Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
eunice78 spune:
Spuma de gris se da de la 6 luni in sus. Tot ce am scris se da de la 6 luni ion sus, mai putin la reteta cu orez si branza de vaci, unde stafidele si cacao se adauga dupa un an.
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Spuma de gris se da de la 6 luni in sus. Tot ce am scris se da de la 6 luni ion sus, mai putin la reteta cu orez si branza de vaci, unde stafidele si cacao se adauga dupa un an.
Vezi?tocmai ce ziceam...ca poate din graba sau neatentie omit un ingredient din asta minune care e recomandat dupa 1 an...si ce fac atunci????? De asta zic ca la fiecare reteta sa fie scrisa varsta de la care se poate da, ca nu toate suntem in acelasi stadiu cu diversificarea si nu toate avem bebeii de aceeasi varsta....zic si eu
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eloise spune:
Buna dimineata fetelor!
Vestile despre evolutia abcesului nu sunt prea imbucuratoare; in ciuda antibioticului inflamatia nu a cedat, din contra, e un pic mai mare, locul e intarit si rosu. Pediatra ne-a spus de la bun inceput ca aproape sigur antibioticul nu va fi de ajuns si vom ajunge la incizare. Asta e... Diseara vom lua legatura cu chirurgul si probabil maine vom merge la spital pentru interventie. Ma consolez insa ca Vladut e bine, starea lui generala e neschimbata, e energic, nu e febril, are pofta de mancare ca de obicei.
Ma bucur ca v-au placut pozele. Prietena lui Vladut, Maria, e cu 10 zile mai mare decat el. mama ei si cu mine am fost colege de liceu si de faculate, colege de camera la camin in primii 2 ani de studentie... ce mai, ne stim de o viata... Am ramas insarcinate in aceeasi perioada si prichindeii sunt nascuti la 10 zile diferenta....speram sa devina buni prieteni!
Mirabela
, multumim pentru apreciere, sa stii ca si eu l-am admirat pe David in tinuta office
, dar uituca cum sunt, am uitat sa scriu... David arata foarte bine, nu mai e grasut, e numai bine pentru varsta lui. Inteleg ca om de afaceri il faceti? ![]()
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
scumpik_lui spune:
Moamaaaaaa cat ati putut scrie de dimineata!
Buna la toti bebicii si la mamicute!
La noi a fost o noapte linistita. S-a trezit pe la 12 si a marait putin, i-am dat-o pe suzy si a adormit la loc. Si a dormit pana dimineata la 7 jumate. Acum ne pregatim de vaccin si noi.
Cristina
ici
Monica si Luca are 11cm la talpita si nu am vazut papucei asa mici.
Am uitat ca si aseara ce vroiam sa mai scriu. Am plecat sa pregatesc piticu. Scriu cand ma intorc.
Pupici la toti!
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
anangel_lexi spune:
Eloise, imi pare tare rau ca trebuie sa ajungeti la operatie...offf, ce ghinion!
In schimb ce coincidenta frumoasa ca tu si o prietena atat de apropiata sa aveti bebei de aceeasi varsta. In cercul nostru de prieteni, noi suntem primii care au copii. Dar nu ma mir ca si cu nunta am fost deschizatori de drumuri. Noi am avut nunta in 2005 si anul trecut, in 2006, au fost atatea nunti si cununii civile ca le-am si pierdut sirul...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Retetele sunt tare faine, dar ce nu scrie....de la ce varsta sunt recomandate, ma gandeam ca la sfarsitul fiecarei retete sa fie scris ceva de genu "se recomanda de la ...luni"...ca eu de ex habar nu am de cand pot da copilului spuma de gris...am dat un ex.
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Eu am mai zis de multe ori si ma repet, cine trimite retete poate spune lucrul asta, eu cum le primesc le pun pe site, nu fac eu analiza lor ca sa nu se supere nimeni. Daca observati ceva care nu e in regula sa spuneti.
Eu, sincer nu m-as lua dupa ce scrie in unele carti, de ex. in multe retete scrie sa pui zahar si sare, chiar si sub 6 luni, asa ca tot pe baza la ceea ce stiu eu fac reteta sau nu. Cam stiu de acum ce este recomandat sau nu pana la 1 an.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eloise spune:
Andreea, condoleante pentru pierderea suferita! Dumnezeu sa-l odihneasca pe bunicul tau ![]()
Sunteti si voi greu incercati zilele astea... Am citit despre spitalizarea lui Sebi. Sper ca acum e totul bien cu puiul mic. Multa sanatate 
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
GETY spune:
Buna, mamici!
Am venit si noi de la plimbare, am hranit puiul si acum incercam sa recuperam ce n+am citit din urma.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, condoleante si multa putere sa treci si peste necazul asta mare.
Cristina, eu am vrut sa scriu acum cateva zile in urma ca n-o sa ramana nici un copil nediversificat cu succes. Cat despre intoarcerea la servici si eu astept sa se linisteasca apele, ca tare-s tulburi.
Eunice, cat despre statul acasa si nu la spital, asta cred ca se poate face cand putem tine noi totul sub control. "Un motan cat un pisoi", cu opt pui dupa aia, ascultam si noi.
Ignatica, ai casa plina. Cand se mai elibereaza si mai ai timp, te asteptam sa revii.
Eloise, am vazut poze cu Vladutz "cuceritorul". Sa se rezolve cu bine totul maine.
Scumpik_lui si Floricel79, felicitari pentru progresele puiutilor vostri.
Cucuoancea, am vazut ca ti-au raspuns si alte mamici: eu aleg dovleceii cei mai mici si foarte subtiri.
Lilina, sa-i poarte sanatos. Produsele cum le primesti? Si cum platesti taxele de transport?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA