Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
Ignatica spune:
Mexxa imi pare tare rau de bunicul rau. 
eloise nici nu am apucat sa citesc ce e cu abcesul lui Vladutz. Doamne ajuta sa fie bine. Parca nu imi vine sa cresc ca e posibil sa il opereze. Off.
Eu sunt surmenata la maxim si de la vizita rudelor si pentru ca david are scaune foarte dese (5-6) pe zi, semi-lichide si nu reusesc sa il reglez cu nimic. I-am scos de tot fructele, i-am lasat doar legume, carnita, cereale, branzica, iaurt.
De fapt oricum toata luna m-a tinut asa cu 3-4 kk pe zi, medicul spune ca unii copii asa au pana la un an si cred si eu ca au daca stau ca david numai pe fructe, legume si lapte - noua ne-au interzis sa ii dam cereale ca sa nu se ingrase. Cred ca si eu as sta numai pe WC daca as manca ce mananca el. In fine, rezultatul sfaturilor medicale este foarte concludent - copilul kk tot ce mananca si nu numai ca intr-o luna nu a pus nimic pe el, ba chiar a si scazut 100 grame
.
Acum ne punem pe alimentat copilul mai consistent si de combatut diareea, care sper sa fie de la alimentatie si nu de alta natura.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
xandrutza_76 spune:
Ignatica, incearca sa-i dai banana si orez...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
nicole2005 spune:
Buna seara la toata lumea.
Multumim de urari

si pentru celelale bucurii care mai adauga o lunita 
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
nicole2005 spune:
Mexxa condoleante.
Nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul asta. parca mai ieri asteptam pe bebe iar azi pui face 7 luniiii
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
eloise spune:
Mihaela, pentru diaree sunt bune urmatoarele:
Biotics Baby (diaree, si pt constipatie, pentru re-echilibrarea florei intestinale) Hidrasec (varianta pt copii) Humana Electrolyt (pt solutie de rehidratare) si Calciu carbonic.
Va rog sa ne tineti pumnii maine dimineata. La ora 9 suntem la spitalul de copii, la chirurgie.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
Liduta spune:
Mexxa condoleante pentru decesul bunicului tau.
Cristina- eu nu cred ca voi putea sa ii introduc prea curand lui Davidutz al meu orezul si nici bananuta, desi ii place la nebunie, pentru ca mititelul este
rau. Trebuie sa-i dau in fiecare dimineata Fe picaturi si dr mi-a zis sa nu le intrerup . Asa ca noi deocamdata papam merisor cu para incercand sa mai pacalim putin constipatia asta, dar nu prea reusim.
Cucuoancea- stiu foarte bine ce inseamna sa nu doarma bebe noaptea si sa se trezeasca din ora in ora, din jumate in jumate sau chiar din sfert in sfert de ora. David e asa de cand s-a nascut. Cand se trezeste doar de 3 ori pe noapte pot zice ca e sarbatoare si ma trezesc eu si ma uit la el ca nu stiu de ce doarme atat de mult. Dar nu-l tine prea mult faza asta. Despre noapte dormita in intregime nici nu se pune problema. Se poate si asa?
ca eu sunt dumracita de somn in fiecare dimineata.
de multe ori noaptea cand il hranesc aprope ca adorm cu el in brate si simt ca pic din fund de oboseala. dar pot sa zic ca m-am obisnuit. Totusi mai nou, si foooooarte imbucurator pentru mine e faptul ca davidtz a inceput sa-si faca un programel de somn pe zi, el care nu ormea nici un sfert de ora cand era mai mititel. Acum are vreo 4 reprize de somn pe zi a cate 1 ora poate si mai bine cateodata.
Eloise- e super ca ai o prietena care a nascut in aceeasi perioada cu tine. e asa in sentiment aparte ca poti vorbi oricand si orice cu ea nu?
eu am o sora geamana care a nascut o fetita la diferenta de 2.5 luni de mine. Ea a fost alaturi de mine in sala la nastere iar eu am fost cu ea in sala cand a nascut. e o legatura aparte intre noi doua si nu a fost deloc o supriza faptul ca am ramas insarcinate cam in aceeasi perioada. Acum ne plimbam impreuna cu copii si daca nu le vad o zi nu mai pot de dorul lor.
De asemenea si una din prietenele mele a nascut un baitele la o zi dupa mine. Asa ca va dati seama ce iese cand ne intalnim cu cei trei prichindei.
O faza frumoasa a fost la botezul nepotelei mele, de Izvorul Tamaduirii, cand preotul dupa ce a impartasit-o pe micuta, s-a trezit cu un sir de mamici cu bebici pregatiti pentru impartasanie. Era toata gasca prezenta cu cei mici si preotul a fost tare incantat sa vada atita prichindei prezenti la botez.
Multumim pentru sfaturi si bineinteles pentru retete! Sper sa am succes cu ele.
Mirabela, multumim ca ne-ai trecut in tabelas. david a zis pentru prima data mama la 5 luni, iar de doua zile (adica 6 luni si o sapt) zice tata in continuu. Se pune?!
Cred ca am scris destul pe azi. Nu prea scriu eu dar si cand intru, nu ma mai opresc.
la toata lumea. Noapte buna. plec ca acu se trezeste bebe meu.
CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la
! Am avut pana de net asa ca n-am apucat sa citesc nimic din ce ati scris. Ma pun la curent, hranesc copil si revin 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Monique_new spune:
Buna dimineata si va invit la o
cu inghetata
.
mexxa
pt bunicul tau.
eloisetinem pumnii sa va intoarceti cu bine si repejorrr.
Fata mea aseara s-a ridicat singurica in fundulet. A stat ce a stat in fundut dupa care se ducea in 4 labe si iar inapoi in fundulet singurica. 
Intrebare: voi puneti bbi in premergator si de la cite luni ???? Eu nu prea vreau sa o tin . O sa incerc sa o tin cit mai putin in el. Doar asa sa nu zic ca nu am pus-o.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, Monique, saru`mana de cafea! Si de inghetata ![]()
Eloise, tinem pumnii!!!!
Cristina, eu am hranit copilu` la ora 6 ca atunci avu chef de papa...
Monique, felicitari pentru ridicatul in fundic!
Cosminuta! Eu nu voi folosi premergator, la cea mare am folosit, dar nu ma mai tenteaza, am vazut copii care din cauza premergatorului, acum nu aseaza talpa corect pe sol ci cu varfurile inauntru... Sigur nu este o regula, fiecare face cum vrea, dar eu o sa zic pas...
Liduta, felicitari pentru "mama" si "tata"!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 27: Radu si Sofia Ana!

poze cu noi