Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!
Cafeluta a fost tare bune...mai vrem o cescuta...se poate??Multumim Cristina si Monique

Eloise -tinem pumnii pt Vladut sa veniti cu vesti bune si sa scapati repede si cu bine!!!

Monique
- felicitari pt ridicatul in fundulet..wow..cate progrese si atat de repede..de abia astept si eu grasanu meu sa ajunga la performantelor bucuriilor voastre...

LA MULTI ANI!!!bucuriilor nascute intr-o zi de 27, sa fie sanatosi si sa-i bucure pe parinti!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Monique - noua pediatra ne-a interzis cu desavarsire premergatorul...a zis ca va fi un pic mai mare efortul din partea mea sa stau dupa el si sa-l invat eu sa paseasca ca lumea...dar cu siguranta va merita

Ignatica - imi pare tare rau ca iar sunt ceva problemute, incearca cu Hyrasec, cu banana , mar copt, morcov fiert(numai piure de morcov fiert) mucilagiu de orez si poate pana la urma se rezolva...si poate putin ceai de menta...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, stai linistita, si eu ma gandeam la un moment dat, citind ce mai fac bucuriile: Narcisa nu face aia, nu face ailalta, pana cand o apuca dintr-o data, ba sa se intoarca, ba sa stea in fundulet... toate la timpul lor... eu m-am linistit, ca-mi faceam complexe...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Xandrutza ca mereu ma incurajezi!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eloise - tinem pumnii pt Vladut!
Mexxa - sincere condoleante!
Liduta - cereale cu prune ai incercat? Eu ieri i-am facut lui Vladut si s-a deconstipat. Prunele i le-am luat din alea uscate, le-am fiert, pasat si amestecat cu cereale (nestle cu grau), iar compotul rezultat din fierberea prunelor i l-am dat in loc de apa.
Ignatica - pt diaree mai poti incerca orez fiert cu morcov fiert si galbenus de ou. Noua nu ne-au ajutat niciun medicament. Banana eu n-o sa-i mai dau lui Vladut, ca i-a iesit o eruptie pe spate si ma gandesc sa nu fie de la banana.

Am fost ieri la vaccin, bebe s-a tinut tare La pentaxim n-a plans deloc, iar la cel pt hepatita a plans doar un pic. Avem 70 cm si 7 kg 350 g la 6 luni si 10 zile. Vladic si-a aratat tot ce poate la d-na doctor, drept urmare avem concluzia - dezvoltare psihomotrica - EXCELENTA! A ramas si dr. foarte uimita de progresele lui, s-a rdicat in picioare tinandu-se de stetoscopul ei A zis ca intradevar e slabut dar are tonusul bun, piciorusele i-s numai muschi si sa nu-mi fac griji. Atata timp cat el se misca atata cat se misca, n-are sanse sa fie grasunel. Sunt satisfacuta si eu, in sfarsit

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Am fost ieri la vaccin, bebe s-a tinut tare La pentaxim n-a plans deloc, iar la cel pt hepatita a plans doar un pic. Avem 70 cm si 7 kg 350 g la 6 luni si 10 zile. Vladic si-a aratat tot ce poate la d-na doctor, drept urmare avem concluzia - dezvoltare psihomotrica - EXCELENTA! A ramas si dr. foarte uimita de progresele lui, s-a rdicat in picioare tinandu-se de stetoscopul ei A zis ca intradevar e slabut dar are tonusul bun, piciorusele i-s numai muschi si sa nu-mi fac griji. Atata timp cat el se misca atata cat se misca, n-are sanse sa fie grasunel. Sunt satisfacuta si eu, in sfarsit

Poze

Bravooo Vladic....cred ca deja la 8 lni vei merge prin casa de mama, mama!!!Cristina - cred ca esti super fericita!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata..am intrat sa beau si eu cafeaua cu voi ca imi sunteti tare dragi.Cristina...tare buna
Am mai citit putin...
Ignatica ai foarte mare grija....la Sebi a inceput cu scaune semi-lichide,apoi in cantitate mai mare si dese,apoi foarte apoase si apoi cu varsaturi. Eu a-si zice preventiv sa ii faci lapticul in mucilagiu de orez.
Iti zic si cum se face...asta poate va fi candva evoie pentru cineva....la 1/2 apa se pun 3 linguri de orez.Cand scade trebuie sa adaugi apa clocotita peste...se fierbe cam 2 ore.
Eu i-am mai dat Hidrasec,Humana Electrolyt (pentru a preveni deshidratarea.)
Sper sa nu fie nevoie,dar vezi ca sebi in 3 zile de scaune moi,dese si varsaturi mi-a slabit 500g
Multa sanatate si daca ai alte intrebari stii tu cum sa dai se mine
La noi pana la urma a fost o rota-viroza(un virus mic ce se poate lua si din aer...)
Partea urata este ca de la atatea varsaturi a ramas cu un reflux...si daca mananca pe saturate da afara..sper sa se termine o data toata nebunia asta!!
In legatura cu premergatorul...nici eu nu sunt de acord.
Merg sa pun o masina la spalat,si apoi ma pregatesc bagajul sa mergem la bunica unde ne vom aduna toti sa mergem la capela.....ca astazi va fi transferat de la morga la capela...:(

Va pupam si sa auzim numai de bine.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, cat ma bucur, sincere felicitari! Vladic!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Alexutza, Xandrutza - bucurati-va ca aveti copii cuminti! Mare lucru e! Vladic pana la 3 luni a fost extrem, extrem, extrem de plangacios, 3-4 luni foarte plangacios, iar de la 4 luni pana acum - foarte marait! Daca mai tineti minte ziceam o data ca as prefera parca un copil mai blegut, dar si mai cuminte. Ei acuma nu mai zic asa, ca mi-am promis ca nu mai zic, de cand am stat in spital, unde Vladic era tare blegut, insa din cauza bolii si m-a ingrijorat f.mult starea asta a lui, si parca m-am simtit vinovata ca asta mi-am dorit. Asa ca acum - las's sa fie cum o fi, sanatos sa fie! E un adevar care e mereu spus de mamici, si pe care eu doar de cand am stat in spital l-am inteles pana la capat.

Poze

Mergi la inceput

Monique- felicitari pt asezat singurica in fundic! Eu am primit un premergator si la soacra-mea si sta in dulap. Il scot de-acolo si-l pun pe Vladic doar foarte foarte rar - de exemplu cand nu-i convine in tarc si plange, iar eu am o treaba urgenta la WC. Am citit si eu ca nu-i indicat pt ca acesta nu doar ca nu ajuta copiii sa mearga mai repede, ci dimpotriva, ii franeaza la mers.
Mexxa - mai vrei ?

Poze

Mergi la inceput