Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata! Noi din fericire suntem bine, adica Anei i-a trecut inca de aseara febra, am fost chiar si la o plimbarica. Acum e deja in elementul ei....adica racneste si stoarce lacrimi Motivul? Insignifiant, desigur... Chiar ma gandeam zilele trecute ca in cei aproape 4 ani de viata, nu a existat ZI in care Ana sa nu fi plans. Of, of, ce sa-i faci, stiu, asa sunt unii copii, dar tot ma necajesc, fiindca as vrea sa fie tot timpul fericita, vesela, zglobie, nu sa ii sara tandara din orice si sa gaseasca mereu motive de lacrimi. Cred ca s-ar strange un lac cu toate lacrimile pe care le-a varsat Acum plange "Vreau cantecele!!!!" Adica sa ii pun cd-ul cu cantecele de copii. Bineinteles ca le pun, dar nu da bine daca imi cere frumos.

Mexxa, chiar nu stiu ce Dumnezeu poate fi. Aiurea rau. Poate e cum a spun Cristina. Si atunci ar trebui sa perseveresi cu coproculturile.

, e o nebunie aici. Iar sunt singura cu fetele.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Noi suntem bucurosi tare! Azi dimineata cand m-am trezit si am vrut sa ii schimb pansamentul cu rivanol am gasit mult puroi pe compresa veche, deci abcesul a drenat singur! Locul era mult mai dezumflat, deci merge spre bine. Asta inseamna ca am scapat de bisturiu !

Andreea, of... multa sanatate lui Sebicu! Refaceti analizele, continuati cu tratamentul si regimul, si va fi bine. va tin pumnii!

Marina, ma bucur ca Ana se simte bine acum.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra,URA!!!! Bravo, Vladutz! Cred ca ti s-a luat un cataroi de pe inima..

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ma bucur, Andra, ca scapati de incizie. Multa sanatate in continuare.
Marina - ma gandeam ce zici tu de Ana, oare asa o sa fie si Vladic al meu? Eu speram si continui sa sper ca plansul asta a lui maxim pana la 1 an va tine si dupa aia eram sigura ca totul va fi minunat

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Elenia - distractie placuta! Si mai hai pe-aici, cand iti revii din chefuiala Pofta mare lui Darius, ca tin minte ca m-am minunat de cat de bine mananca el, vazand castronelul gol.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamaaa, ce de lume putina. Se cunoaste ca a fost super cald afara si nu s-a stat prea mult in casa.Mexxa, tine regimul in continuare si poate nu te mai intorci la spital. E mai bine acasa, asta in caz ca nu este grav si sa necesite sa reveniti acolo.
Eloise, ti-ai luat un pietroi de pe inima. Gata, luni stati acasa.
Maria azi a fost agitata si tare plangacioasa. Cat am stat pe-afara (aproape 4 ore) s-a smiorcait, dar putin, in schimb acum, spre ora 17 nimic nu-i convenea, nu stiam cu s-o mai linistesc, baitza a fost mai mult cu planset. Plus ca a inceput sa faca balonase din saliva cu buzele si cu limba, nu stiu cum sa va descriu mai exact. De papat a papat ca de obicei. Sa fie dintii, sa fie altceva, nu stiu, voi vedea zilele urmatoare.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Xandrutza, i-a placut noua mancare, nu? Chiar e o idee buna de papi pentru bebei, dar noi mai avem de asteptat
Cucuoancea, poate atunci cand va creste Maruca, Ana va avea grija de ea sau se va juca cu ea si n-o sa mai aiba timp sa o planga pe mami. Ceva se va schimba, sunt sigura.
Maine ar trebui sa merg la iarba verde, dar mi-e teama, ma tot gandesc daca Maria o sa planga, daca i se face somn, unde o culc,asa cand ies cu ccc carutzul doarme acolo, e al doilea pat al ei. Unde o asez pe iarba? Nu-i rece pamantul? Si tot asa...

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

E aproape ora 10 pm. Nu v-ati intors acasa, mamici?

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Adriana_mica, orice progres al puiutului pentru mama este cel mai important.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Neatza, mamici! Chiar nimeni nu serveste o ? Desteptareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ma plictisesc singura pe-aici!

Vladic a dormit foarte rau noaptea asta iar acum e fresh, spre deosebire de mine.

Poze

Mergi la inceput