Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 17
Cosmy spune:

Iata-ma-s la raport:final saptamana 2, 77.5 kg(trebuie sa recunosc ca n-am fost f cumintica we care tocmai a trecut.......
), oricum se pare ca-s pe drumul cel bun.

tuturor,
Cosmina&D-ra Daria(20.03.2004)
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Tot eu ca vad ca nu v ati trezit azi
gusta- pe unde esti?
Cine poate sa mi spuna daca pot sa ma apuc de faza B ( cea cu 12 saptamani) fara repercursiuni dupa ce inchei cura de la faza A? asta e n am crezut sincer ca voi putea tine cura si m am bagat la prima schema initial
Cred ca tot ce mai poti sa faci acum ..este sa continui cu
regimul legume+fructe+oua+peste ..inca 2 saptamini..
si abia apoi sa introduci cerealele si carnea de pui ..
Probabil ca scaderea in greutate va fi mai lenta ..
decit daca ai fi tinut de la inceput ce 2 sapt de legume si fructe..
dar e o solutie in situatia ta .

Daca te decizi sa continui pina in sapt 12 ..sa anunti

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Hello!
Vreau si io in gasca. In ultima vreme m-am ingrasat iar si vine si vara...deci trebuie facut ceva. Nu stiu daca voi reusi pana la final, dar macar incerc...
Deci datele mele: 1.70 si acum 67 kile
As vrea varianta B, cea cu slabit mai mult...
Ma treceti si pe mine pe listuta?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
BINE AI VENIT

Esti in listutza.

LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Noki_Lara spune:
Mneatza! Multumesc ca m-ai trecut in listutza!
Io deja am dat jos un kilogram, asta pentru ca era de-ala conjunctural datorita porcelii la mancare din week-end.
Sa vedem pe viitor cum va fi. Deocamdata am moralul ridicat.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
gabi_j spune:
Fetelor, eu ma mentin la 68 de kg! E si bine si rau... bine pt ca am crezut ca, urmare a micilor si prajituricilor consumate in weekend (

), va arata mai mult cantarul. E rau pentru ca e rau! Stiti si voi.
In afara de mica escapada de duminica, am mancat conform regimului: supe, fructe, oua, lactate degresate (iaurt si lapte), peste, legume fierte... Salata nu mai pot manca de loc de ceva vreme... si asta e nasol. Sper sa imi revina pofta cat mai repede. Mai rau, luni am avut atat de lucru ca pur si simplu am uitat sa beau apa toata ziua... bine ca am baut jumate de litru dimineata, altfel cred ca lesinam. Ieri in schimb am recuperat, si acum stau cu paharul plin langa mine.
Sambata ma duc la aerobic, deocamdata o singura data pe saptamana. Stiu ca nu ajunge, dar e si asta un inceput. Cred ca stagnarea mea se datoreaza si faptului ca nu prea ma misc. Merg pe jos cam jumate de ora/zi, si cam atat! E foarte putin.
V-am pupat!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
gabi_j spune:
Mai inainte m-am cantarit pe un alt cantar si am 70!!!!!! Am nervi!
Gabici
gabi_j spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
gabi- cantarestete dimi pe stomacul gol. Unde mergi la aerobic in ce zona?
Cunosc regulile cantaritului: o data pe saptamana, dimineata, nemancata, in pielea goala... dar tot am cazut in capcana... de fapt, a fost musai sa ne cantarim toti la controlul de rutina efectuat de cei de la medicina muncii. Asa m-am intristaaaaat!!!
La aerobic voi merge langa Bridge, la o prietena care incepe acum. Va fi aerobic ceva mai lejer. Dupa sesiune, la sf lui iunie, vreau sa ma apuc de aerobic, sau alta miscare, mai serios. Mercedes tu in ce zona stai? Eu in Rogerius, zona Aluminei-Sovata. Pe acolo mai este o sala de fete la zig-zaguri, dar e atat de mic locul, si tot timpul e o inghesuiala.... Mai este inca o sala, si de fete si baieti, pe Transilvaniei colt cu Dacia. Acolo problema este ca... defapt e ca eu sunt cam inhibata cand e vorba de mers la sala care este si pt baieti... Anul trecut am umblat cam 4 luni la Femina, de pe Dacia, vis-a-vis de OMV - sala foarte misto, dar mie nu prea imi este in cale, si cum nu am masina... mi se parea ca pierd prea mult timp cu autobuzul/tramvaiul.
M-as apuca si de pilates, acasa. Dar cum stam in garsoniera, cumva nu imi vine sa fac exercitii cand e si el acasa... si deobicei sunt destul de putin singura.
Gasesc motive pentru toate.......
Gabici
Mercedes spune:
gabi_j - stau pe Transilvaniei deci aproape de tine. La zig zaguri nu mi place as vrea sa incerc sa merg la Femina si m am mai gandit la ceva. Langa piata pe ostasilor e la parterul unui bloc ceva nu stiu ce cu aparate , am zis ca merg sa vad ( am vazut o reclama pe tvs).
gabi_j spune:
Daaaa!! Bine ca mi-ai adus aminte, si eu vroiam sa merg acolo. Cred ca este vorba de gimnastica din aceea pe mese. Sora-mea a facut o perioada, si s-au vazut rezultate destul de bune, numai trebuie mers consistent. Cred ca e aceeasi firma care initial era pe George Enescu, si cred ca s-au mutat.
Daca dai pe acolo sa ma anunti si pe mine de tarife si servicii.
Acum beau un pahar de vin rosu sec.... e voie? ![]()
Gabici