Piticlonti de iulie-august 2004 (219)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2207430160060844786GXJDgU
Din pacate numai de inghetata e asa de pasionat.In rest tot pe sponci papam.Vedem maine ce ne zice doctorul.
Prima zi de ploaie dupa 45 de zile de calduri mari 25/30 de grade.Noroc de AC ca de altfel August in toata regula la noi.Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut pui de Eli care a crescut tare mult de cand mamica lui nu trece pe aici, o tzucurica cu falcute super frumoasa, poze de la concert 9aci pic de invidie), dar nu-l vad pe ginerica !!! DanaSpeel - nu mere` site-ul.
Edit ca vazui pozicileee, o trimit si pe Giulik la voi ca asta papam si noi zilnic , inghetata de vanilie cu caramel

Mey, nu ma uitati cu intrebarea despre scaun, da ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Salut si bine v-am regasit!!

Daria, scaun inalt ai sa gasesti in n variante, dar nu se doarme comod in el deloc. Eu am doua scaune si pentru drumuri lungi tot pe cel pana in 3 ani il folosim, la mare tip junior este la mine in masina si il folosesc numai cat il duc la gradi.

Azi il am pe Victoras acasa, a facut falcutze la munte, mai are vreo 3 coji, dar eu cred ca nu mai e contagios si as vrea maine sa il duc la gradi, voi ce spuneti?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, toate bune si frumoase cu apartamentele din zona noastra dar baile si bucatariile sunt extrem de mici.
Daca intru eu in baie ocup tot spatiul (de fapt acum ca am mai multe kile nici eu toata nu prea am loc...)
Si cum baita o facem in formatie completa, ar ramane varianta cu unu' urcat in chiuveta si unul cocotzat pe bazinul de la veceu...hihihi

Aud niste onomatopee din sufragerie.... Maria a desenat o masina (pe picior...tot al ei...) si mama incearca sa o faca sa inteleaga ca nu e bine...dar nu are loc sa vorbeasca, cum deschide gura incepe Maria cu "shhhh....shhhh"...hahaha

Ieri s-a suit mama de vreo 100 de ori cu ea sa o dea pe totpogan...Dar nu pe scari, pe partea cealalalta (imi pare rau ca nu am fost de fatza, cred ca a fost circ! ) si am intrebat si eu cand au ajuns acasa "dar de ce te-ai urcat"..."pai daca voia sa se dea pe topogan!?"
Cam atata autoritate au la noi bunicile!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am vazut pozele cu Cado mincatorul de inghetata si cu mamica superba de Cado!!!! Ce invidioasa sunt ca Ricardo a mostenit ochii tai albastri - eu am sperat pina in ultimul moment ca Stefan imi va mosteni culoarea ochilor, dar nu s-a intimplat...poate la al doilea bb??

Daria - si eu vreau sa-i schimb scaunelul lui Stefan ca nu prea mai incape in asta (desi e pina la 18 kg teoretic) dar si eu zic la fel - celalalt, scaunul inalt, nu are cum sa fie comod la dormit...

Editez - ca am vazut si mesajul Roxanei - inteleg ca e cintaret de rock, dar nu m-am lamurit de care rock?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

danule, minca inghetata? mincaa, asta`nseamna ca ie un cupil sanatos;))
bey, sa va povestesc: de mult, in tineretile mele, ierea la Fete de la muzique in iasi, puneti voi accentele;)) ashe... si io cu pretena mea cea mai buna, hai sa merjem si noi, ca, deh, sa ne culturarizam nitel:D:D. si ne nimeriram noi in sara de jazz... dupa o juma de ora ma apucase cascatu`, nu pricepeam nica nici io si nici ea ... la fiecare cinci minute ii ziceam acu plec da` dupa aia tot noi hai sa mai stam da` daca ncepe sa ne placa? dupa vreo juma` de ora de genoflexiuni de la atita ridicat si coborit de pe sireacu` scaun, am zis acu kiar ca plec si dus-am fost...a fost prima (si ultima) oara in viata mea cind am ascultat atit de mult timp jazz:D
roxana, vazut pozele, ntzz cum se mai plimba unii;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria dar de ce vrei sa schimbi scaunul Giuliei? are 18kg deja? eu nu am de gand sa il schimb pana la 18 kg, tocmai pentru ca ii este bun si sta bine in el.
Gabi, Glenn acum canta un rock funk, dar a fost la Deep Purple si Black Sabbath si canta intotdeauna in show-uri Mistreated, Burn, Keep on movin', This time around... piese istorice care de fiecare ma fac sa ma simt in alta lume. (mii de scuze daca plictisesc pe cineva cu detaliile astea)
Mihaela ca sa treci la bulgari nu iti trebuie decat buletinul si ptr copii cred ca o copie a certificatului de nastere. actele masinii si atat. eu am fost fara copil dar Gabi a fost cu Stefan deci ar fi in masura sa ma corecteze.
Carmen, nici eu nu ma omor dupa jazz, iar daca prinzi si unul mai greu digerabil...e clar ca nu il inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

in_scaun
Rox - cam asa atarna Giulia din scaun, as vrea ceva mai comod, ceva de genul asta:
http://www.reclama.ro/scaune-auto-copii/fotoliu-new-way-sp-2836/
Voi ce ziceti ???
Ca am gasit si pe buburuza, dar nu au centura proprie.

Kkt, e reclama ... amu` fac si cu nervii ...
NANIA - Fotoliu New Way SP - asa se cheama ...

Uitati scaunul care nu-mi da pace :-)))
http://kreisdesign.ro/magazin/nania-fotoliu-p-83.html
Dati-va va rog cu parerea, da ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ca vorbiti de jazz ... e destul de complicat, depinde peste ce dai ! Eu una il suport destul de greu, dar tin minte ca am dat odata de un concert de jazz de la festivalul de la Montreux unde cinta Robert Plant si a fost nemaipomenit !!
Monicule, !! Ne luam de mina in ceea ce priveste baia apartamentului ! Si la noi casa este mare si spatioasa, dara re o baie cam pe masura mea, asa, hahah ! Asa ca eu am noroc si ma pot lafai in ea, dar Florin trebuie sa se miste cu atentie si mai pe o dunga sa aiba loc ! De intrat toti odata acolo nici nu se pune problema ! Pictorita o faci pe Mariuca !! Si felicitari pentru inceputul operatiunii "mestecatul" ! Noi cu innecatul mai patimim si acum, ca Andrei tinde sa muste mult si sa isi indese in gura bucati peste bucati si uneori nu le poate dovedi pe toate, se inneaca si vomita ! Sa vezi urlete si plinsete atunci !
Daria, mie mi se pare din poze ca Giulik sta bine in scaunel ... dar tu stii mai bine ! Linkul celalalt nu mi se deschide !
Dana-emma, pupici Ricului mincator de inghetata !! Sinteti doi frumosi !!

Editez - acum am vazut si scaunul, e fain, si eu cautam unul si pare interesant acesta !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Daria din ce stiam eu capul nu tre sa treaca de marginea superioara,repet,e ce stiu eu nu stiu daca asta e un criteriu important.Si e adevarat ca Giulik cam atirna.Noi avem un Romer si Ricu desi e lungan tare tot incape si nici n/a ajuns cu capul sus la margine.
Gabitu,merci mult,chiar ma simt mai bine.Desi Ricu are ochii bleu a lu Mario ca eu am fost cam defecta la nastere.Picior varus,un ochi gri si unu verde.Noroc de baieti ca nu m/a mostenit nici unul.Serban ai are verzi iar Ricu bleu,desi in poze sunt cam gri si ai lui.Dar asa fata in fata are ochii precum cerul.
Deci cu jazz/u i/o sunt in plop.Mie imi place opereta in schimb,am crescut la teatrul muuzical din Galati.

Mergi la inceput