Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by doroty

Buna ziua!

Am rasfoit subiectul vostru.

Trebuie sa recunosc ca am incercat si eu SUPRDIETA, mi s-a parut foarte potrivita cu felul meu de a ma alimenta dar am cedat dupa aproximativ 5 zile.

Am avut o stare de nervi cumplita, am inceput sa beau mai multa cafea
si desi mancam mult eram nefericita.Si nu sunt o incepatoare in ale dietei si nici o carnivora.

Dar poate intr-o zi o s-o mai incerc...

Mamidestefan, spune-mi te rog cine este autorul acestei diete si ce e cu programul COLONIX ca ma intereseaza foarte mut dar de fapt nu ai dat nici o relatie in plus fata de postarea in care ai facut pledoaria pentru sanatate.

Iti multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns.

Va doresc mult succes tuturor!

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

BINE AI VENIT

Despre COLONIX ...sunt detalii pe topicul nou creat de mine ..

Despre autoarea SUPERDIETEI ...am scris in primul capitol ..am preluat-o de la o mamica de mai iunie ..care a tinut-o si a dat rezultate foarte bune

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mercedes

mamidestefan- mersi de raspuns. Imi mai spui te rog daca ai luat tot pachetul de colonix sau doar o parte?

Cei de pe site ..recomanda ca daca nu ai facut niciodata programul ..sa il tii 2-3 luni ...adica 2-3 pachete (un pachet tine o luna si contine FIBRE ..CEAI ..SI CAPSULE PENTRU paraziti)
eu ..personal ..am cumparat un pachet ..si dupa ce il termin voi decide daca mai fac o luna sau nu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina C

Va pup si va multumesc,ina C

Ramin vizitatoare fidela!
Multumim mult pentru gindurile de azi.

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Te asteptam ..cit mai des ..Esti in listutza cu PRIETENE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Am citit acum informatiile de pe site-ul DrNatura referitoare la Colonix si trebuie sa recunosc ca eu fac parte din categoria scepticilor.
Desi m-a entuziasmat ideea m-a descurajat costul si faptul ca la intrebari frecvente nu apare si cea care imi vine mie in minte imediat: IN CE MASURA ESTE AFECTAT SISTEMUL NOSTRU IMUNITAR CARE SE AFLA IN CEA MAI MARE PARTE LA NIVELUL FLOREI INTESTINALE?

De curand am vazut o emisiune la tv referitoare la microorganismele care ne paraziteaza din ce in ce in numar mai mic datorita alimentatiei artificiale, conservantilor si altor substante de curatare pe care le luam. Concluzia era ca datorita scaderii numarului parazitilor a crescut numarul de cazuri de alergii de diverse tipuri.

Deci subiectul e destul de delicat si e posibil sa simti o stare de bine pe termen scurt, dupa detoxifiere, dar nu sunt sigura de efectele pe termen lung, daca nu cumva scade imunitatea.
Oricum ei isi vand marfa...

Multumesc inca odata mamidestefan ,iti doresc sanatate si sunt sigura de intentiile tele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by Mercedes

mamidestefan- felicitari pentru ceea ce ai scris, pentru felul cum gandesti.Spune mi te rog ai luat doar colonix, fdaca ai un pic de timp nu detaliezi te rog aici sau pe pm unde crezi ca iti este mai usor. Mersi

Mai multe detalii :
..inainte de COLONIX am facut citeva saptamini clisma cu cafea (si asta din cauza ca alaptam si nu puteam incepe programul COLONIX)..de ajutat m-a ajutat ..dar destul de putin ..comparativ cu COLONIX-ul.
Am inceput sa iau COLONIX ..de pe 4 mai ..
in paralel continui sa maninc sanatos .. adica : cereale, legume, fructe, peste si din cind in cind piept de pui
am continuat sa iau si ulei de somom (pe care il luam si inainte ..dar o data la citeva zile ) ..
partea proasta este ca beau 2 cafele pe zi cu zaharina, dar destul de tari ..si asta si din motivul ca am o tensiune destul de mica ..dar si ca ... la mine e nelipsita cind invat ..si pe linga cafea mai pun si ceva ciocolata ..sunt cele 2 rele la care nu am renuntat deocamdata ..sper sa o fac dupa examene

Mai pot sa iti spun ca in primele zile de program ..m-am simtit mai somnoroasa ..dupa alte citeva zile am simtit ceva dureri in partea stinga ..in zona colonului..care se ameliorau dupa ce foloseam ..

Persoana de care va scriam ca a tinut deja programul ..a mincat sanatos ..fara cafea ..fara dulciuri...si a slabit mai mult de 10 kg ..si continua sa slabeasca ... Ea in prima saptamina se simtea foarte obosita ..si ii era somn destul de des in timpul zilei ..nu mai spun ca avea senzatii destul de ciudate in burta..

Cred ca SUPERDIETA combinata cu COLONIX ar da rezultate exceptionale ..mai ales pentru cine se lupta cu kilograme in plus ..Secretul ..cred ca e ca ..odata curatat colonul ..ficatul functioneaza mult mai bine ..si reuseste sa topeasca mult mai repede si usor surplusul de grasimi acumulat de-a lungul timpului.

Lidia,
Ai mentionat ca ai inceput programul Colonix pe 4 mai...Spune-ne, te rog, daca au inceput sa se vada ceva rezultate concrete (ma refer aici la eliminarea chestiilor ciudate despre care am citit pe acel site, la efectele intr-adevar pozitive care se pot observa). Orice informatie suplimentara ne poate ajuta pe noi, scepticele care am incercat tot felul de astfel de produse si care n-au prea avut rezultate , sa ne hotaram sa incepem acest program.
Multumim si .

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroty

Am citit acum informatiile de pe site-ul DrNatura referitoare la Colonix si trebuie sa recunosc ca eu fac parte din categoria scepticilor.
Desi m-a entuziasmat ideea m-a descurajat costul si faptul ca la intrebari frecvente nu apare si cea care imi vine mie in minte imediat: IN CE MASURA ESTE AFECTAT SISTEMUL NOSTRU IMUNITAR CARE SE AFLA IN CEA MAI MARE PARTE LA NIVELUL FLOREI INTESTINALE?

De curand am vazut o emisiune la tv referitoare la microorganismele care ne paraziteaza din ce in ce in numar mai mic datorita alimentatiei artificiale, conservantilor si altor substante de curatare pe care le luam. Concluzia era ca datorita scaderii numarului parazitilor a crescut numarul de cazuri de alergii de diverse tipuri.
Deci subiectul e destul de delicat si e posibil sa simti o stare de bine pe termen scurt, dupa detoxifiere, dar nu sunt sigura de efectele pe termen lung, daca nu cumva scade imunitatea.
Oricum ei isi vand marfa...

Multumesc inca odata mamidestefan ,iti doresc sanatate si sunt sigura de intentiile tele bune.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

Eu ..stiu ca parazitii nu sunt benefici pentru intestine ..dar daca tu ai alte informatii ..poate s-a descoperit ceva nou de curind..nu stiu ..
ceea ce stiam eu ..este ca exista anumite bacterii benefice ..gen bifudus ..sau altele de genul asta ..care au un rol important la nivelul florei intestinale.
pentru imbunatatirea activitatii florei intestinale ..in general ..mai toti nutritionistii recomanda cereale integrale, tarite, etc ..tocmai pe pricipiu ca alimentatia nesanatoasa a omului modern afectat negativ flora intestinala.

Oricum ..indiferent daca e bine sau nu sa "traim" cu paraziti..programul iti permine sa optezi pentru
a lua doar fibre..fara a mai lua acele capsule contra parazitilor..
Asa ca ..exista solutii ..

Iar despre fibre ..nu cred ca incape nici o indoiala ..ca sunt foarte sanatoase ..doar ca sunt de o calitate mult mai buna decit "clasicele" tarite de griu ..pe care obisnuiau sa le recomande unii nutritionisti in alimentatie.

Pretul nu il discut ..pina la urma ..cheltuim atitia bani sa combatem boli..cind am putea sa combatem cauza lor ..dar aici depinde si de "buzunarul" fiecaruia..asa ca fiecare ..decide pentru el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight
Lidia,
Ai mentionat ca ai inceput programul Colonix pe 4 mai...Spune-ne, te rog, daca au inceput sa se vada ceva rezultate concrete (ma refer aici la eliminarea chestiilor ciudate despre care am citit pe acel site, la efectele intr-adevar pozitive care se pot observa). Orice informatie suplimentara ne poate ajuta pe noi, scepticele care am incercat tot felul de astfel de produse si care n-au prea avut rezultate , sa ne hotaram sa incepem acest program.
Multumim si .

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Programul mentioneaza ca in primele 5 zile trebuie luate 2 capsule de paranil si 1/2 de cupa de fibre ..iar din a 6 zi :4 capsule de paranil si 1 cupa de fibre. In cazul in care in primele zile actiunea de curatire nu e suficient de puternica ..se mareste cantitatea la 4 capsule de paranil si 1 cupa de fibre
Eu am luat in primele 2 zile: 2 capsule de paranil si 1/2 de cupa de fibre ..apoi din a treia zi 4 capsule de paranil si 1 cupa de fibre.

Efecte "spectaculoase" la au aparut in seara celei de-a 4 zile ..vreau sa spun ca si in a treia si in a patra zi am avut dureri destul de acute in zona colonului ..
Chestiile ciudate ..care apar pe site ..sunt reale ..dar la o scara mai redusa ..si nu neaparat colorate asa inchis ..adica ..cel putin in cazul meu ..sunt mai mult ca o "captuseala de intestin"..decit ca niste "ghirlande colorate".. Insa dupa a 4 si a cincea zi ..nu am mai vrut sa ma mai uit ..mi-a fost suficient ce am vazut in cele 2 zile ..ca sa cred .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Multumesc pentru promptitudine, Lidia .
Te rog sa ne tii in continuare la curent, aici sau la celalalt topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare tuturot curajoaselor!
FETELOR, sa nu ma dati disparuta, dar 3 zile nu am avut net
Ma mentin pe baricade, cu destule excepti, dar si cu scadere in reutate..cam lenta, dar decit deloc...
Fug sa citesc din urma, ati fost harnice si ati scris mult

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Diplodocus, nu te mai plange... oricum nu e bine sa dai jos prea mult dintr-o data. Mie si un kg/saptamana mi se pare cam mult pentru a fi sanatos!

Eu tot zic ca trebuie sa ma apuc de miscare, dar nici cum nu apuc. Am inceput sa invat si pentru sesiune...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput