Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 6
Andries spune:
de ce sa nu vin? pot sa beau si suc, daca nu imi dati voie sa beau o bere off tare greu e sa fii gravida si sa ai o gramada de chestii pe cap...imi amintesc cum la sarcina trecuta imi era frica sa nu iau listeria, mi-am facut vreo doua ture de analize la Cantacuzino, evident nu am avut nimic, acu' e aceeasi paranoia, doar ca m-am mutat la virusi!!
Andries
roxanaz spune:
Andries n-ai maica varicela, zice mama omida. si daca ai....ata ete. si Rain facu varicela prin 17 saptamani parca...se scarpina de numa'
alice2004 spune:
Andries, mama, poti bea si bere - avem daia far de alcool pentru gravidante ! Te asteptam, te-am notat la catastif !!
Cum, Roxi, Rain facu varicela ??? Habar nu aveam, sau nu am citit eu cu atentie atunci ... da nu e periculos pentru viitorul bebe?? Eu asa stiam !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Cum, Roxi, Rain facu varicela ??? Habar nu aveam, sau nu am citit eu cu atentie atunci ... da nu e periculos pentru viitorul bebe?? Eu asa stiam !
na stai ca am compilat nitel si mi-a zis ca a facut inainte de sarcina...stiam io ca era ditai omu' da incurcasem borcanele. e vineri, cer scuze
alice2004 spune:
Roxi, !! Te intelegem perfect !!
Io ma pregatesc de plecat acasa, se pare ca luni nu lucram, asa ca o sa am un uichend prelungit pina marti inclusiv - mama, ce se mai munceste in tara asta !! Va doresc un 1 Mai linistit, cu mult soare si vreme frumoasa si distractie cu carul ! Pupici mii si sanatate maxima !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
unii are week end lung, unii se duc la dentist. 'ai de capul ultimilor .
oamenilor fericiti din prima categorie le urez vreme frumoasa si distractie placuta, io o sa fiu la munca si luni ca paznic pe aci.
pupici tuturor!
kim222 spune:
Ba sa avem pardon ca si eu luni vin..ca 1 Mai aici nu exista!
Sa va lamuresc...acum 3 saptamini eu nu cred ca Uka a avut otita...dar deloc ...si ca abia acum are! Dar nu mai face febra..nu-l mai doare! Eu m-am bombardat cu gargara cu bicarbonat...si nu am asteptat sa treaca nici o zi..Este super! De albastru de metil..Alice zau ca am nevoie dar nu vad nici o posibilitate de a intra in posesia ei...:(
Papa ala verde? Ce-I? Oare cum s-o numi pe aici..ma duc sa gugalesc...
Camen zi-mi si mie de curiozitate...cit costa instructorul personal? Aici este cam scump...Dar eu mi-am luat un kit(minge mare si 3 DVD-uri )..si ma apuc de o noua metoda de mentinere..Dar pina una alta s-a apucat Uka...am sa revin cu un film demonstrator..
Alice imi pare rau ca s-a aminat excursia...Dar sint convinsa ca si-n Buc sint activitati ..o groaza...uite la Oradea!
Andries ..te tunzi?Lasa cupilul....la mama ta...si stai linistita..nu ai varicela!
Daria distractie placuta!
Ioana......este mortala! Cit priveste curiozitatea ta...da..am fost un om normal...f sanatoasa inca! Totul este de la Uka care merge la cresa...aduce virusurile..iar eu din cauza de stres si leucocite putine...primesc cu mare drag totul ..si nu mai dau la nimeni!
Monica...eram sigura ca o sa fi tot optimista! Bravo tie!
kim222 spune:
Papa...asta este?
http://www.eipico.com.eg/product.asp?id1=18&id2=0&id4=2
se pare ca nu exista in US...
Dorsilia spune:
Olivia, ia si tu niste Viusid, cica e extraordinar in cresterea imunitatii si e facut din compusi pe care ii contine si organismul uman.
Exudat faringian ti-ai facut?
Roxa, cum mai merge operatiunea Olita? Bafta la dintar.
Andries, daca mama Omidé zice sa stai linistita, apoi stai, oricum vorba ceea, nu te stresa cu lucrurile pe care nu le poti controla in vreun fel. (zise Mama stresului in persoana)
Dorsilia spune:
Aaa, si pt gat tare bun e sprayul Bioparox, Hexoral, dar mai ales primul
Moniq, sa stau fara stres ma sfatuesti? Da, ar fi de dorit. Incerc...dar cu un copil de 4 luni alergic la alimentul de baza e greu. Nu stiu cu ce o s-o cresc si ce mancare ii voi putea da evitand total laptele normal. Nu gris, nu cereale, nu piure cu lapte, biscuiti cu lapte, nu orez cu lapte, nu branza dulce, nu iaurturi, nu nimic. Pai va imaginati ce voi face eu? reinvat gatitul la 34 de ani ? si daca la fiece aliment nou va reactiona in vreun mod nasol...devine chiar disperant. Dani baga in el una peste alta, amestecuri crunte uneori, dar daca era poftiocios si nici o diaree pana in prezent n-a bagat. Acum de ceva vreme de cand a plecat bunica-sa, care l-a indopat ca pe gascan, parca trage de o dispepsie si il mai doare burtica, mai are senzatii de greata, a si vomat, v-am zis, in premiera in doi ani si 8 luni, dar sper sa-l dreg cu un pic de atentie la ce, cat si cum mananca. Atat de tare s-a speriat de faza cu voma ca si daca se ineaca acum cu saliva sau cu mancare se teme sa nu verse. Nu stia saracul ce e cu el.
Alta faza acum care ma pune pe ganduri, dar banala de tot inca: Dani ma vede ca-mi pun agrafe in cap, pudra pe nas, si cere si el. I-am explicat ca numai fetitele si femeile poarta asa accesorii, si de doua zile ma inebuneste ca el nu mai vrea sa fie baietel, vrea sa fie femeie si-si pune in cap zorzoane.