Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
GETY spune:
Astept si eu noutati de la Sandra, ca in functie de cum va descurcati voi cu puiutii departe de casa, plec si eu sa nu la vara de acasa.
Mergem sa servim fructele si iesim.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
Am scapat de incizie, cel putin pana luni. Ne-a spus ca sub actiunea antibioticului abcesul s-a restrans si oricum acolo inauntru e doar o mica picatura de puroi. Continuam cu antibiotic si luni venim din nou, atunci se va vedea daca e cazul sau nu de incizie.
Pe de o parte sunt usurata... e tare greu sa suporti fie si ideea ca puiul tau va suferi o interventie traumatizanta cat de mica... Pe de alta parte cat asteptam chirurgul care sa-l vada pe Vladut stateam langa blocul operator si vedeam copiii intrand acolo "pe picioruse" si iesind anesteziati pe targa din sala de operatie, si mamele asteptand planse... foarte, foarte emotionant... Nu doresc nimanui sa aiba parte de asa ceva! Vazand ce se intampla pe acolo si ce cazuri sunt mi-am dat seama inca o data cat suntem de norocosi!
VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE SI PT CA NE-ATI TINUT PUMNII!
Aaaaa, ni-i mai tineti o data luni poate scapam de tot de interventie!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
Cristina ma bucur mult de tot ca totul a fost bine la vaccin, si ma bucur pentru progresele lui Vladic! El e cel mai nazdravan dintre bucurii!
Liduta foarte fain ca sora ta si prietena ta au bebelusi de varste apropiate. Intr-adevar e extrem de placut sa ai prietene care trec exact prin ce treci tu cu copiii, si e o incantare cand se intalnesc bebelusii!![]()
Andra si
puiul meu creste...
eloise spune:
Am uitat sa va spun: la 6 luni si 12 zile Vladut are 8 kilograme si 75 cm.
Andra si
puiul meu creste...
xandrutza_76 spune:
Eloise, nici o problema, tin pumnii si luni! Poate nu va fi nevoie de incizie... E tare greu, intr-adevar, sa stai sa astepti sa-ti iasa copilul din operatie... Fie-mea cea mare s-a operat de apendicita, mai demult, si asa greu mai trecea timpul...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
matahut spune:
quote:
Originally posted by eloise
Am uitat sa va spun: la 6 luni si 12 zile Vladut are 8 kilograme si 75 cm.
WOW!!!! Ce lungan! bravo, Vladutz!!!!
Tinem pumnii si luni, cum de nu!
Da, e groaznic in spital, atata suferinta, lacrimi, of. SI cand povestea Cristina de Vladutz al ei, ma gandeam ca exact asa patesc si eu cand e Ana bolnava. Ea care e mereu activa, agitata si chiar obraznicutza, cand o paleste febra (adica peste 38,5C

Macar sper sa nu se pricopseasca si Maruca cu ceva dela Ana.Gata, fug. Aaaaaa, Maruca a papat bine piureutul cu carnitza si azi

Bine, adica vreo 60gr, dar pt noi e bine
De ar repeta faza asta si la noapte.....Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alexutza_26 spune:
Am revenit si noi de la plimbarica de 4 ore...a ost tare frumos, mai ales ca am facut piata, nu mai mult de 8kg
, am mai intrat si prin mall oleaca sa ne clatim ochii, apoi prin parc...unde grasanu nu a binevoit sa doarma decat 1/2h...dupa care ne-am reintors in barlog
. Mi-am dat seama ca umnealui doarme mult mai bine si mai mult acasa decat afara
...
Eloise - ma bucur ca nu a fost cazul de interventie...tinem pumnii si pt luni, Doamne ajuta sa fie bine![]()
Marina - bravo pt Maruca [ccol] pt ca a fost cuminte si a dormit si a mai si mancat tot piureul![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
matahut spune:
Iar pe pagina a doua!!!! De doua ore nici o bucurie prin preajma...se pare ca vremea frumoasa va cam tine pe afara sau ati plecat deja in minivacantza oferita cu atata dragoste si RECUNOSTINTA (adica...se asteapta recunstinta ![]()
![]()
) de catre guvern.
Am fost si noi afara vreo 2 ore in care Maruca a dormit bustean. Acum ne pregatim din nou de plimbare. I-am pregatit Anei o canita de laptic de mami ca sa se faca bine
si ma duc sa i-o servesc acum. Maruca a fost cuminte, a papat bine si piureutul de fructe, asa ca nu a mai vrut foarte mult laptic dupa, lasandu-i si sora-si putinel.![]()

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Cucuoancea, acum ca si-au facut treaba, s-au reintors satisfacuti la obiceiurile lor.
Eloise, sa treceti cu bine si peste week-end sa nu mai ajungeti la incizie. Si eu sunt o mamica care a stat langa usa salii de operatie si sa dea DD sa nu se intample la nimeni asa ceva.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, pe mine ma sperie de pe acum "gradile" astea. Multi copii ajung acolo sanatosi si se intorc acasa bolnaviori. Sa se faca Ana bine cat mai repede.
POZE MARIA DIANA