Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 25
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by biluta28
revin cu o intrebare ... pentru cine stie daca vreau sa merg la bulgari si cu copii ce acte am nevoie sa trec granita>>si nu dati cu pietre in nestiutori....
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Daca vrei sa iesi din tara cu copilul iti trebuie pasaport pe care sa fie inclus copilul (sau pasaportul copilului daca i-ai facut separat ca se poate si asa), iar daca iese doar cu unul din parinti atunci iti trebuie si o declaratie la notar prin care celalalt parinte este de acord ca mama sa iasa din tara cu copilul. Sper ca se intelege...
Edit - pentru Daria - am vazut modelul care iti place tie dar eu zic ca trebuie s-o iei pe Giulia si sa o probezi - din poza ta vad ca Giuli e inalta si s-ar putea ca si in scaunul nou centurile scunului sa nu te ajuta (adicatalea sa nu ii ajunga pina peste umeri...)
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
DanaSpeel - asa e, ii este scurt scaunul, sa nu mai zic cand sta cum trebuie chiar arata ca i-a ramas mic 
Leeloo - marea mea problema ramane ca in Oradea nu gasesc nimic si cand spun asta tre` sa ma credeti pe cuvant. Nici nu stiu cu care alt "oras" sa compar Oradea asta ![]()
Am sa sun la cei ce au modelul si-i pun sa masoare tot scaunul ![]()
Nu stiu cum sa fac ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
aha am vazut acum modelul de scaun....al nostru e chicco si i se ridica spatarul mult astfel incat are capul si gatul protejate. asa cum zice si Dana, e un lucru foarte important. ala aratat de tine e ok, daca e approved si toate cele..go ahead. sau ai varianta cu chicco, 9-36kg.
Alice hehehe pai Robert Plant zic si io ca a cantat super...dar rock-ul e mama-sa si tata-su ![]()
jazz-ul ala cu el l-as fi suportat si eu.
Gabi, mersi de corecturi! 
biluta28 spune:
roxanaz si leeloo2004 merci de info , per concluzie trebuie sa fac copiilor pasapoarte......
leeloo2004 spune:
quote:
roxanaz si leeloo2004 merci de info , per concluzie trebuie sa fac copiilor pasapoarte......
Pai cred ca e mai usor sa-i treci pe pasaportul tau. Poate acum s-a mai schimbat, insa acum 2 ani cind l-am trecut pe Stefan fiecare pe pasaportul lui (adica al meu si al lui tata-sau) iti trebuiau tot felul de justificari ca faci pasaport pentru copil separat (ceva de genul ca va iesi din tara si fara parinti, nu numai cu voi) si a fost mult prea complicat...plus ca nu l-as lasa never ever sa iasa din tara fara mine sau taica-sau...
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Noi sintem bine...multumesc celor care ati intrebat de noi..
In we...dupa 20 de ani ...ne-am urcat pe biciclete....si a fost tareee dragut..dovada aici:
O saptamina buna sa aveti!
Eli la multi ani fericiti!
kim222 spune:
Vazut toate pozele..
Roxana bine ca au intrebat fetele ..nici eu nu stiam cu ce se maninca ..nenea asta!
Mareee gasca de romani! Tu tot la bar am vazut ca tragi!
Alice voi ce-ati facut in we?
Dari de ce esti atiti de epuizata...esti tinara rau!
Monicule...ca deobicei debordezi de optimism! Sa ne mai povestesti!
Gabi ...saptamina socoteste-o de miine!
Roberta ma bucur ca esti ok!
Liliana...uite ca trecu!
Adeluta este bine orientata!
roxanaz spune:
neatza dragelor
giizz ma doare capul de mor de dimineata..reminiscenta a unui tratament dentar in forta ieri. si cica sa nu iau analgezice. beton. oare o vodca pot sa beau?
am vazut pozele cu Mitza biciclista. mai ce misto ca puteti face miscare, e super!!! si cat de misto e suportul ala pentru copil....extra!!!
Gabi cum e cu trecutul unui copil pe pasaportul tau, dureaza atat timp cat este valabil si pasaportul?
o zi frumoasa tuturor!
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Pai cred ca e mai usor sa-i treci pe pasaportul tau. Poate acum s-a mai schimbat, insa acum 2 ani cind l-am trecut pe Stefan fiecare pe pasaportul lui (adica al meu si al lui tata-sau) iti trebuiau tot felul de justificari ca faci pasaport pentru copil separat (ceva de genul ca va iesi din tara si fara parinti, nu numai cu voi) si a fost mult prea complicat...plus ca nu l-as lasa never ever sa iasa din tara fara mine sau taica-sau...
John D. Rockefeller, Jr.
Buna dimineata!
Ideea e ca eu nu am pasaport iar al lui tacsu a expirat de mult si ce rost are sa mai facem si noi daca tot se vor schimba peste juma de an si in conditiile in care pot calatori doar cu buletinul, ca doar nu plecam in America....
amironeanu spune:
Neatza!
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi, mai greu cu scrisul.
Legat de pasapoarte si eu sunt pentru trecut copilul in pasaportul parintilor. Este mult mai ieftin si este valabil cat timp este valabil pasaportul parintilor, doar ca o data la 3 ani trebuie schimbata poza (si costa 6 lei), dar daca faceti pasaport separat, acesta este valabil numai 3 ani. Si Mihaela, nu poti sa stii cand castigi o vacanta in America si ai nevoie de pasaport ![]()
Noi vrem la vara sa mergem in Bulgaria. Nici eu nici sotul nu mai avem pasapoarte valabile, asa ca isi face sotul pasaport si o trece si pe Stefi. Daca aveti de gand sa va trimiteti copii in strainatate fara voi (cu bunicii sau alte rude) merita sa luati in calcul si varianta unui pasaport individual.
In rest noi suntem bine, Stefi a reluat de ieri cresa, fara probleme de adaptare, chiar ma gandeam ca copil bun am cand vine vorba de colectivitate. Este o vorbareata si jumatate, a inceput sa se joace singura, este innebunita dupa carti si puzzle-uri, am inceput sa-i pun desene de la Minimax, dar nu prea o intereseaza. Eu azi am programare la ecografia morfologica (am deja 22 de saptamani de sarcina) atit la dr. mea cat si la cel mai bun ecografist din iasi, poate cu aceasta ocazie aflam si noi ce este bebe strumf.
O zi frumoasa va doresc!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare