Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 27
leeloo2004 spune:
Daria - eu nu pot accesa linkurile - imi zice a expirat sesiunea... Oricum, le iei pe amindoua??
Va pup ca trebuie sa o iau spre casa - ne auzim miine - o seara placuta va urez?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Roxa..am uitat ieri..am vazut ca va tineati si de mana
...
Ioana, Luca are 2 biciclete...dar cine sa pedaleze.
..la drumuri atit de lungi? Asa tragem copilul dupa noi si luam aer! Care-i noutatea?...aa...aia cu amigdala!
...demult nu mai este noutate! Lui Uka i-am spalat pina la 1 an cu detregent de copii si apoi cu Tide lichid.
Gabi te-ai suparat pe mine ca ti-am zis de Furazolidon?![]()
Andrea sa fie ...ce vreti voi!
Slabuta tare miscarea pe aici...a venit vara?![]()
roxanaz spune:
pe mine de abia acum m-a mai lasat durerea de cap asa ca va dati seama ca nu am putut presta mare scofala.
Olivia hihihi, da, ti-am zis ca e super tare baiatu' ![]()
Daria zau daca pot sa iti zic pe care sa il iei....oricum bafta la oricare te hotarasti.
Gabi voi v-ati hotarat unde plecati in conced anul asta? Daria voi parca ziceati de grecia in iunie....mai mergeti? (am si eu un fix cu concediile, mi s-a luat de munca
)
Andreea m bafta la eco, abia asteptam sa aflam ce e gandacu'...ca tare mult v-a mai tinut in sah!
kim222 spune:
Apropo de scaun...al nostru nu are decit o pozitie..si totusi Uka sta foarte bine..doarme f bine..
papadie spune:
Scaunu lu Mielu are 3 pozitii pt ca noi facem drumuri Germania-Romania si tre sa doarma toata noaptea in el. Macu are scoica intoarsa ...deci tre sa prestam o cautare de scaune si pt a mika
daca vedeti iconuri galbene bagate de aiurea sa stiti ca e catri calare pe mine sa-i dau "ganben"
'
![]()
revin can scot mielu din taste
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Dorsilia spune:
fetelor, buna!
am intrat decisa sa-mi iau ramas bun in mod special de la voi, care pe parcursul acestor ani, de cand sunt membra DC, mi-ati fost uneori singurele prietene si singurul sprijin si moral si nu numai. Parasesc forumul si nu mai postez pt ca nu mai pot. (Leloo, Gabi, draga de tine nici nu iti poti imagina de cate ori nu mi-am pus intrebarea asta "cum doamne nu pot sa ii dau de capat copilei asteia, doar am mai scos un plod din scutece si l-am scos bine, nu subnutrit, nu abuzat, ci echilibrat si in stare buna de functionare, parerea mea, si nu aveam experienta, atatea carti si siteuri rasfoite...si totusi, NU II DAU DE CAPAT! JUR )
Asa ca nu imi luati retragerea in semn de protest sau asa....plec pt ca sunt extrem de indurerata si de epuizata si va trebui sa ma impac si sa ma obisnuiesc cu ideea ca se poate intampla ce e mai rau cu fata mea, ca e un copil special, cu nevoi speciale, care inca nu i le cunosc, ceea ce e si mai periculos pt ea. O iubesc enorm dar daca o fi sa pateasca ceva n-am sa mi-o iert niciodata ca nu m-a dus mintea sa fac ceva s-o salvez, si n-am sa iert nimanui, nici macar lui D-zeu, nici medicilor, faptul ca i-au permis sa sufere, ca nu au protejat-o si respectiv n-au stiut sa descopere ce e cu ea la timp.
Va doresc toate cele bune voua si familiilor, va voi citi cand voi putea, dar de maine nu voi mai posta despre problemele mele, in caz ca voi mai posta vreodata despre ceva.
Ma despart cu greu de voi, imi sunteti deja dragi de atata timp numai ca acum nu mai pot trece peste durere, chiar nu mai pot. M-a marcat de aproape 5 luni atata de tare incat ma simt ciopartita psihic. As vrea sa ma fi facut medic pediatru nu sociolog/asistent social...
va pup pe toate, mamici, copilasi, bebelasi si burtici
Lia
roxanaz spune:
Lio mama nu mai bine ne zici noua care e problema? are vreo problema Andreea, s-a intamplat ceva? haide lasa supararea si zi aci tot.
kim222 spune:
Lia, plecarea nu-ti rezolva problemele...ci mai mult te adinceste in depresie...
am editat..pt a corecta greselile..
papadie spune:
...deci da. deci Lia SI daca ar avea copilul ceva solutia nu este sa fugi tu. sau sa nu vb. despre. DAR copilul nu are nimik. TU esti cea ingrozitor de obosita. Ia o pauza din stresul asta pe care ti-l produci singura. Copilul tau maninca la ora asta mai mult decat catrina. nu mai zic ca pe sofia o bate la fund tare de tot. doi- ale mele au facut caca diareic luni in sir. nu au nimik. nici nu mi-a trecut prin cap sa ma gandesc ca ar avea ceva ca se kakacesc moale. trei- eu cu macu fac gimnastica recuperatorie, ecografii, poate o operam la coloana, poate nu, pina acu am crezut ca are si o coasta crescuta aiurea care tre taiata sa nu-i perforeze plamanul etc etc etc cu toate astea nu mi-a trecut prin cap sa spun ca e un copil cu probleme speciale. pt ca nu e. e un copil cu scolioza ca atatia altii si cu asta basta. m-am gandit sa ma bag cu capul adanc in nicip sa nu mai stiu de nimeni si de nimic si sa nu mai am nici o probema. in afara faptului ca ar fi trebuit sa ma spal pe cap cu mult sampon nu rezolvam nimik. totul sta in puterea ta. numai de tine depinde. daca esti agitata si stresata in halul asta ii dai peste cap pe copii si atunci n-o sa-ti mai iasa nimik! revino-ti si revino aici. si fii domle mai optimista. si arunca toata cartaraia aia in care citesti numa de sindroame si nenorociri apocaliptice.
hai baga mare o bere si-o aluna :-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
kim222 spune:
Nu stiam ca Mielu are scolioza..tin pumnii sa se rezolve prin gimnastica..
Fiecare avem cite ceva..sa nu ne plictisim
...noi ne vom amuza mergind la logoped..Fiecare cu ale lui!