Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - si Vladic doarme mult mai bine in casa decat afara. Azi a dormit 3 ore (!!!) in casa.
Eloise - va tinem pumnii sa se retraga puroiul cu antibiotic, sa nu mai fie nevoie de incizie. Wow ce inalt e Vladut!
Sandra - bine ati revenit de la munte. Poze?
Marina - n-a facut febra de la vaccin si nici nu l-a durut piciorusul dupa. A fost lejer de data asta. Mai mult - se pregatesc sa iasa 2 incisivi inferiori, dar nu i s-a schimbat comportamentul deloc, adica nu-i mai marait decat de obicei

Noi am fost azi in Feleac, la 7 km de Cluj, la o prietena. A fost super, liniste, aer curat, am luat si tarcul cu noi, unde a stat Vladic in pielea goala sub umbrela, a stat si pe o patura pe iarba, dar acolo l-am imbracat putin, cu tricou, sa nu se bronzeze prea tare, dar era deja ora 5 dupa masa si nu mai era asa periculos soarele. Ce mai, o zi minunata!!!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Lexi - a ajuns sotul cu bine?

Poze

Mergi la inceput

Cum, eu is ultima care a intrat ieri si tot eu is si prima de azi? Nu-i bine fetelor. Reveniti acasa Mai ales ca este calda calduta, cu lapte, frisca si de toate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Saru`mana de Cristina!
Buna dimineata!
Ieri i-am dat Narcisei sa pape mamaliguta cu branza si cu ou, si a papat-o pe toata...

La multe lunite bucurii de 28: Andrei Roberto, Ana Maria, Thea Damaris!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata..Cristina multumesc de cafea
Fetele eu sunt tare amarata ca lui Sebicu i-au aparut iar acele simtome,diaree si varsaturi...nu pot sa inteleg de la ce este...am zis ca o sa merg dupa inmormantare sa ii fac ceva la stomac,deoarece analizele la sange,scaun si urina sunt foarte bune.
Nu mai inteleg nimic...a si slabit,de cand e bolnav a dat jos 500g,acum are 7200.
Dati-mi un sfat...ce sa fac?
L-am trecut inapoi pe Nan fara lactuoza si hidrasec....

Multumesc pentru tot si mai ales pentru ca sunteti alaturi de mine.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mexxa, imi pare rau de Sebicu! Intra putin pe messenger, sa-ti spun la ce m-am gandit... Nu te retin...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Mexxa - imi pare foarte rau ca va chinuie diareea si varsaturile. Poate e vreo infectie bacteriana? Sa stii ca infectiile gastro-intestinale nu se vad tot timpul in scaun. De fapt foarte rar analizele de scaun iti arata ca ar fi vreo infectie, pt ca e greu sa separi bacteria din scaun, asa mi-au spus la spital. Din cauza asta e bine sa tot dai analize la fiecare scaun, dar din pacate acest lucru e posibil doar cand esti internata in spital, cel putin asa e la noi. Daca e bacterian, ar trebui tratat cu antibiotic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Multa sanatate bebeilor bolnaviori! Tinem pumnii sa va faceti bine!

Mexxa, condoleante pt pierderea suferita!

Multumim tuturor pt urari! Noi suntem bine; la 7 luni avem 8.400kg si 74cm. Eu cred ca suntem in grafic; cel putin, cresterea din ultimele 2 luni a fost ca la carte (adica 500g pe luna).

Ziua, Dudu este un pic marait, cel mai probabil de la dintuci (noaptea doarme in continuare beton), dar iepurasul ne lasa inca sa mai asteptam. In rest, tipa si "vorbeste" toata ziulica, iar uneori pronunta atat de clar silabele: 'da', 'ba', 'aide', 'ma'. Cat priveste progrese de natura fizica, mai avem inca de recuperat; cu toate acestea, se ridica singur in funduletz (cu sprijin pe mainile unui adult) si este din ce in ce mai stabil in aceasta pozitie.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Adriana mica - bravo pentru Dudu. Cat priveste porogresele - sigur recuperati voi, mai ales ca in ciuda chilotelului, a reusit sa se aseze in fundulet. Ati mai fost la orotoped?

La multe luni si ani pentru Andrei Roberto, Ana Maria, Thea Damaris!

Noi azi cred ca iarasi voim merge in Feleac, ca ii va prinde bine lui Vladut aerul de acolo. E foarte curat in comparatie cu Clujul. Si poate sta copilul afara toata ziua, ca prietena mea sta la casa. A, dar inainte de asta ne scoate tati in lume, mergem la restaurant si va fi prima iesire de genul asta a lui Vladut. Speram sa fie ok si sa nu faca scandal mare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

cristina sarumana de cafea e fff buna ca de obicei
la multi ani bucuriilor de 28
mai fetelor grasanul meu de vreo doua zile mananca 2-3 lingurite din mancarica s apoi inchide gura incapatanat s asteapta pana ii dau bibe cu lapte
eu inteleg ca e cam grasan dar nici chiar asa sa pape aproape numai laptic
va pupez ca ne pregatim sa plecam la botzul nepoatamii s ne ducem la biserica acum la 11 s diseara chefuim

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput