Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Eu fac progrese ..la capitolul MISCARE

Pot sa ma laud ca saptamina asta este a doua oara cind
ma urc pe mea eliptica..si de fiecare data am depasit 45 de min..cel putin in seara asta am ajuns pe la 55 de min ..si m-a dat sotiorul jos de pe ea ..cica sa mai imi pastrez energie si pentru seara ..altfel as fi continuat sa alerg ..

Ce ma mira este ca ..altadata ..dupa vreo zece minute de alergat..simteam ca cedez si aveam un gust amar in gura ..dupa ce treceam de cele 10 min cu bine .."luam viteza" ..
acum nu mai am nici o problema ...dupa citeva minute de incalzire ..deja iau viteza

Sper sa o tin tot asa ..si dupa ce incep munca ..dar ..slabe sperante ..ca timpul asta se scurteaza ..din ce in ce mai mult.

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdeneaua spune:

Fetelor, am o intrebare: se pot consuma fructele cu zaharina solida sau lichida? Intreb asa intr-o doara, io sufar de ulcer, nu ma bag dar as mai reduce din kg. Asa c-o sa incerc o zi, tine, tine, nu tine, ghinion. Dar fructele fara zaharina si legumele fara sare nu intra, mi-e greata numai cat ma gandesc. Thanks!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by merdeneaua

Fetelor, am o intrebare: se pot consuma fructele cu zaharina solida sau lichida? Intreb asa intr-o doara, io sufar de ulcer, nu ma bag dar as mai reduce din kg. Asa c-o sa incerc o zi, tine, tine, nu tine, ghinion. Dar fructele fara zaharina si legumele fara sare nu intra, mi-e greata numai cat ma gandesc. Thanks!

BINE AI VENIT

Se poate folosi zaharina ..ca indulcitor ..
si poti sa pui si putina sare in salate ..cit mai putina posibil poti ..
dar incearca sa adaugi si condimente naturale (nu delicat) ..de ex : ghimber, rozmarin, cimbru ...dau un gust deosebit salatelor..
iar daca ai probleme cu stomacul : MORCOVUL ..ar trebui sa iti fie un BUN PRIETEN ..fie ca salata ..fie ca suc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare!Stiu ca nu v-am mai scris,dar de citit ...v-am citit.

Cam asa arat dupa Superdieta.Si aici se poate vedea ceva.

Lidia,te rog sa-mi mai dai o floricica...cantarul mi-a facut o adevarata surpriza azi: 59,200 kg.Inca 2 kg la gunoi si sunt ca noua.Pupici la fete

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna fetelor!

V-am citit cu placere. De fapt de dimineata nu m-am dezlipit de calculator pentru ca ati reusit sa-mi captati atentia 100%.
As vrea sa incep si eu dieta , dar imi rezerv 2 zile de antrenament...asa ca daca pana luni reusesc sa tin corect 2 zile doar cu legume si fructe, de luni 14 mai ma alatur si eu voua.
Sper sa ma primiti si sa ma ajutati sa scap de kg nedorite pentru ca in ultimul timp am orice mai putin vointa.

Va pup si va urez un week-end placut.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

Buna fetelor!

V-am citit cu placere. De fapt de dimineata nu m-am dezlipit de calculator pentru ca ati reusit sa-mi captati atentia 100%.
As vrea sa incep si eu dieta , dar imi rezerv 2 zile de antrenament...asa ca daca pana luni reusesc sa tin corect 2 zile doar cu legume si fructe, de luni 14 mai ma alatur si eu voua.
Sper sa ma primiti si sa ma ajutati sa scap de kg nedorite pentru ca in ultimul timp am orice mai putin vointa.

Va pup si va urez un week-end placut.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

BINE AI VENIT

Iti tinem pumnii ..sa reusesti ..
si te astaptam cu vesti bune ..sa stim daca te trecem in listutza sau nu

LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare, salutare

Bun venit fetelor noi
Tin pumnii sa se hotarasca cele ce ezita
Si felicitari celor ce slabesc frumos si sanatos

Eu am mai pierdut 1 kg...se pare k aacesta e ritmul meu...Dar si "exceptiile" isi spun cuvintul

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am mai slabit 1 kg in ultima saptamana deci am ajuns la 82.4 kg.

Spor la slabit fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Tot eu ca vad ca nu v ati trezit azi

gusta- pe unde esti?

Cine poate sa mi spuna daca pot sa ma apuc de faza B ( cea cu 12 saptamani) fara repercursiuni dupa ce inchei cura de la faza A? asta e n am crezut sincer ca voi putea tine cura si m am bagat la prima schema initial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Vreau si io in gasca. In ultima vreme m-am ingrasat iar si vine si vara...deci trebuie facut ceva. Nu stiu daca voi reusi pana la final, dar macar incerc...

Deci datele mele: 1.70 si acum 67 kile

As vrea varianta B, cea cu slabit mai mult...

Ma treceti si pe mine pe listuta?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput