosc ca as fi vrut sa-l trezesc pe sotzior in mijlocul noptii sa-l trimit dupa cevadar ce are Victor de facu bube?
Pupam frumusetile germane,meii ce-mi place poza cand fac nani impreuna!
Cristal ai dat startul la serialul,bazdacii mari si mici:))io nu pot decat sa va doresc multa putere si multa rabdare
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata!
Olivia azi sunteti mai bine? sper ca nu a mai facut febra Luca!
Andries adica nu te mai duci deloc la munca pana nasti, ai reusit asa performanta?
Ioana in poza cu fetele dormind nu-s ale lu' Papa
Carmen super treaba cu hitler, nu conteaza numarul de kg cat sa vezi ce frumos te subtiezi....si hainele vin altfel. succese multe!
Lia sper ca ati trecut noaptea cu bine, fara febra. Andreea e ff bine la 7kg....oricum se vede si din poze. asa zici, abdomene? pai faceti impreuna
o zi frumoasa tuturor!
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Tocma ascultam la radio prognoza meteo si se pare ca vremea se strica de ast 1 Mai, asa ca parca vad ca plimbarea noastra la zoo se transforma in stat acasa si vizionat desene animale !!! Dar poate ca tovii de la institut se inseala si o sa fie fain !
Olivia, pai Uka nu seamana cu tine ?? Asa ca stie ce stie baietul apropo de medici si dus la cabinet cu buba !! Dar parca spuneai tu ceva de o otita si ca ii daduse doftorul antibiotic, nu i l-ai dat atunci ? Eu am crezut ca i-a trecut urechiusa dupa episodul acela de temperatura !! Pupici multi si sanatate amindorura ! Si cum, mey, iarasi gitul ????? M-ai omorit, ma ofer sa iti fac pachet neste albastru de metil, zahar cubic si eventual penicilina V !! Un bax mare, ca te vad clienta fidela pentru asa ceva ! Lasind risul la o parte, sper sa iti treaca repede si far de urmari cu tuse !
Carmen, si eu imi amintesc ca ti-au spus fetele ca Ilincutza s-a ingrasat ... iar tu, hehe, asteptam cum spuneam pozele cu urmarile actiunilor hitleriste !!
Nora, cum este Rares ?? Si daca mai vorbesti mult de sarmale, io vin, da o sa ai de furca mult cu mine, ca io maninc cit sapte (desi nu se vede neam !!) !! Asa ca atunci cind o mai chemi pe socrela, spune-i sa bage meniul pentru trei familii de vrei sa vin !
Andreea, petrecere frumoasa in uichend, oriunde ati merge !!
Lia, nu stiu unde tii colacul ala de vorbesti, ca de vazut nu se vede deloc !! Nici nu spui ca ai doi copii frumosi, asa esti de zvelta ! Sper ca Deea sa treaca bine peste vaccin, mie una intepatura de acum, de la doi ani juma mi s-a parut cea cu urmarile cele mai nashpa, celelalte au fost floare la ureche !! Si mai stai oleacutza cu diversificarea, ca nu e graba !! Pupi si artistului mic, ca tare-i scump !!
Roxi, treci la capitolul dulciuri iar ?? Sa ne spui ce ai mai "construit", sa ne indulcim si noi, macar asaaa, virtual !
Doamna Papa, ti-am vazut comorile, doua ingerase !! Sa fie sanatoase si sa creasca mari acolo unde se simt ele cel mai bine (hehehe, stiu ele ce stiu !!!)
Andries, felicitari pentru super-concediul luat !! Foarte bine, mama, stai acasa linistita si baga capsuni si ... ce vrei tu ! Dar Victoras de unde s-a procopsit cu bubitze ?? Sper ca nu e nik grav ! Sanatate multa amindorura !
Ioana, , ai trimis pina la urma fata la servici ?? Sau i-au taiat ziua de azi de la plata ?? Gorodica mica e superhaioasa !!!
Sint pe aici ... o zi linistita va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
papadie spune:
Ioana fetele dormind se impart intre jox si mamaruta :) Ale mele nu au fost asa cuminti tot concediul la un lok:)))
Nora- Macu a avut amigdalita pultacee. Mielu' a avut numa bazdaci. De fapt cred ca i-a lipsit un anume confort de acasa. Deh la tzara, ca la tzara:) Ne-a terorizat ca vrea pe Maina (pisica) si "dushuuuuuuuuuuu mamamaaaaaaaaaaaaaaaaaa".
Andries io'st satena cu oki caprui iar fetele is blonde cu oki albastri. Il suspectez pe Ionu ca le-a facut cu alta:)
Doamna Cristal cum ati dormit azi nuapte?
carmencito da sa stii ca Ilinca facu falcute. pup io pe ele.
Mielu a slabit ca un ogar. Macu a balotat numa ciorbe...iar io am ajuns iar la fo 48 de kile. iar tre sa maninc la marele greu poate mai pun f-un kil pe mine.
mai viu
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, azi ie vineri, tralalalalaaa !
Cristal - sper ca sunteti bine !
Kim - muuulta sanatate lui Luca ! Si si tie !
Andriea - don`t hate me, ma repet. Muuulta sanatate lui Victor si tie la fel
Lia - ciocarlia - super fain a crescut Deea, sa stii !
Carmeeen - asteptam pozele !
Nora - stii de unde scot activitatile ? De prin site-urile locale, toata saptamana citesc si organizez we-ul Stiu, sunt exagerata, dar macar in we sa avem altceva inafara de zbenguiala din parc.
IoanaG - faina dimineata activa ati avut
AndreeaP - atunci we frumos sa aveti cu muuulte plimbari, asteptam pozicile !
Un we frumos sa aveti, dak nu apuc sa scriu.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
papadie spune:
mama lu giulika ce inaltime are giul? e supertare cum sta ea pe cal bravo!!! mielu nu vrea nici pe bicicleta
Lia sa stii ca Deea a crescut frumos tare! iar Danutz e o frumushata. iar matale esti top modeala :)))
Kim auzi nu gasesti niste tantum verde la voi? eu am luat din RO si tare bun e! pupam Luca
alice te invit la mine de 1 mai ca aci avem 30 de grade :)))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
alice2004 spune:
Nu-mi spune de doo ori, Papa draghe, ca acus vin !! Ca tot intraram in UE si nu ne mai trebe viza !! Si daca or sa fie treij de grade, e de mineeeee !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Papadicea - si noi venim !
Giulik are un metru cred, in grupul copiilor de 4 ani o tradeaza limbajul ... lipsa Cand am fost in clubul pt copii, cele doo gagici au facut pariuri ca are 4 ani, nu cat zicea Giulik "doi-doi"
Io sper sa fie vreme faina sa stam pe afara, nu ne-am facut vreun program anume, inca ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)