Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 14
gabi_j spune:
Azi e zi de cantar pt mine... si raportez 68 kg. Intr-un fel ma bucur de rezultat, dar pe de alta parte imi fac griji, pentru ca acesta se datoreaza mai mult faptului ca in ultimele 3 zile abia am mancat ceva... Azi va trebui musai sa ma fortez sa mananc ceva, pt altfel voi ceda.
Lidia, multumesc mult pentru gandurile bune. Sper si eu sa vina zile mai bune...
Eu va citesc in continuare si am sa va scriu mai multe cand ma voi simti un pic mai bine.
Va pup
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
Mercedes spune:
mamidestefan- felicitari pentru ceea ce ai scris, pentru felul cum gandesti.Spune mi te rog ai luat doar colonix, fdaca ai un pic de timp nu detaliezi te rog aici sau pe pm unde crezi ca iti este mai usor. Mersi
gabi_j- ar tb sa incepi sa mananci ca nu va fi bine asa.
ina_C - mie in a treia sapt mi a fost foarte rau si acum duminica spre luni, chiar nu stiu din ce cauza- suspectez merele.Simteam ca in stomacul meu e un mare bolovan , nu ma puteam misca. Totul s a terminat si m am linistit dupa ce am varsat.
Eu zic sa vezi sa depistezi ce nu ti face bine din legumele fructele care le mananci.
gabi_j spune:
Ina C, eu iti recomand sa mananci zilnic ananas proaspat, in loc de mere. Ajuta digestia, ficatul si bila.
Eu deja am bagat 3 kiwi. Pe mai tarziu am iaur, si oua fierte. Dupamasa am sa incerc sa mananc o salata de ton, sau ceva ciorba.
Gabici
ina C spune:
Deci:
Lidia iti multumesc pentru toate sfaturile tale si nu am cum sa ma supar pentru ca ai fffffff mare dreptate.Pe deasupra imi dau seama ca nu iti pierzi timpul cu mine de "amorul artei", ci doar pentru ca esti o fata f buna si cu intentii generoase.
Stiu ca am mincat la cina cit se putea de prost, dar "imi fermenta " atit de tare "continutul" stomacului , incit am simtit acut nevoia de carne si apoi m-am linistit.
In alta ordine de idei: eu nu vreau sa slabesc mult in timp scurt si nici nu vreau sa-mi dereglez organismul pentru ca ma pregatesc de bebe, asa ca oricit slabesc e bine ( tot din acest considerent renunt , ca sa nu fortez nota).Insa nu am putut sa bag cantitati mai mari, am incercat, crede-ma.
Asa ca voi merge tot pe mina Mihaelei Bilc, diseara de exemplu imi voi face o salata cu ton sau 3 liguri de mamaliga cu brinza ( simt nevoia de mincare calda si moale :))
Poate s-au intimplat toate acestea si din cauza ca niciodata nu am putut trai fara carne si brinza.( acum la Paste a fost prima data cind am tinut post miercuri si vineri)
Va pup si va multumesc,ina C
Ramin vizitatoare fidela!
Multumim mult pentru gindurile de azi.
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
canne-marie spune:
Buna fetele.
Draga MAMIDESTEFAN,eu iti propun sa deschizi un subiect despre "PROGRAMUL COLONIX ".Mi se pare interesant si as vrea sa ne vb.despre el.Poate mai sunt si alti care l-au tinut.
Te tog frumos,poate ne dai si ceva explicatii.
Multumesc,
annes
gabi_j spune:
Lidia, Te rog trimite-mi si mie un PM cu programul Colonix. Chiar ma intereseaza.
Merci mult
Gabici
mamidestefan spune:
Iata si topicul ..care l-am deschis aici
acolo sunt mai multe detalii..unde gasiti COLONIX ..si unde am aflat eu de el
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
mamidestefan- felicitari pentru ceea ce ai scris, pentru felul cum gandesti.Spune mi te rog ai luat doar colonix, fdaca ai un pic de timp nu detaliezi te rog aici sau pe pm unde crezi ca iti este mai usor. Mersi
Mai multe detalii :
..inainte de COLONIX am facut citeva saptamini clisma cu cafea (si asta din cauza ca alaptam si nu puteam incepe programul COLONIX)..de ajutat m-a ajutat ..dar destul de putin ..comparativ cu COLONIX-ul.
Am inceput sa iau COLONIX ..de pe 4 mai ..
in paralel continui sa maninc sanatos .. adica : cereale, legume, fructe, peste si din cind in cind piept de pui
am continuat sa iau si ulei de somom (pe care il luam si inainte ..dar o data la citeva zile ) ..
partea proasta este ca beau 2 cafele pe zi cu zaharina, dar destul de tari ..si asta si din motivul ca am o tensiune destul de mica ..dar si ca ... la mine e nelipsita cind invat ..si pe linga cafea mai pun si ceva ciocolata ..sunt cele 2 rele la care nu am renuntat deocamdata ..sper sa o fac dupa examene
Mai pot sa iti spun ca in primele zile de program ..m-am simtit mai somnoroasa ..dupa alte citeva zile am simtit ceva dureri in partea stinga ..in zona colonului..care se ameliorau dupa ce foloseam ..
Persoana de care va scriam ca a tinut deja programul ..a mincat sanatos ..fara cafea ..fara dulciuri...si a slabit mai mult de 10 kg ..si continua sa slabeasca ... Ea in prima saptamina se simtea foarte obosita ..si ii era somn destul de des in timpul zilei ..nu mai spun ca avea senzatii destul de ciudate in burta..
Cred ca SUPERDIETA combinata cu COLONIX ar da rezultate exceptionale ..mai ales pentru cine se lupta cu kilograme in plus ..Secretul ..cred ca e ca ..odata curatat colonul ..ficatul functioneaza mult mai bine ..si reuseste sa topeasca mult mai repede si usor surplusul de grasimi acumulat de-a lungul timpului.
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
doroty spune:
Buna ziua!
Am rasfoit subiectul vostru.
Trebuie sa recunosc ca am incercat si eu SUPRDIETA, mi s-a parut foarte potrivita cu felul meu de a ma alimenta dar am cedat dupa aproximativ 5 zile.
Am avut o stare de nervi cumplita, am inceput sa beau mai multa cafea
si desi mancam mult eram nefericita.Si nu sunt o incepatoare in ale dietei si nici o carnivora.
Dar poate intr-o zi o s-o mai incerc...
Mamidestefan, spune-mi te rog cine este autorul acestei diete si ce e cu programul COLONIX ca ma intereseaza foarte mut dar de fapt nu ai dat nici o relatie in plus fata de postarea in care ai facut pledoaria pentru sanatate.
SCUZE, nu vazusem bine! iti multumesc mult pentru informatie si o sa-l incerc si eu.
Va doresc mult succes tuturor!
Mercedes spune:
mamidestefan- mersi de raspuns. Imi mai spui te rog daca ai luat tot pachetul de colonix sau doar o parte?