Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mama lu' giulika mei nu mai tin la mine urarile de nopti linistite. io zic s-o mintim frumos pe cristala de-acuma
mercic :)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io zic sa mintiti frumos gravidantele;))
beyy, deci niciuna nu mi-atz zis si nu pricep di ci, ca ilinca s-a`ngrasat, ie cu falci, eee? las` ca ajung io acasa si-i fac poze din profil, fata si alte unghiuri sa ma laud
lio, v-am vazut, ejti slaba rau iar cupiii super frumosi! io ramin la parerea mea te stresezi prea tare, bine, nu`s io egzemplu` cel mai bun
papa, in poze cupiii par sa se fi simtit bine, spune prin ce locuri ati umblat;;)
cristal, a`nceput destractia;)) astept sa scrii jurnalu`, vez` model papa
noroo, nu`sh pascaniu` da` las ca-tz bag o poza c-un zgiriie nor din marasesti city as vaz io daca te prinzi nici nu stii cit mi-am scremut neuronu`

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen - baga poze cu Ilinca sa o admiram. Din toate unghiurile ! Oricum e o frumoasa si o lungana !
Cristal - am uitat sa zic sunteti Cred ca pe urmatorii ani nu va veti plictisi o secunda

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Papa...am citit io aiurea,inseamna.Dar nu-mi inchipuiam ca un medic poate spune ca e amigdalita pultacee, deci puroi in gat si de fapt sa nu fie nik...sa spuna ca e pneumonie si sa nu fie nik..
In alta ordine de idei...io am o chestie...imi place sa recitesc carti care mi-au placut mult.Asa si cu povestile tale de nastere.Las un timp ,sa mai uit si iar le recitesc.Sunt exceptionale.Iti vine sa razi si sa plangi simultan.Iar pozele sunt un deliciu
Cristalina are antrenament cu Maria,deci nu cred sa se sperie prea tare....oricum tu ne devansezi cu succes,pe toate

Cristalule...multe combinari de n luate cate m aveti voi cu produsele de conceptie.Ar mai trebui inca doi botoshei...unul copie cristal...altul copie fidela John...de sus pana jossa vezi atunci distractie.

Carmencito...pai cin' te puse sa iti sfashai neuronu cu cladiri,a?Tu baga poze cu Ilinca,lasa Golden Bridge-ul din Marasesti,ca oricum nu m-as stresa sa vad de unde e.Mai bine ma gandesc la un gin dublu la o intalneala...poate ma vezi blonda si slaba
Ilinca a aratat bine mereu,cel putin dupa ochiu' meu.Dar tu baga poze cu suncile,sa le savuram.Sa nu spui acum ca si papagalul s-a ingrasat

Dario...ma omori cu activitatile voastre..de unde le scoti,frate?

alice...distractie placuta si asteptam pozele.Pana atunci,te invit la o sarma...poate te mai ingrasi si tu

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Superbe pozele, papadiceo! Si apropos de poze superbe - ce o face ea vrabiutza pe la Venetia??

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multam fain de aprecieri, secretul meu public este ca eu am probleme serioase la capitolul grasime la abdomen, am un colac neica de slana curata, ce se mascheaza bine sub un sacou bine croit sau o camasa mai flu-flu, altfel arat ca o rama gravida si acum, parol.

Dani, da, e bun de star de cinema, poate o fi candva, mai stiti?

Vreau sa va zic, am fost la vaccin azi, dupa masa, sper sa nu avem efecte nasoale dupa, dar ideea e ca m-am dus la dr. cu fata, eu vaca si m-am intors vaca tot eu, adica, nu stie nici cel de-al x-spelea medic de ce nu-i prieste ei laptele normal, asa ca....tot cum stim noi facem, ii dam ce papa si basta. Ne-a bagat ceva pastile, Kreon, care sa-i mareasca toleranta digestiva, dar sincer, nu stiu daca vor avea efect. N-ai cum sa o fortezi sa bea ceva ce nici nu vrea sa bea, scuipa de cum simte formula normala. Doua zile i-am dat HN in amestec cu formula normala si am avut fata crizata si in pragul de cufureala, nedormita, cu 400 ml bauti cu sila si aia. Cica sa insist. Cat frate? Si sa nu-i dau hipoalergic ca NU E ALERGICA, dar cum e ? Si in nici un caz diverSificare!!! Celalalt medic, DA-DA-DA DIVERSIFICARE TREBUIE DEJA FACUTA!!! Unul "hais" si altul "cea"...io ce sa inteleg?

mai, m-am saturat, o sa-mi ascult deacum sotul si gata, ca pe bune, mai mult decat a spus el nici medicii nu mi-au spus, asa ca imi da cu tifla si zice ca nu trebuia sa cheltui gramada de bani mergand la atattia ca uite el mi-a zis pe gratis absolut tot aceleasi chestii. Si oricat n-as vrea sa-i dau dreptatte,daca are, are, recunosc ca n-am aflat nimic mai mult de la profesionisti.

Una peste alta fata are 7 kile, 68 cm, si e speedy, spre deosebire de cum era Dani, adica daca ar fi dupa ea, numai pozitia in fund i-ar fi pe plac, face abdomene toata ziua (ceea ce ar trebui sa fac si eu)

asa ca mis catranita si mi-e lehamite. O las in pace si ii dau pe incercate, cate putin, sa pape ce o vrea, cat o vrea si ce ii va pica bine la burtica.

Hai ca va pupam, pe toti in grup, v-am citit, dar acum nu-mi amintesc nimic din ce vroiam sa va raspund, dar mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io am lipsit motivat...
Ieri noapte Uka toto balmajea ceva de mers la dr..io am crezut ca viseaza...La 6 a inceput sa urle...mama doctoru' Luca buba ureche!..si nu l-am mai putu calma...ASa ca am duc cupilu la dr..sa vedem daca se pricepe la diagnostice..si .otita a fost! Doctor il fac! Este pe antibiotic..again...iar pe mine ma doare...in git ati ghicit!
In alta ordine de idei...chiar v-au socat filmele cu Zarzant?? Pai nu v-am spus ca am copil ..superactiv?

Roxa auzi la ea..saptamina fara ceva dulce..Succes cu actiune olita!
Alice sa faci poze!
Daria super circul!
Liliana..vezi tu ca acum vine..your turnVezi tu exploatare!
Noricel..ati inceput tratamentul?
Anca spor la mutat..nu te invidiez..
Papa ,frumoase poze...Imi pare rau ca nu v-a priit...poate a avut Mielu o pasa mai ...altfel...
Roberta ..pink eye..este conjunctivita..deci tu nu ai cred asa ceva..Ca daca ai..Visine..nu se recomanda!..a...si nu pune suflet..nu merita!
Andrea sanatate multa! Daca nu sinteti pe antibiotic atunci nu aveti penumonie..Dar sa fi sigura...ca nu-i de glumit!
Camen io ti-am zis mai demult ca s-a ingrasat! Si vad ca repete tot..nu-i lenesa!Dupa ce-a vazut "papagacu", Uka vroia la magazin sa luam si nou unul:)))
edit Lia toti trei aratati super!Mai nou se recomanda diversificarea la 6 luni...deci depinde pe cine intrebi!Daca as fi in locul tau as mai astepta pina la 5 luni si as face-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, i-am zis liei ca-i slaba da` stiti de ce? acu am realizat ca io mi-o imaginam mica, grasuta si spirt nu ma`ntrebati de ce... lioo, rectific, esti slaba rau in sensu` bun
instructoru` de la sala are fata de nazist, nu i se misca nicun muschi pe fata, numa`l auzi sec "patru de doujcinci daca nu poti de treizeci",lool, n-ai cum sa te eschivezi. cu chilele stau cam ashe un chil juma intr-o saptamina jumate da` recunosc ca la capitolul haleala n-am renuntat decit la dulciuri si la piine. e grele, grele da` pin` la vara s-o alege ceva, noo?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, sanatate si tie si viitorului medic al familiei :)...ai dreptate, pe la 5 luni ma apuc de treaba, se vede treaba ca fata mea nu e pretena cu lactatele, deci vom vedea ce va manca

Cristal, sunteti bestiali, incepe un nou fooleton deacum:) Bafta!

Papa- bine ati revenit pe forum, ia vez de ce fetilii tale au alergie, da de aia crunta, la tara ta de origine. S-au ajuns, carevasazica :))

Carmen, io-st de aia scunda, 1.62, cu sunci pe burta si-n rest ... tolerabila:)), Iaca acu t-am implinit imaginea despre mine

azi am facut un soteu de legume bestial, prima ! zuchini, rosii, ardei, ceapa, cartof, morcov, fasole verde si mazare- cu aripioare de pui (sic) deci e soté cu carne :))

hai ca mai am ceva de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

capsunile sunt romanesti, 5 lei kilu', sunt de sera cred.

Daria, da, tu mi-ai cobit ca e fata, nu stiu ce-mi vine sa-ti fac , ti-as da-o vreo doua zile acasa drept pedeapsa, dar ma gandesc ca totusi Oradea e departe (by the way, husbandul e in Oradea acum )

Azi mi-a fost mai bine, Victor tocmai s-a umplut de bube, deci e in carantina pana in 15 mai, eu mi-am luat time out de la job pe vreo 10 luni dim motive medicale, noi sa fim sanatosi ca restul se rezolva.

Andries

Mergi la inceput