Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 27
gabiarama spune:
Mi-e deja groaza de momentul acela , mai ales cind stiu ca Tudu e in perioada in care ii erup caninii (am deja 2 nopti la activ in care s-a foit , a plins , a urlat etc.) ,iar Mihnea e intr-o perioada in care ma astept sa se mai imbolnaveasca de ceva (doar m-am obisnuit , nu?
).Ieri am luat rezultatul de la coprocultura si , surpriza , a iesit din nou e-coli enteropatogen .In week-end a avut iar scaune moi , a varsat in timpul noptii (noroc ca nu dormea singur in camera
).
GABI
37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
nicole74 spune:
Neata!
Alina felicitari pentru sofat. Irina bafta la condus cat e sotul in Franta. Nu pleaca cu cheile?
Al meu cred ca asa ar face, de aia imi si iau masina mea sa nu ma bata la cap.
Medica, Gabi sunteti curajoase. Cred ca e tare greu cu 3 copii mici. Si frumos si greu.
Ioana a dormit in patul cel nou toata noaptea. Nu a mai venit nici la noi in camera. Cred ca in patutul cel vechi se simtea legata, desi se scoteau 2 bari si se putea da jos.
Despre olita. Ea cere mereu cand face caca. Insa la mine s-a intamplat ca pana sa aduc olita, sa o dezbrac si sa o pun pe ea sa apuce sa faca in pampers. Mama nu o rateaza niciodata. Noroc ca face in principiu dimineata cand e cu mama. Mai dureaza, cred, pana are sa reuseasca sa se abtina pana o pun pe olita.
Iar despre vorbit, ii turuie gura toata ziua. Face ca toate animalutele daca o intrebi. Pe trei dintre ele le poceste, dar aici e tot hazul, la pisica zice "niau", la vaca zice "muta", iar la cal zice ca face "didi". F. haioasa e si cand face ca oaia "beeeeeeeeee" si scoate ditamai limba afara. Stie culorile, sa numere pana la cinci, insa uneori mai amesteca ordinea
, se spala singura pe maini, pe dinti, recunoaste animalutele din carticelele ei, in fine, m-am laudat destul.
Sa ma apuc de munca.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
alexuta2005 spune:
Neata'!
Ba bucur sa vad piticodromul in asa activitate, am de recuperat cateva pagini si vad ca au aparut si fetele scumpe la vedere.
Ia sa vedem daca am retinut ceva din ce am citit pe aici.
Deci eruptia dentara poate dura chiar un an?Himm, nu stiu daca rezist.Sper totusi sa-i iasa dintii si maselutele.
Marinela, multumim
.
Jadi l-am admirat si eu pe Vladut.Da e tare inalt, pe langa el Alexia e o piticuta.Seamana foarte bine cu tine.
L-am vazut si pe Fabiano ce baiat mare e.Carmi sa stii ca nu pare deloc slab.
Flaviafelicitari pt. bebe 2 cel harnicut.
Karmenutza bine ai revenit!
Nicole felicitari pt. noua achizitie!
Irina, Vladut e deja baiat mare daca stie sa faca cumparaturi.
Catush iesi de dupa perdea!
Anca ne bucuram ca ne-ai dat vesti despre Adela .Mai, da cate stie ea sa spuna.
Legat de mers, eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi, o sa-si recapete ea curajul.Si Alexia e timida, de ex, ii era teama sa mearga pe iarba.Eu o laud tot timpul pt. fiecare lucru marunt pe care il face, fiecare pas si ea capata incredere in ea.E asa fericita cand aude:"bravooo!" si incearca sa repete actiunea pt. care am laudat-o ca sa-i mai zic o data.Nu cred cae necesar un ajutor specializat.
Ioana am vazut si eu pozele.Concluzionez, Miru seamana cu tine!Ce-i face surioara?I-ati gasit nume?
Norina bine ai revenit!Sanatate multa lui Teo!
Alina deci si tu perdelesti?Himmm..
Stai linistita caci mai sunt copii care nu fac propozitii sau nu stiu sa spuna decat cateva cuvinte.Alexia stie acum aproape 20 de cuvinte dar pe majoritatea le-a achizitionat de curand.Abia a invatat sa spuna "mama".
Alexia e mare fan parfumuri.Ea are o preferinta bine conturata, ii place Chanelul.Am pus un scotch pe usa dulapiorului cu parfumuri si ea s-a prins cum sta treaba, il desface frumos si isi ia parfumul, apoi il pune la loc cand ma vede.
Diana
Ce mai face Mihnea?
Hopa!(cum zice fi-mea) A iesit si Simo de dupa perdea!
Ce m-ai distrat, il faci gurist?

Valen mai ai putin si nasti.Cat a mai ramas?Cum te simti?
alexuta2005 spune:
Jadi m-ai dat gata cu faza cu hartia igienica.
Simo, Alexia isi baga degetelul in ruj si daca se vede murdara se sterge pe ce apuca:sifonier, pat.
Marinela promit sa vad filmul cat pot de repede.
Despre greutate vorbesti, parca am fi surori.Tot atat aveam la sfarsitul facultatii, apoi am pus nu gluma.Cand m-am maritat aveam 69.Acum ma laud cu 63.
Medica felicitari.Da sunteti curajosi, nu gluma.Sa va dea domnul o fetita!
Gina cum te simti?Ce face bebe din burtica?
Ege, oauuu, propozitii de 3-4 cuvintre zici?
Sanatate multa lui Ege.
Gabi, mai e un pic nu?sanatate multa iedului bolnavior!
Nicole felicitari pt. progresele Ioanei!Cate lucruri stie!!!
jadi spune:
Neata fetelor, eu sunt un pic chiauna, m-am culcat tarziu aseara si azi noapte Vlad a urlat dupa mami asa ca am avut o perioada de la 3.30 pana aproape de 5 cand a adormit foarte greu. Nu stiu ce viseaza dar parca se intetzesc scularile astea noaptea fara sa conteze ca langa el doarme in permanenta cineva! Sau poate a inceput sa contientizeze frica de intuneric, chiar nu stiu.
Multumesc inca o data de aprecieri, e copilul meu si eu il vad cel mai cel! ![]()
Cine semneaza azi condica?
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Perdelitul e o actiune complexa si presupune si obiectul muncii, daca nu scrieti nu aveti ce perdeli
.
Deni &
Vlad & Tudor
locca spune:
Semnez si eu condica
Daca o semnez de 2 ori primesc si o cafea? pliiiz
Simo, imi pare bine ca te-ai mai dat de dupa perdea. Deci asa cu Luca, trage cantari
. Poate il invata si pe Matei cum se face asta. Dam la schimb cuvinte precum: acolo, aici, copac, sticla ... si inca vreo 2 care intra de obicei in alcatuirea injuraturilor (pe unul l-a auzit pe strada, pe al doilea recunosc cu rusine ca l-a auzit la mine).
Jadi, vazut pozele, raman la parerea ca pe langa ca e frumusel foc Vladutul tau e un inalt. Si faza cu hartia igienica si vata ... ce sa mai zic, m-a dat gata.
Nu mai bine de mine ca nu ma dau cu ruj decat de cateva ori pe an? In schimb in fondul de ten s-a infipt si isi intindea tacticos pe fata
. Parfum, hehe, deja mi-a terminat o sticluta. In plus, mai demult a spart o sticla aproape plina de fahrenheit de-a lu tacsu de a putit casa noastra o saptamana. Deodorantele nu ii plac.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Si io, si io semnezcondica azi.
Jadi, asa ma alearga si Anca prin casa cu hartia igienica si tamponul, dar n-am avut curajul sa o "laud" pana n-ai scris de Vlad.
Vor fi niste dezinhibati amandoi.
Anca vorbeste intruna.
Azi il striga pe un baiat de la cresa"Tuto"(de la Tudor), sotul imi zice ca noroc ca nu era fata.
Pe Anca atat am incurajat-o si acasa si la cresa, incat de fiecare data cand pune o piesa la lego, se opreste si spune "Bravo".![]()
Si e mare batausa, cum il prinde pe Victor ca sta linistit ii tranteste cu ceva in cap. Intr-o seara Victor se uita la televizor, s-a dus a luat o lingura si i-a dat cu ea in cap.
Da, lasa ca nici el nu se lasa ma prejos, riposteaza. Dar el nu incepe niciodata o cearta/bataie cu ea.
Casiana, sa stii ca de la dinti e mai mofturoasa la mancare Alexia. Gandeste-te cat iti arde tie de mancare, cand te doare maseaua.
Medica, sunteti curajos cu bebe3.
Eu l-am intrebat pe Victor daca ar vrea si un frate si a zis "Nuuu, destul ma streseaza Anca".![]()
A, si danseaza cu Victor. Victor merge la dansuri, ii plac f. mult, si danseaza toata seara dupa ce vine de la scoala.
Bineinteles ca domnisoara il imita si ea cum poate (a se citi pana cade in fund).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
catush spune:
Hai ca am iesit de dupa perdea....
Anca75 - felicitari pt vorbareata Adela ... poze ceva nu ne arati si noua?
Alinam - dacia e cea mai buna pt experiente soferesti, se repara repede si fara prea multi bani
Ege - felicitari pt
poligloata, sanatate multa
Briana e cam mucioasa a facut si putina febra zilele trecute,dar dupa spusele alor mei acum e bine si chiar azi pleaca la tara.Maine plecam si noi dupa ea.... In fiecare zi vorbim la telefon si "tzuca" mereu telefonul
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos