Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Ii place Cosminutzei in premergator. Are si loc unde sa se invarta, camera-i mare. Ce-mi place cand incep sa adoarma in scaunele, pe olitza, am vazut si la televizor.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, acum sunteti pe drumul cel bun. Pupici lui Sebicu din partea noastra.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
eleņia spune:

buna dimineata s sarumana de cafea
dupa cateva zile fara net iatane din nou
imi pare rau de bb bolnaviori si felicitam celor care fac progrese
mexxa imi pare rau pt bunicul tau
acum sa va povestesc despre dudumici ca sta destul de bine in fundulet,face pasi daca mami il ridica in picioare,sia reluat vechile obiceiuri de a tipa tare tare spune s el mama de la 7 luni mai ales cand e suparat s vrea in brate,nu sta locului nici o secunda nici macar cand sta la masa s e ffffff marait s foarte agitat
la 7 luni am fost la cantareala s are dudumiciul 9.830kg si 71cm
doctora nu a zis nimic ca cica inca e in grafic dar mie mi se pare ca e cam mult asa ca de cateva zile au sarit din skema de diversificare cerealele
poate dupa amiaza mai punem niste poze daca ma lasa dudumiciu ca ma tine in priza zi s noapte mai ales ca se trezeste din jumate in jumate de ora pt papa
gata fug sa diersific kupil cu ceva ca e jale se apuca de plans s gata am terminat cu papica pe dimineata nu mai papa
va pupez
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
xandrutza_76 spune:
Am hranit copilu`, l-am schimbat si acum e in patut, ca de doua saptamani incoace, adoarme singura, nu o mai legan, isi culca paturica... si adoarme...
Sunt tare simpatici cand incep sa adoarma ba pe scaun, ba la masa, ba in brate... Ai dreptate, Gety!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
matahut spune:
Neata! Am citit rapid. Andra, tinem pumnii stransi, stransi sa nu il doara pe Vladutz si sa deurga totul bineeeeeeeeeeeeeee!
Cristina, felicitari pentru Vladutz, sper ca nu s-a lasat cu febra dupa vaccin.
Si Maruca a ppat binisor ieri piureutul de legume cu carnita si ulei de masline(premiera). Am observat ca ii place mult mai mult daca e caldut (de obicei se racea pana i-l dadeam prin sita, acum l-am blenduit si a ramas cald).
Gata pt azi, Ana are temperatura, nu am dus-o la gradi, deci e ceva aici...Sper sa nu se agraveze, sa fie o simpla raceala (tuseste rau, dar asta nu e o noutate)![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
xandrutza_76 spune:
Elenia, asteptam poze!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Marina, sanatate Anei! Am citit ca bebeii papa mai bine daca mancarica e cam la temperatura camerei, eu obisnuiesc sa-i dau papa calduta.
poze cu noi
lilina spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Mare gaska(Vladut,Deea, Ana-Maria si Cosmi)....intilneala ieri in parc, l-am recuperat pe Vladut de la alte gagicute
HA HA HA
ce haioasa eshti
da....frumoase poze
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
beatrix spune:
buna dimineatza si de la noi!
Eloise, suntem alaturi de voi! va tine-mi pumnii sa se termine totul bine si cat mai repede! o s afie un pic mai greu urmatoarele zile dupa incizie pt ca trebuie curatat si schimbat pansamentul! intreaba daca nu-i poti da ceva calmant de fiecare data inainte de al curata sa nu-l doara foarte tare! refacere rapida!
Ignatica, asa a debutat si la noi enterocolita! la inceput cu 3-4 scaune moi pe zi, apoi 5-6 ca apoi sa jungem la 10 chiar foarte apaose! tratament dat: eliminat legumele si fructele crude, lactatele din alimentatie si dat apa de la orez fiert in care poti pune totusi 2-3 masuri de lapte praf hipoalergic daca nu o bea, piureee de morcovi fierti, mar cu coaja cu tot copt la coptor pana plesneste coaja si ii dai miezul! noua ne-a schimbat laptele din cel normal in cel hipoalergic si apa! spuneam la inceput ca sunt ape care constipa si ape care fac kk moale! acum am revenit la normal dar atunci am tras aproape 2 saptamani! insanatosire grabnica si voua!
Beatrix si Eric
lilina spune:
am reusit sa citesc un pic mai mult
Eloise, multa sanatate lui Vladut
Mexxa, condoleante pt.bunicul tau
Monique, Putzuruca - scuze ca am disparut ieri din parc
precum magaru'n ceatza....am vrut sa-al adorm pe Franckye si apoi
am fugeat sa-i fac de mancare 
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe