Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,am cetit tot,am vazut poze sa vaz ce-mi aduc aminte:am vazut un baietzel dragutz si o mama frumusica,Maria ma intreaba de atunci"de ce nu au japonezii scaune?",o tzucurica palarioasa si falcoasa(si mucioasa,sic),fanii romani in frunte co Roxi,bravo voua mama,v-ati distrat pe cinste,si familia de biciclisti,io credeam ca si Uka are bicicleta!
Noi suntem bine,un pic atacati de muci sper sa nu ne tine o saptamana...si cu bazdacuri la maxim,btw,mai trece vreun cupil printr-o perioada din asta de razvratire sau mandrei mele i-au crescut prea mult cornitzele de la alintat?
Daria am vrut si noi sa mergem in week-end la teatru dar nu era nik interesant asa ca am ajuns la MCdonalds si la iarba verde pe malul Bahluiului,numa' noi fetele!
Liliana a trecut timpul repede...abia astept sa ne povestesti cum decurge acomodarea,pupam Adelutza dansatoarea!
AndreeaM asteptam vesti,io zic ca-i samburel!
Si ca o noutate,ma doare o amigdala si o ureche
pupici mai revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ioana, nu mai zice ca te doare ca ma ia cu frisoane. Ca poate vine si John betegit de vreo ureche taman acu'...Cand are iar treaba la servici pana seara tarziu. Daca vine si el sa-l doftoricesc dupa ce spal cupiii apai ii iau pe toti la bataie in mod organizat!

Da! Maria mea se ia de mana cu Maria ta! La noi totul se termina in urlete si dat cu fundul de pamant!
Ieri am iesit afara dup[a amiaza si le-a apucat urlatul in acelasi timp...Dementza!
Aia mica urla si a trebuit sa o iau in brate, aia mare urla ca de ce nu o pun pe aia mica in carutz sa o plimbe (desi se dusese in decor cu tot cu carutz, dar nu mai conta) Cu o mana pe aia mare sa nu mai urle, la subratz cu aia mica poate tace ...si un picior pe carutz sa nu se duca in vreun copac.
Eram bune de facut tablou de familie!

In rest totul e frumos!Imi sunt dragi de nu mai pot dar presimt ca e pe aproape momentul cand o sa le iau la bataie simultan...hihihi

(Azi Maria a fost mai artista ca de obicei, a gasit carioci din alea normale care nu se iau deloc de pe piele...S-a pictat si era tare mandra! Zici ca e indian!
A zis tanti Ioana ca o spala cu buretele si cu detergent de vase cand se intorc, poate se ia...hihihi)

Am vazut ca va cautati scaune de masina...si io, si io.
Ca pe asta pe care il avem il trecem la cea mica si tre' unul mai mare pentru cea mare. Asa ca-s atenta sa vad ce gasiti...:)

Ma duc sa ma pregatesc de plimbare.
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si de la mine, tocmai ce m-am eliberat dintr-o sedinta...

Roxi - nu stiam la ce perioada trebuie schimbata poza, insa vad ca ti-a raspuns Andreea...
Andreea - dar eu lui Stefan i-am facut poza acolo, pe loc, la pasapoarte - poza asta de zici ca e 6 lei - o faci oriunde? Succes la eco - abia astept sa ne spui ce este!! Cred ca esti cam de-o "seama" cu sora mea - ea are DPN-ul pe 25 septembrie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare pe scurt, foarte pe scurt.
uitati va cand aveti timp pe site ul asta, ca vad ca nimeni nu mi da raspuns, asa k tot la voi si nervii vostri apelez.
Cristaaal - pupam fetele cucuiete !
uite aici scaune:
http://www.culladelbimbo.it/segbycat.asp?cat=34&segCat=G
Fug ca am un sef pe aici ... da` revin in fortza !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Tot io-s,fusei ieri cu mandra la doctor,ca pe mine nu m-a lasat sa ma uit in gatul ei"vreau la doctorul ala dragutz ca el are ochelari si vede mai bine ,nu tu"si i-am aratat si niste bubitze pe care le are mandra de pe la 6 luni,pe picioruse,si a zis ca de la detergent,alergie chimica asa ca help,voi ce detergent folositi???
Daria cred ca ai uitat sa pui site-ul
Cristalina d'aia zic io ca mamele trebuie sa aiba shase maini ca Mis Spider de pe minimax!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ioana eu folosesc detergent lichid, Ariel sau Persil, dar parca imi place Persil-ul mai mult. Si Lenor cu levantica. Si nu am avut probleme. Eu si la hainele noastre am renuntat la detergent normal pentru ca ramanea pe haine, nu se dizolva foarte bine.

Daria nu stiu ca sa spun de scaun, cel mai bine ar fi daca ai vedea unul "pe viu". Uite este baby Expo la Cluj pe la inceputul lunii iunie si poate puteti ajunge acolo. Si noi vrem sa-l schimbam, deocamdata avem Chicco Key 1 si se impaca bine cu el, chiar si la drum lung.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Daria in primul rand tre sa pipai scaunul sa fie destul de moale pt. ca un scaun tare inseamna un copil marait care vrea pauze din ora in ora. In al doilea rand sa cauti un scaun are are trei pozitii...adica se lungeste destul de mult asa incat copchila sa poata dormi in el.
Ioana- Mielu face buburi de la dero ca atare noi ii spalam lucrurile numai cu Persil sensitive.
-------------------------------------------------------------

Noi stem la cap. "Sapte dintr-o lovitura" - a venit din RO cu vocabularul imbogatit in sensul ca a invatat "bate"...carevasazica toata ziuz mielu meu bate pe Lala, bate pisica si mai nou musca. a fost cald si a stat copchila pe terasa si ii e frica de muste ca atare toata ziua aud numa "mama bate mucaaaaaaaaaa!". cu o tava albastra de plastik n-avem musca? nu-i nimik o striga catrina :"mucaaaaaaaaaa, muuuuuuuuuuuuuuuucaaaa". ii e frika de muste da alearga dupa viespi d-alea de padure de 3 cm bucata....moooooooor. tre sa stau cu okiu pe ea ca pe butelie.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Io credeam ca aveti voi vreun model din`astea ... ca n-am unde pipai. Imi ia omologul din Italia de la birou

Papadicea - la noi musca se cheama "muscalu`" nush de unde denumirea si si Giulik zbiara daca vede vreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ce liniste pe aici...sunteti tare ocupate fetelor sau trageti chiulul??

Daria - eu ramin la parerea mea ca , vorba papadicei - trebuie sa pipai tu personal scaunul si sa-l probezi pe Giulia altfel se prea poate sa fie bani aruncati pe fereastra... Da un drum pina la Bucuresti nu ai? Mai bine ti-l cumperi de aici...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Fetele, io cand va zic ca stau la draqu` unde nu gasesti nimik, nu ma credeti si sunt departe de civilizatie si n-am timp de deplasari lungi.
Deci pana la urma am ales doo modele, mi le cumpara colegu`. Ca doar nu e prima data cand imi cumpara ceva (pacat k nu mi le face cadou)
www.nidodigrazia.it/cart/dettaglionew.asp?name=sga1232&arres_idx=5&totrec=15" target="_blank">scaun_1
www.nidodigrazia.it/cart/dettaglionew.asp?name=sga1224&arres_idx=7&totrec=15" target="_blank">scaun_2
Io prefer primul model

Si ca am uitat: Amironeanuuu - asteptam vestile bune de la ecograf !

Scuzati k v-am frekat la cap cu scauneleee, da ?

Mergi la inceput