Bebelusi "made in USA" (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Krissy spune:
Fetelor, am intrat si eu sa va spun ca deseara plecam in Ro, asa ca n-o sa mai apuc sa intru pentru vreo 10 zile.
Am emotii ca bebelusa noastra e asa de mica, dar speram sa suporte bine calatoria, va spun cum a fost cand ne intoarcem.
Felicitari Arthurana pt bebe Jacob si ma bucur ca nasterea s-a terminat cu bine, in ciuda problemelor tale. Insanatosire grabnica! Legat de servetele, noi folosim Pampers Sensitive si Sophia nu a avut nici o reactie neplacuta. Pt roseata folosim cu succes Balmex si A&D preventiv.
Irinuca, nastere usoara, probabil nasti pana ne intoarcem noi din Romania. Bafta multa!
Va pup acum pe toate si sper sa ne "revedem" cu bine!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
CamiM spune:
Irinuca hai ca incet-incet intri in linie dreapta.. mai e putinel si o sa iti tii bebelul in brate!!
Tinem pumnii sa nasti usor!!
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Krissy drum bun si distractie placuta in tara!! Va asteptam inapoi cu multe povesti faine si poze!!
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Bic spune:
LA multi ani cu intirziere, ciuf!
Arthurana, bine-ai nascut! Imi pare rau sa aud de problemele de la nastere, dar totul e bine cind se termina cu bine.
Daca esti anemica si stai prost cu fierul, baga tare ficat si carne rosie. Astea au cel mai mare aport de fier. Dintre cele vegetale, seminte de floarea soarelui, tofu, leafy greens = kale, chard, collard greens. Toate enumerate sint mniam-mniam. Leafy greens fa-le la abur citeva minute si maninca-le cu ulei, ca din pacate cu usturoi n-ai voie.
Nu mai folosi servetele cu parfum sau cu alcool. Cea mai buna solutie este servet inmuiat in apa. Lasatul cu fundul gol face ca pielea sa respire si sa se vindece. La capitolul solutii, noi am folosit cu mare succes ungunet de galbenele din Romania. Cel mai bun! Dar si cremele de dipaer rash de aici sint bune. Eu am folosit Burt's Bees care e naturala si buna.
E normal ca sinii sa fie tari pina cind iti vine laptele. Ti-au spus cei de la lactation center sa te mulgi? Ca daca te mulgi iti cresti productia si o sa ai surplus.
E normal ca bb sa stea atit la sin. Daca te-ai hotarit sa alatezi la cerere, lasa-l sa stea cit vrea.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
irinuca_usa spune:
am implinit azi 39 de saptamanii.
era cat pe-aci sa zic ca eu inca nu stiu ce-s alea contractii cand ce credeti... tocmai am avut una. prima . si acuma stiu sigur ce-i aia. mi s-a facut jumatate de uter pietroi. lui eri nu i-a placut ca mi-a dat cateva picioare dupa aia.
deci... cum ma pregateam sa zic... eu cred ca voi naste week-end-ul asta. de la control am mai avut ceva secretii, nu pot zice cu siguranta ca am eliminat dopul dar oricum toata sarcina eu nu am avut nici un fel de scurgeri, asa ca s-ar putea sa fie.
frica inca nu mi-e, sunt nerabdatoare. stiu ca o sa mi se schimbe viata dar inca nu realizez cum anume.
o sa va tin la curent cu ce se mai intampla, nu va asteptati si de la zoli la o transmisie in direct ca el nici nu vrea sa auda de chestii din astea, zice ca-s femeiesti .
fetele mai ziceti ce mai fac bebeii.
Irina 39+ cu Erika
madalina78 spune:
hai ca nici mu stiu de unde sa mai incep....
irinuca- iti tinem pumni ( lasa ca nici adrian nu era cu forumul da pentru noi chiar a fost fain "transmisia" aia , a trecut timpul mai repede)si poate scrie si sotul tau cate ceva! dopul ala geletinos seamana cu albusul de ou, nu ai cum sa il ratezi!
i_dica ai nascut? nu mai stim nimic de tine...
noi avem laptic, mulgem si dam si de la san , avem compartiment special in frigider/ congelator si facem provizii.
normal, sanii sunt IMENSI, am ajuns la cupa E sunt foarte grei si ma doare spatele plus ca si Sebastian a facut 3.855gr si e greu de "manevrat"
am facut si primele plimbari ca de , ne erau scutecele mici, iar de body new born nici nu mai spun... asa ca acum avem hainute ori prea mici ori pre mari!
in rest, va urmaresc in timpul mulsului, mai scrie reporterul cate ceva, sau mai incerc si eu sa scriu cu cate o mama
pupici si nastere usoara pt fetele care urmeaza!
i_dica20 spune:
Salutari!!
Saptamana trecuta am fost la doctor si mi-a zis ca voi naste in jur de 18 mai iar eu pe 30 faceam 40 de saptamani, mi-a spus ca nu am sanse sa nasc la termen.
Tare se mai pricep si medicii astea ca de sambata dimineata am inceput sa elimin dopul, pe la ora 11 noaptea au inceput comtractiile, dar am fost dusa in eruare pt ca nu erau deloc regulate si nu stiam ce sa fac pt ca doctorul mi-a spus ca abia cand sunt din 5 in 5 min sa merg la spital dar la eu le aveam cand mai dese cand mai rare asa ca am stat acasa pana abia ma mai tineam pe picioare iar duminica dupa amiaza am mers la spital. La ora 6 am fost internata cu dilatatia 6 si contractiile erau din 3 in 3 min, nu mi-au facut epidural ci doar mi-au pus in vena niste calmant. La ora 9 fara cateva min am terminat toata treaba, am nascut un baietel de 7.6 nu stiu cate kg sunt. Acum suntem acasa bine numai ca pe mine ma cam doare unde m-a cusut iar cand merg la baie imi tot curge sange cred ca e foarte mare taietura. In rest totul e bine cea ce va doresc si voua.
madalina78 spune:
felicitri!
super rapida ai fost i-dica!
cum stati cu producti de lapte mamici? ca eu una m-am saturat de muls-etichetat-congelat!
mada
BiancaM spune:
Mada, tare as vrea sa fiu in papucii tai. Eu ma mulg la fiecare 3 ore si abia scot 3,5oz. Am observat ca Amalia nu se mai satura, incepe sa ceara mai mult. Degeaba beau ceai si iau si fenugreek. Cred ca in curand o sa ramanem pe formula. Asta e.... Poate urmatorul o sa poata suge si o sa alaptez si eu...
In rest suntem bine, maine trebuie sa o cantarim sa vedem cat a crescut intr-o luna. Maine facem o luna!!
Pupici si spor la alaptat si schimbat scutece!
Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
madalina78 spune:
bianca, mai stati si voi "piele la piele" poate te stimuleaza Amalia!
la noi cum se apropie Sebastian de mine cum dau lapte peste tot, efectiv curge pe mine, pana acum am folosit 2 cutii de tampoana pt sani dar au inceput sa ma doara sfarcurile si acum stam mai mult la aerisit.
Sebi am inceput sa suga bine la san si ma bucur ca se satura, am calculat ca ar lua cam 60-70 ml la un alaptat, oricum tot mai scot in jur de 30ml de la respectivul, iar de la celalalt cam 90 ml.
pupici