Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 4
Anya20 spune:
aaa, catush, permite-mi sa iti intorc urarile .
sa fii sanatoasa, fericita, iubita si apreciata de cei din jur!
editez: gina si anirim sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
codruta_grg spune:
La multi ani Catush sanatate si tot ce iti doresti.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
oaana spune:
buna mamicilor,nu stiu daca ma mai tineti mintenu am mai intrat de mult,din lipsa de timp,dar va salut,va pupik si o sa citesc din urma sa vad ce-ati mai facut.
GINA,FELICITARI PENTRU SARCINA,intradevar Dumnezeu e bun si se ocupa El de toate la timpul potrivit.
Sa va spun cate ceva de Iosua:e in continuare gelos pe alti copii,nu stiu cum ne vom descurca cu bebe2,invata cuvinte noi,azi a spus corect dintii,nu vrea sa ma lase sa-i pun scutecul,trage de el,am zis sa se mai incalzeasca un pic,si-l las asa,pt. ca uneori uita si se mai scapa in pantaloni.
cand face caca spune tot pipi,merge mult pe jos,ca in carut nu prea a vrut de mic.
e la fel ca inainte cu mancarea,nu mannca decat peste,mamaliga,ficat,omleta,carne,mere,banane si atat.
o sa mai revin cu detalii.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[url="http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Antoanela23 spune:
Buna seara tinere si frumoase doamne,
Gina si Anirim, felicitari pentru bebei, sper sa fie totul bine, sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare.
Nicole, imi pare tare rau ca ai trecut prin asta, vei vedea ca o sa ai o surpriza placuta cand te vei astepta mai putin.
Norina, felicitari pt vestile bune.
Sofia si Alex, waw, felicitari.
Kid sa ne spui daca putem vedea macar coperta pe net. Pe Sofia nu am reusit s-o vad pe net .
Codruta, e f frumos unde mergeti in Italia, noi am fost la statiunea de langa, Caorle, a fost minunat, vizitati-o daca aveti ocazia. Doua remarci:
- e fff cald in sezon, trebuie neaparat aer conditionat in camera;
- toate restaurantele sunt inchise intre orele 14-18, daca ti-e foame nu prea ai ce manca decat inghetata intre aceste ore.
Andreeea, multa sanatate in continuare.
Catush, La Multi Ani! Multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi.
Pup fetele, o seara placuta
Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Diana, multumesc frumos, esti f draguta, ca de obicei .
Victor nu e in apele lui, sper ca-i de la dinti. E iritabil, nimic nu-i convine, azi dim s-a trezit singur f devreme si e prima data cand nici nu a vrut sa puna gura pe lapte. Cu branzicile si iaurturile nu se omoara, sper sa nu-l tina mult ca nu stiu cum sa-l pacalim sa-si manance totusi lactatele.
Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)
alinam spune:
SEARA BUNA!
la multi ani Catush, multa sanatate si imi place cum gandesti hehehe 20 de ani si 120 de luni hehhehe
Eu de duminika nu fak altceva decat sa skimb pampersi pe motiv de bb super kkcios si sa fak mancare de regim pe care nici nu vrea sa o vada , face foamea, nu vrea orez, nu vrea, morcov, banana, branza prospata ...... fak, arunc si tot asa si ma umplu de nervi, nu mai zic de smecta , daca ii dau smecta il "zgarie" pe gat si tuseste pana vomita
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
nanadana spune:
salut dragele mele
catusha la multi ani cu multa fericire si sanatate alaturi de cei dragii
diplodocus spune:
LA MULTI ANI CATUSH!!! Ce bine de tine...ai 20 de ani deci
FETELOR, voi ati inceput sa-i dati cu lotiune pt protectie solara pe bb-iic? Azi a fost foarte cald la noi si mi-am dat seama ca nu am nimic pentru Luca..
Daca da, ce folositi?( cred k s-a mai discutat prpb;lema , cel putin anul trecut...)
Luca-Mihnea Cel Voinic
catush spune:
Nicole74,Andreeeea,Anya20,Codruta_grg,Irina,Antonela23,Alinam,Nanadana- multam mult pt urari
voua si bebeilor vostri
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos