Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 28
papadie spune:
MIelu e ca un panzer. Macu are scolioza. si kakumaj ii destul de mare:( 22 de grade. facem un fel de gimnastica combinata cu presopunctura...un chin.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
g_ioana spune:
Lia

imi pare rau ca nu pot sa-ti trimit un filmuletz cum manca Maria la 7 -8 luni,la un moment dat ii puneam pe ea o chestie ca la frizerie,pentru ca jumatate de mancare era pe ea,si cu toate astea si tot o schimbam dupa fiecare masa...si de la 10 luni la un an si 2 luni n-a luat nik in greutate...nici acu nu mananca ca lumea cu lingura,trebuie sa-i dai stas ca altfel se ineaca...si io cred ca Andreea este un copil normal,si tu o mama normala dar obosita si stresata

Olivia noutatea
este ca m-am hotarat, maine fug de la scoala ca sa merg la doctor ca nu mai suport
Daria iti iei 2 scaune??
Meii io-s singura care n-am scaun de masina,la drum lung doarme culcata pe bancheta iar la drum scurt io-s scaunul ei,ca sta in brate si trebuie sa-i explic tot ce vede
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
Sorry de incurcatura..saracuta asa micuta ...Succes sa fie cu folos!
Ioana...he,he...cam ce crezi ca o sa-ti zica dr?
Scaunul este obligatoriu in US..si zau ca nu l-as vedea pe Zarzant altfel ![]()
carmenp spune:
aoleuuuuu, liooo, tu nu esti batuta
ti-as da un linc sa vezi adevarata suferinta da` nu ti-l dau ca-ti mai vine vreun gind sinugicas.... ai uitat cind ma plingeam acilea ca toti mincau asa cum trebe numa` ilinca mea halea pasat si cu biberonu` si atunci dopata cu peritol sau vreo vitamina? nu mai zic nica, da` subscriu celor zise de papa, pe ea tre s-o crezi ca-i la fel de incercata ca tine. vorba fetelor, revino-ti si revino
vazut biciclistii
inca de aseara da` n-am avut timp de comentat, bravo!
mama lu` giulia, nu mere niciun linc'
ioana, nu esti singura mai ist si io in zona;))
andrea, cum fu la doctor? are sau nu coitze?
papa, pupam macu&melu, uoff, uoff
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Liaaa- noi s`tem aici tot timpul si crede-ma ca asa o gashk faina nu gasim altundeva ! Deci nu pleci nicaieri, da ? 
Papadicea - multi pupici la papadii, in special bebelinei ! 
Si unul maaaare
pt tine !
Io cumpar un scaun. Care mi s-a parut cel mai cel. Adik asa sper io ... am o problema cu capul, stiu ... e de la Britax (Evolva 1-2-3 zurich) si costa destul de mult, dar il vom folosi zilnic. Am ales un model rabatabil dtpdv, pare foarte pufos si se regleaza pe toate directiile, are centuri si chiar pare safe. Merge dela 9 la 36 de kg. Dar nu are cotiere
Atata a comentat sotul 
O seara faina tuturor. Ne "vedem" maine !
tuturor !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
kim222 spune:
Referitor...la scaun..io cam vreau sa trec la ceva ce se numeste aici "booster seat" ,dar trebuie sa aibe 4 ani..sau 20 kg...Despre asta vorbesc http://www.target.com/gp/detail.html/sr=1-5/qid=1178655192/ref=sr_1_5/602-7013189-7326251?ie=UTF8&asin=B000798DKS
..oricum aici se foloseste pina copilul are 8 ani..si asa intentionez si eu..
carmenp spune:
hepi barzdai, cuscraaaa!!
sa hii sanatoasa si fericita alaturi de cuscru si raducu!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
g_ioana spune:
LA MULTI ANI INA,SA FI FERICITA IUBITA SI SANATOASA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Fug la doctorul de galci revi mai tarziu..
Papadie multe

si multi pupici fetelor!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
neata neata
Irina la multi ani!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii!! 

ce dai de beut azi? ca io-s in forma, nu ma mai doare capu'![]()
Olivia arata misto scaunul ala. nu are centuri proprii, nu? (pe mine ma enerveaza ca toate fetele de scaune sunt lavabile doar la mana...maaaii...si tocmai tre sa o spal pe a lui Pat ![]()
)
Daria daca te-ai hotarat sa il stapaniti sanatosi.
azi e in sfarsit cald si pe litoralul infrigurat al marii negre....cica vor fi 25 de grade. aleluia, ca m-am saturat de vant si frig!
o zi suuuper tuturor!
szivarvany spune:

INA 
Sa ai parte de tot binele din lume, multa sanatate si numai bucurii si impliniri alaturi de comoara ta si cei dragi !
Rox -
m-am hotarat, sper ca am ales bine ![]()
Kim - stii care era buba cu scaunele alea, pt mine cel putin ? Ca nu au centuri proprii, in rest, arata super fain. 
Cristalina - sper ca s`teti bine 
DanaSpeel - ce mai face Ricardo ??? 
Amironeanu - te asteptam cu vestile bune-bune ! 
AndreeaP - cam multe absente de la voi ... esti ok, Pupi e bine ??? 
O zi faina tuturor !
Io n-am normit aproape nimik, dar nush dc draqu`, iar acum sunt zombi rau de tot ![]()
Giulia macar e bine, aseara a batut recordul la mancat de inghetata, zici ca nu papa zilnic, asa pofta si viteza avea 
![]()

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)