Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ina la multi ani si de la noi,tot binele din lume ti/l dorim.
Olivia,la voi nu sunt strazi separate pentru biciclete?
Noi avem amindoi scaune pe biciclete,din pacate eu nu practic sportul asta ,desi aici orice suflet merge pe bicicleta.Olandezii sunt renumiti drept biciclisti cu traditie,toate olandezele cu doi copii au scaune si in fata si in spate.Sunt tare haioase cu ambii copii pe bicicleta.Chestia aia care se anexeaya bicicletei am vayut foarte rar aici,au fost multe cazuri de accidente si de aceea oamenii nu prea agreaza pe aici acest utilaj.
Daria,pai nu/mi ramane decit sa/i urez Giulicului calatorii comfortabile si somnoroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dana-Speel - multa sanatate puiului mic ! Sunt sigura ca ai luat cea mai buna decizie pt Ric !
Inaaa - las` ca trece si vremea urata !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lasa vrajeaua, zi-ne ce dai de beut 8->
edit, ierea pen` cuscra

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Eu sunt intoarsa pe dos de azi dimineata, a murit sotia patronului intr-un accident stupid, sunt doi oameni deosebiti, numai cuvinte de lauda aud despre ei. Of, tare scurta este viata asta citeodata ...

Noi suntem bine, ieri am fost la doua ecografe si am primit acelasi raspuns "toate sunt la locul lor si exact asa cum trebuie sa fie la 22 de saptamani de sarcina, dar tare secretos este acest copil". In concluzie, nici un doctor nu a vazut cuc-ul, dar amandoi au vazut coitele, deci se pare ca este baiat. Asa ca dragi mamici, poftiti la facut copii, se pare ca se practica in grupul nostru moda perechilor.

Ina, La multi ani si tot ce iti doresti si din partea noastra si asteptam poze de la petrecere!

Va urez o zi frumoasa si mai revin cand imi trece durerea de cap.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - felicitari pt vestile bune, felicitari pt bb-boy ! Ati ales nume ?

Pupici pt fetele frumoase Kro !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Capitolul nou: 220

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput