Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

LA MULTI ANI INA !

Toate cele bune si din partea mea !

Lia eu sper ca nu ai vorbit serios si vei mai trece pe la noi ...
Daria ... sa stapaniti sanatosi scaunul...
Liliana ... ce mai faci ? ...Emotii, ceva ?
Roxi...super pozele. Te-ai hotarat cu concediul ? Il luati si pe Pat cu voi anul asta ?
Olivia...ce plimbareti sunteti ! ...Scuze, nu ma fost pe faza: de ce mergi cu Luca la logoped ?
Papadie, multi la fete ... Tinem pumnii sa se rezolve totul fara operatie ...
Dana, cum mai e Ricu ?
Andreea de Pupi ... sunteti bine ?
AndreaM ... ceva vesti de la eco ?
Andries, gata ? Veni Victoras ?
Gabi ... cum se simte sora ta, e OK cu sarcina ?

PS. Am vazut toate pozele si filmuletele ... pupici tuturor in egala masura

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Pentru cine are timp si chef ...poze noi cu fetele:

http://family.webshots.com/album/558972908VFojkJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

INA La multi ani fericiti
------------------------------------

e o ploaie nesimtita si constipata de sa mori:( si tre sa plec cu macu la coana gimnastica...puah.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
LA MULTI ANI, Ina, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta !! Iti doresc numai bine si viata sa iti daruiasca numai bucurii !!
Ieri am lipsit pe motive de o gramada de lucrari aici la job ... am reusit sa citesc insa din urma !
Olivia, ca intrebai de facem in uichend - din pacate Florin are cintare duminica dimineata (uneori si simbata, cum a fost aceasta ultima) si eu neavind carnet de sofer, nu pot pleca pre departe de casa (caci cu ratb-ul nu ma aventurez cu copilul dupa mine !), asa ca de obicei mergem in parcurile de pe linga casa ... eventual la maica-mea, sa isi vada gizmoul bunicii ! Am vazut pozele cu voi doi biciclistii, hehehe, ce bine va sta si ce fain este scaunelul acela in care sta Uka !! Ma bucur ca sinteti ok ! Va pup pe toti de acolo !!
Andrea, asteptam sa ne spui cum a fost la eco !! Si pupici lui Stefi !
Roxi, bine ca trecu durerea de cap !
Papa, sanatate fetitzelor si sa fie bine cu Macu, sa se rezolve far de operatie !! Citii de ploaie - aici e un soare frumos si caaald, in sfirsit, trimitem si la voi acolo niscaiva, ca sintem generosi !
Daria, bravos ca ai gasit scaunel ! Sa il stapiniti sanatosi ! Heheh, record la inghetata, zici ? Eu recunosc ca inca nu i-am dat lui Andrei ... doar o data, dar era topita in pahar !
Dana-speel, cum mai sinteti ?? Ce mai face Ricu ?? E - sper !- mai bine ??
Caro, pupici mii printeselor dragalase !!
Cristalinaa, am citit aventurile voastre in tara minunilor, hehe, ce m-a distrat faza cu parcul ! Chiar ca merita sa fiti filmate, ar fi fost antologic !! Pupici si sanatate Botoshelelor !!
Si last but not least ... Liaaaaa, pe cuvint ca m-ai lasat masca ! Nici nu stiu prea bine cum sa scriu mesajul catre tine ! Insa nu cred ca a renunta la DC este o solutie pentru tine si problemele tale ! Ba ma gindesc ca ai sa te instrainezi de toti si toate si o sa fie si mai rau ! Eu una cred ca fetita ta nu are nimik asa de grav si in nici un caz nu poate fi incadrata in categoria mentionata de tine ! De altfel nimeni nu este perfect, dar cum au spsu si fetele inaintea mea, tu deja esti superobosita si tracasata si acum chiar si daca stranuta in stinga in loc de dreapta o sa consideri ca e nasol !! Stii, rideam de treaba asta cu stresul, dar pina nu am ajuns si eu aici, nu mi s-a parut serioasa ! Am incercat sa iti tot spun asta ... oricum, poate te mai gindesti si nu ne parasesti asa de intempestiv, doar sintem aici si la bine si la rau ! Ce zici ? Hai, ca nu e drequ asa de negru ! Spuneai ca esti asistent social ... gindeste-te la toate cazurile acelea cu probleme serioase, unde rezolvarea este pe departe de a fi gasita ... uneori nu vedem cit de multe avem si cit de bine ne este asa cum ne este si nu ne bucuram de sanatate si de familie asa cum ar trebui, pentru ca ne uitam prin curtile vecinilor !! Iti trimit toate gindurile mele bune si iti daruiesc multe si eu una te astept aici, sa mai vorbim si de bune si de rele !!
Si bai da uei, alaltaieri baietii mei au vrut sa imi faca o surpriza si au venit amindoi pina aici la mine la firma ! Toata lumea l-a dragalit pe Andrei si care mai de care nu stia ce sa ii mai dea ... dar dupa amiaza cind am ajuns acasa am aflat ca Florin i-a dat gizmoului sa manince niste tort cu frisca (era facuta de la cutie) si nustiu daca de la asta a fost, dar rezultatul s-a numit kk moale ... si da-i cu smecta si orez si banana ...s-a plins intreaga seara ca il doare burta, chiar umbla aplecat si tinindu-se de ea, l-am pazit toata noaptea , mi s-a parut mai cald ca de obicei, deja ma si vedeam iar alergind dupa el prin casa cu "supica rea" (asa ii spune !), am fugit la farmacie si i-am cumparat debridat, a doua zi parca a fost ceva mai bine, nu au mai fost incidente in pantaloni, dar am continuat cu orezul si supa chioara ... bineinteles ca Andrei mi-a cerut de toate, dar a primit numai aminari, ba seara a vrut si lapticul (ceea ce a fost o oareshce premiera, ca nu prea cere el asa ceva !) ... sa vedem azi cum mai este si revenim la meniul zilnic ... vreau sa spun ca a fost un incident minor, dar mie tot mi s-a parut cit un munte !! E greu sa iti vezi copilul suferind sau plingindu-se de ceva, dar a-ti baga capul in nisip (vorba Doamnei Papa !) nu cred ca este o rezolvare !!
Mamaaaa, ce m-am intins ... gata, ma opresc aici !
Si va doresc o zi minunata tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Sibiul la raport!

Noi suntem bine, da chiulangii...

Pe scurt:
I-am repetat lui Tudor coproparazitologicul si coprocultura, pentru ca in fiecare dimineata inainte de papa imi zice ca-l doare burtica. Au iesit ok ambele. Din acest motiv si pentru ca dupa ce mananca nu il mai doare nimic si e vioi si vesel, am concluzionat ca dimineata il doare burta de foame. Si eu sunt la fel, ma doare stomacul de foame dimineata.

Cu Mara merg imediat la vaccin, azi o inteapa de 2 ori....brrr....in rest am trecut la un nou nivel, ala in care sta numai in fund, vrea sa puna mana pe tot ce vede, tipa din gat, ascutit (groaznic, ne sparge timpanele), ori de cate ori nu-i convine ceva (mai ales daca indraznim sa n-o bagam in seama sau sa o lasam jos). dar asa trebuie sa fie .

aaa, sa va spun, pentru ca acum cativa ani eram foarte pasionata de astrologie, m-am apucat sa le fac astrogramele copiilor, sa vad ce si cum. Concluzia este ca am doi "focosi", Tudor are ascendentul in leu, iar Mara in berbec, asa ca ne ia dracu pe amandoi cu astia in casa (eu si cosmin n-avem nici o legatura cu focul). Deja mi-e clar cine o sa fie sefii. Si ce sa spun ca se si vede.

Ina, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si la fel cei dragi tie!!!

Cristal, salutam familia vesela, imi aduc aminte ce aventura erau si la noi serile la baie, la inceput, cand era Mara mai mica...Chiar vroiam sa te intreb, cum te descurci la amiaza, cum mai doarme Maria? Dar seara/noaptea? sa stii ca eu n-am avut curajul inca sa ies cu amandoi la plimbare, numai eu singura, pentru ca Tudor e un zvapaiat, iar Mara nu sta nici ea cuminte cu orele in carucior.

Alice, pupam ghizmoul! Bine ca a trecut repede. da, ai dreptate, si pe mine ma ia cu frig de cate ori au ceva copiii.

daria, sper sa fii multumita de scaun!

papadie, , numai bine macului mic, sa treaca problemele!

Olivia, foarte fain scaunul de bicicleta. Noi avem din ala care se monteaza pe bici, e foarte fain, dar i-a ramas cam mic lui Tudor deja.

Liliana, de abia astept sa ne povestesti cum a fost reintalnirea cu Adeluta si cum se acomodeaza inapoi acasa.

Kro, bine ati revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am vazut ca ati vorbit de scaune de masina.

Noi suntem tare deficitari la aspectul asta. Avem doua, unul care e un scaun de masina normal, dar in care Tudor nu mai prea incape deja, desi nu a depasit kilele respective. Si care mai are si meteahna ca are husa dintr-un material sintetic, asa ca vara transpira in el la greu. Solutia a fost sa-i pun un prosop pe el, dar arata nasol. Asa ne trebuie daca nu ne-o dus capul mai mult cand l-am luat...

Si mai avem un fel de scaun, care se pune numai sub fundul copilului (n-are spatar, tetiera), astfel incat copilul sta mai sus si poate fi prins cu centura masinii. Din pacate n-am acum o poza, dar poate ati mai vazut. Asta e ok la drumuri scurte, dar la drum lung nu, pentru ca e complet anti-somn (nu se poate dormi in el) si in plus, Tudor isi cam scoate mainile peste centura, asa ca ea nu isi mai indeplineste rolul.

Asa ca suntem cam descoperiti la capitolul asta. Pe aici prin oras mai merge, dar la un drum lung nu stiu ce ne facem. Adaugati si faptul ca avem doua masini, si mergem ba cu una, ba cu alta, asa ca tot mutam scaunele dintr-o masina in alta. Mara nu poate sta inca in scunul lui Tudor, pentru ca e prea mica si in plus ar trebui sa-l punem invers....si uite asa ...

Cu doi copii se complica rau treaba cu scaunele de masina. Eu as mai cumpara unul, dar trebuie sa-mi conving sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Despre scaune de masina, e tare bine sa ai doua. Primul este de la neonato si desi e pana la 13 kile e un model mai "adanc" si sta Victor f bine in el si dorme foarte bine. Al doilea este de la Primii pasi si este de tip junior, dar nu se poate dormi in el deloc. Cred ca la al doilea bb mai cumpar unul, sa fie acolo.

Mitzu m-ai distrat cu astrogramele, ei bine eu si sotul suntem berbeci nascuti in aceeazi zi (inclusiv anul), doar ca eu am ascendent scorpion si el varsator. Victor e un rac cu ascendent in pesti, poate de aia se intelege el atat de bine cu ta-su. BB2 va iesi probabil un scorpion (am termen in scorpion) cu ascendent ce-o da domnul, deci avem sanse (inca) sa fim "compacti".

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Multumesc muuult pentru urari. Ziua mea incepu cam brusc, ca ma trezii o durere crunta de cap, dupa care programul de dimineata se desfasura cu copilu sub brat(sotu a plecat mai devreme azi)in muzici tanguitoare (mamaaaa ia-ma si pe mineeee). In plus, vreme innourata (azi e ziua mea, zi frumoasa ca mineeee
Aseara insa cupilu meu imi canta "multi ani traiasca" de ma emotiona raaaauu.
In rest, toate dupa-amiezile alergam pe bicicleta cea mare si jucam fotbal. Am luat si biletele la mare, anul asta mergem in Turcia, la sfarsitul lui iunie.
Scaun de masina avem Chcco Key one, deocamdata ne descurcam cu el, Radu e obisnuit sa stea cuminte oricat de lung ar fi drumul. Cred ca asta e singura chestie in care am fost consecventi 100%, si nu am cedat la maraielile lui, pana cand a inteles ca nu e loc de negociat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna ziua.Scuze ca nu am scris aseara,am fost foarte obosita.Am reusit sa/l ducem ieri la trei medici orlisti ca sa ne asiguram ca o eventuala operatie chiar e necesara.Si toti trei au recomandat scoaterea amigdalitelor.Deci in Olanda ne/a spus ca numai se sectioneaya si de accea copilul poate merge in aceeasi yi acasa,iar in Belgia si Germania ne/au spus ca se scot efectiv si de aceea copilul ramine in spital o saptamina pentru a evita orice risc de hemoragie.Acu trebuie sa asteptam sa implineasca trei ani si sa ajunga la 15 kg.In toate cele trei tari se practica narcoza,au belit ochii mari cind le/am spus ca in Ro inca se mai practica anestezia locala la acest gen de operatii.Amigdalele lui Ricu sunt foarte mari ca dimensiune si de aceea cind se inflameaza se unesc efectiv,de aici imposibilitatea de a manca.plus durerea,asa ca ei au recomandat scoaterea lor.Toti trei au avut aceeasi afirmatie ca mai bine nu v/a fi,adica sunt predispuse mereu inflamarii.Faptul ca nu cedeaya decit la antibiotic este iarasi un motiv sa fie eliminate,exista riscul in viitor ca acest antibiotic sa nu/si mai faca efectul.Deja noi din ianuarie am luat de cinci ori pina acum.Si acum parerea mea este ca copii au fiecare forma lor de a se manifesta in fata bolii,altii probabil suporta mai usor,insa Ricu chiar le boleste si nu sunt dispusa sa al las asa.numai eu stiu cit m/am chinuit din ianuarie cu el,cite nopti de horcaiala si tuse,payit ca nu putea respira din cauya secretiilor din git si inapetenta.una peste alta,pentru operatie suntem programati in Septembrie,pina atunci eu am decis sa nu/l mai duc la gradi mai ales ca vine vara,vine si Serban si mergem aproape yilnic in parcuri unde se poate juca cu alti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana - !! Si sanatate multa !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput