Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 3
catush spune:
Miflore - si eu as vrea sa o mai duc pe Bria la ortoped, mi se pare ca merge ca ciudat,calca ciudat si in plus este fff cracanata..... Cracaneala sa fie oare numai din cauza pampersului?
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
norina spune:
Mulatam fetelor pt raspunsuriMiflore, sa stii ca si Teo a foat diagnosticata cu talus valgus inca de la 8 luni. Am facut kinetoterapie, deocamdata am intrerupt-o, dar am inteles ca nu trebuie sa luam masuri pana la 2 ani, in nici un caz ghetute ortpedice. Kineto am intrerupt pt ca a trebuit sa facem controalele astea si nu mai stiam in cate sa ma impart, dar sper sa reluam curand. In orice caz, singura masura pe care o iau eu la ora actuala e sa fie tot timpul incaltata, inclusiv in casa cu sandalute sau ghetute de calitate si cu talonete. Dupa 2 ani am zis ca o sa ajung si eu din nou la ortoped. Eu sunt sigura ca o sa fie bine si ca fetitele noastre vor fi ok cu piciorusele. In caz contrar, m-am consolat cu ideea ca nu o sa poarte toace, asta e, le-o face si lor ceva Mihai Albu,nu? Va pup Teodora Sara (norina)poze
corsge spune:
La multi ani!!! tuturor celor care au invins balaurul, purtand numele unui invingator si care azi isi sarbatoresc onomastica !! Sa fie fericiti, iubiti si mereu curajosi!!
Gina M spune:
Fetelor,va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune!
De data aceasta, sper ca totul sa fie bine. Va
POZE +
nanadana spune:
salut fetelor
La multi ani tuturor purtatori de numele GHEORGHE,eu una am trei Gheorghi (tata,sot si fratele)
miflore esti o avere la casa omului cu cite sti ,tinem pumnii pt Ana la dr si multii pupicei de la Antoine ,apropo dar ne-am tuns cretulini
pupam fetele si baietii si nopte buna
anya spune:
NEATAAA!!
Si al meu calca stramb si mi-a zis doctorita sa-i pun ghetutele invers. De fapt o zi le pun normal - una invers si sa-i iau ghetute inalte, sa tina glezna, si cu taloneta. Si sa nu ma auda ca fac ghete sa chinui copilu'.
Gina, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si fara emotii Vai ce pofta imi faceti cu bb-ii vostri.
cge spune:
'neata !!
Nanadana, multumesc inca o data ptr oferta si informatii, iti trimit PM.
Norina, ma bucur de vestea buna. Lasa ca dati voi de cap si la alergii.
MiFloricica, nu mai vezi si alt dr in legatura cu piciorusele Anei ? Bafta multa.
Gina, felicitari si sarcina usoara. Trebuie sa fie bine de data asta.
Nicole, cum te mai simti ? Ce face Ioana ?
Ramona, ma bucur ca ai scris in we. La noi e un refren pe doua voci in casa "Mama, mama" cand Victor cand Anca.
Anca il imita pe Victor in toate, si duminica au reusit sa se joace vreo 3 ore impreuna fara sa se certe.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
catush spune:
Fetelor bagati-ma si pe mine in seama !!!
AZI ESTE ZIUA MEA
Ma simt super bine la 20 de ni si 120 de luni....
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
nicole74 spune:
La Multi Ani, Catush! Sa fii sanatoasa si fericita si sa sarbatoresti frumos azi!
Cristina, merci mult de intrebare. Sunt un pic mai bine, desi ieri am fost iar la spital ca am inceput sa sangerez, desi se oprise de vineri dupa chiuretaj. E bine ca Victoras se joaca cu Anca. Baiatul soramii care e cu 4 ani mai mare decat Ioana zice ca nu vrea sa se joace cu Ioana ca ea e bblush, iar el e baiat mare. Totusi i-am mai lasat singuri in camera si daca nu suntem noi prezenti se joaca cu ea.
Nicole&Ioana Alexandra
poze