Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, copii care tipa sunt sanatosi, asa se spune... si eu prefer sa tipe, sa vorbeasca, sa se miste... decat sa stea bleguta... dupa vaccin, statea cum o puneam... de obicei e intr-o continua miscare, si cand o hranesc isi tine un picor cu manuta de glezna si-l tot ridica in sus, face aerobic , doar ata ca mi se parea mai in urma cu unele lucruri (aveam eu prostii in cap, trebuia doar sa astept...).
Bine ca Vladic e bine, papa, asta conteaza; si daca e mai slabut, las` ca fetelor le plac baietii lungi si supli

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mare gaska(Vladut,Deea, Ana-Maria si Cosmi)....intilneala ieri in parc, l-am recuperat pe Vladut de la alte gagicute

Deci m-am lamurit cu premergatorul.O pun doar accidental, in caz de forta majora.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata si de la noi!
Eloise, bafta la spital, azi.
Monique_new, premergatorul nostru seamana cu al vostru, nu-i foarte sofisticat. Eu o asez din cand in cand, dar o las cate putin, sa se mai joace si sa mai schimbe pozitia "pe spate". O mai iau la bucatarie cu el, cand am de pregatit ceva de mancare si nu sta singura in camera.
Merg sa-mi fac si eu o cafelutza, ca m-am aprovizionat ieri cu plicuri.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina & Monique am savurat cafeaua, merci, sunt rupta de oboseala, D s-a trezit de vreo 3 ori plangand tare, abia am reusit sa-l impac, cert era ca plangea prin somn, nu inteleg de ce... pe la 2 il tineam in brate si-l leganam sa adoarma si am adormit si eu in fund, noroc ca mi-a zis sotul sa-l pun in patut... pur si simplu atipisem...

Ignatica si o prietena de-a mea are aceeasi problema cu baietelul, cica ar fi o epidemie de enteroviroze care circula bine.

Andra probabil esti la spital acum, multa bafta si sa treceti cu bine peste toate.

Liduta cum sa nu se puna, acum sunt asa de pretioase cuvintelele piticilor incat imi vine sa-i mananc cu totul cand ii aud... cand or mai creste si nu le va mai tace guritza, atunci sa vezi, eu abia astept. Am trecut pe site, felicitari pt. progrese!

Monique eu tot zic ca o sa-i cumpar cand va fi nevoie, adica in mom in care n-o sa mai stea nici pe pat, nici in patut, nici in carut... poate o sa mearga direct in picioare si nu va fi nevoie... ai putea s-o pui cate putin, 10-15 min. Felicitari pt. ridicare!

Cristina nici nu ma gandeam ca Vladic sa nu se fi dezvoltat bine, ne-a uimit pe toate cu performantele lui motorii.

Nu va faceti probleme fetelor de performantele bebeilor, asa si eu imi faceam griji, ma uitam ca bebei mult mai mici decat D fac unele chestii si al meu nik... dintr-o data si-a dat drumul si in cateva zile m-a uimit cate face... rabdare mamici...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Chiar, mare gasca! Mi-au placut pozele!
Gety, buna dimineata!

poze cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata, Mirabelac! Daca vrei, iti fac si eu o , poate iti prinde bine...

poze cu noi

Mergi la inceput

Superbe BUCURIILE care stau la sfat in parc, ce frumos se joaca, e fain ca au asa gasca mare.

Acum sa ne laudam si noi, am papat de 2 zile legumele cu carne si cu ou dar in aer liber, adica ii pregatesc mancarica de pranz si daca nu vrea o pun la pachet si o papam in parc... a papat si desert chiar, un biscuit de la alt bebe care a papat cu noi... si am observat o chestie, daca mananc eu vrea si el atunci, aseara mancam un iaurt si intindea mana sa-i dau si lui, i-am dat un pic pe limbutza si a vrut, i-am pus si lui un borcanel de iaurt de-al lui si l-a ras... de acum o sa papam impreuna la masa...

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Buna dimineata, Mirabelac! Daca vrei, iti fac si eu o , poate iti prinde bine...

poze cu noi

Dubla, se poate? Merci.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Superbe BUCURIILE care stau la sfat in parc, ce frumos se joaca, e fain ca au asa gasca mare.

Acum sa ne laudam si noi, am papat de 2 zile legumele cu carne si cu ou dar in aer liber, adica ii pregatesc mancarica de pranz si daca nu vrea o pun la pachet si o papam in parc... a papat si desert chiar, un biscuit de la alt bebe care a papat cu noi... si am observat o chestie, daca mananc eu vrea si el atunci, aseara mancam un iaurt si intindea mana sa-i dau si lui, i-am dat un pic pe limbutza si a vrut, i-am pus si lui un borcanel de iaurt de-al lui si l-a ras... de acum o sa papam impreuna la masa...

Eu i-am facut pireul de legume si "ma faceam" ca mancam si eu din castronelul ei. Se uita mirata la mine si deschidea guritza ca sa aterizeze linguritza. Functioneaza si asta.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Xandrutza, ieri dimineata am lipsit, ca Maria nu si-a mai facut somnul de frumusete de la ora 9,oo si a trebuit sa ma ocup de ea. Acum a adormit.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput