Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

eloise tinem pumnii lu vladut
la multi ani bucuriilor de 27

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Groaznic e sa lipsesti asa mult de pe forum, am fff mult de recuperat inca si puiul nu prea ma lasa...offf...

La munte a fost super frumos, am stat 3zile pana la urma. Copil cuminte si papacios care adormit mult si bine. Noi obositi dar a meritat...

Am citit cateva pagini, am vazut TOATE pozele anuntate pana acum si spun iarasi ca avem niste bucurii minunate, suberpe, perfecte !!!

Printre randuri am vazut ca Eloise vine prin capitala?! M-as inscrie si eu la intalneala daca nu-i bai...

Ma duc sa mai citesc si revin

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
La multi ani Bucuriilor de 27!
Foarte frumoase Bucuriile in parculet!
Fetelor, sunt chiauna. Fii-mea iar a dormit groaznic de prost. Nu stiu ce sa mai cred, probabil ca sunt dintii, totusi parca la primii doi n-a fost chiar atat de rau cum e acum. sotul meu a dormit 3 ore noaptea asta, la 6 dimineata a plecat cu masina, ca are o treaba, imi si fac griji pentru el, sper sa se intoarca cu bine acasa. Nu stiu ce are Maria dar nu-i intra nimeni in voie cu nimic. La cum arata gingia am impresia ca erup sus vreo 3-4 dinti si jos inca unul. Dar parca nu-mi vine sa cred ca-s asa de multi deodata.
Iar pe mine ma doare burta rau de tot de cand m-am trezit si vad ca nu-mi trece, ma doare de parca m-ar roade ceva pe dinauntru. Ce-o mai fi si asta?

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by lilina

Monique, Putzuruca - scuze ca am disparut ieri din parc
precum magaru'n ceatza....am vrut sa-al adorm pe Franckye si apoi
am fugeat sa-i fac de mancare

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Daca il mai aduci pe Vladut te iertam

Fetelor maimuta mea de aseara de cind a invatat sa se ridice singurica in fundulet zici ca e hopa mitica cind in fundulet cind pe burta.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by Monique_new
Fetelor maimuta mea de aseara de cind a invatat sa se ridice singurica in fundulet zici ca e hopa mitica cind in fundulet cind pe burta.

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Cosminuta ...am vazut si pozele cu gaska marita...superbe ca intotdeauna!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Sandra - bine te-ai intors de la munte..poate ceva poze vedem si noi...cum v-ati descurcat cu biberoanele, cu baita gargaritei???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Hai sa va mai scriu din progresele Mariei: te trage de par, fapt de care e super incantata, chiuie de bucurie chiar, lasa sa cada jucarelele pe jos, iti da jos ochelarii de pe nas, daca ii ai, apuca orice din jurul ei si le "gusta" (unele ii plac, altele nu), nu-si mai baga tot pumnul in guritza, ci unul, doua degete, asa mai finutz, ca doar crestem domnisoara de acuma.
Imi mai aduc aminte si va mai scriu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Hai sa va mai scriu din progresele Mariei: te trage de par, fapt de care e super incantata, chiuie de bucurie chiar, lasa sa cada jucarelele pe jos, iti da jos ochelarii de pe nas, daca ii ai, apuca orice din jurul ei si le "gusta" (unele ii plac, altele nu), nu-si mai baga tot pumnul in guritza, ci unul, doua degete, asa mai finutz, ca doar crestem domnisoara de acuma.
Imi mai aduc aminte si va mai scriu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Bravoo Maria - asa da fetita selectiva...nu orice si nu asa des...si nu toate degetele, pe rand ca e mai gustos

Apropo de ochelari, ai mei parinti amandoi sunt cu bicicletele pe nas..iar grasanu cand ii vede chiuie de bucurie ca poate sa se joace si sa apuce ochelarii...e ceva de speriat...si mai nou, nu va vine sa credeti care este atractia nr 1 a grasanului....Eticheteleeee, orice jucarie fie ea frumoasa urata, noua veche, primul lucru o intoarce si o suceste sa vada daca are sau nu eticheta pe care o linge cu muuulttaaaa placere pana adoarme

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

quote:

POZE COSMINUTA

Cosminuta ...am vazut si pozele cu gaska marita...superbe ca intotdeauna!!!

PRINTZUL

pacat ca erau toti preocupati de jucarele si nu se vedeau la fata.

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

quote:
pacat ca erau toti preocupati de jucarele si nu se vedeau la fata.

POZE COSMINUTA

Nu conteaza..oricum sunt frumosi mai ales cum stau ei acolo jos in iarba la un picnic!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput