Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Madalina78 Bebitul meu e foarte cuminte, dosrme si mananca bine, bineantels ca mai are si el cate un mic moft, adica ca vrea ca adoarma la piept, cumal las pe pat cum se trezeste.
Lapte eu am suficient acum un san este cam mare aum si ma cam doare. Dar tu de ce pastrezi laptele in frigider si congelator, nu al hranesti delac la piept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

I_dica20, Madalina78, Arthurana va urez si eu sa aveti bebei cuminti si sanatosi

Bianca, nu te stresa cu alaptatul....daca nu e, nu e.....nici eu nu am avut, dupa trei saptamani in care am incercat orice posibil mi-am dat seama ca ma chinui si eu si o chinui si pe fetita, asa ca am renuntat si am trecut pe formula....

Numai bine va urez!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

ii dau doar laptic de la mine, da tot nu ma scurge de tot si imi raman sanii plini de lapte asa ca mai si mulg- si e pacat sa il arunc.

oricum la congelator poate sta bine mersi 3-6 luni, si daca nu o sa mai fie late la mami, luam din congelator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

i_dinca20 si madalina78felicitari pt ingerasi, va doresc din toata inima ca bebici vostri sa fie sanatosi si mincaciosi

22+

Mergi la inceput

Si eu am incercat sa ma mulg dar nu am mai reusit decat cativa stropi asa ca m-am lasat lipsita si totusi sanii ma cam dor. Eu nu stiu cum alaptati voi, ati reusit sa faceti un program ca eu nu reusesc daca al apuca somnul nu pot sa-l trezesc si cate 5 ore iar cand sta treaz mananca din ora in ora asa ca nu am ce sa-i fac, oare e bine daca sta asa de mult fara sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

taby, multumim si te asteptam si pe tine printre scutece...
I dica ( spune-ne si noua un nnume ca eu ma incurc mereu in ID-ul tau ) vezi ca nu e bine sa ai sani tari si durerosi - inseamna ca mai ai laptic in ei , ( nu te apuca frisoanele?) sa incerci totusi sa te mai mulgi, la inceput de muls si la mine e mai greu si dureros dar cand isi da drumul e ok.
de program nu ai cum sa ii faci, dar incearca totusi sa il mai trezesti pe la 3-4 ore ( cu masaj, schimbat de scutec,dat jos pantalonasi sa ii fie putin racoare,vorbit cu bebele )nu de alta dar astia mici se deshidrateaza repede.

arthurana? cum stati cu funduletul? v-a trecut roseata?

noua o sa ne placa apa , ca am inceput sa spalam funduletul la chiuveta si nu schitam nici un cest, stam foarte relaxati! mai nou ne sugem si degetelul ( am lesinat de ras ca nu stiam de ce s-a oprit copilu brusc din plans, si cand ne uitam/ auzim mai mult omu' tragea la deget )

Mergi la inceput

Numele meu este Rodica, asa ca acum poate va fi mai usor de retinut.
O sa mai incerc sa ma mulg pt ca maine seara ajunge si mama mea aici si tare mult as vrea sa mai ies si eu din casa.
Mai am o intrebare, nu stiu daca bebe are diarie pt ca de fiecare data are si caca cand al schimb si de multe ori face si cand al schimb si mai iese si cu putina apa, sa fie dormal asa sau s-a stricat saracutul la burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Madalina,

Puiul meu are funduletul Ok acum.
M-a cam speriat ca a regurgitat sau vomitat de vre-o doua ori de dimineata. Adica a supt cam 20 de min continuu si cand l=am ridicat sa burp a scos totul dintr-o data. Nu are febra deci nu am sunat docotul. Daca mai face si pe parcursul zilei asa o sa sun.

Vi s-a intamplat si voua fetelor sa vomite bebeii asa prca ca o tasnitoare..imediat dupa masa(la o secunda).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arthurana noua ni s-a intamplat de cateva ori figura cu in jet la masa sau imediat ce termina de mancat, si chiar si acum daca papa prea mult face cate o faza din asta.
Dar ca sa fii pe pace poate ar fi mai bine sa suni pediatrul.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

Multumesc madalina 78 ,mai am si eu putin pina sa ajung la scutece...dar orcum va citesc,ma documentez deacuma....
si o zi usoara la toate...

22+

Mergi la inceput