Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 26
jadi spune:
Eu am cumparat de la BE multe produse de la Mustela si am primit cadou un parfum pentru bebelusi si sa vezi ce stie fi-miu ca trebuie sa se parfumeze inainte de a pleca in parc! De asemenea stie la ce folsoeste roll-on-ul si cand gaseste pachetul de vata ma alearga toata casa sa mi-l puna intre picioare iar daca ma prinde pe toaleta vrea sa ma si stearga cu hartie igienica!
Deni &
Vlad & Tudor
karmenutza spune:
Buna dimineata!
eu inca sunt pe campia muncii, mai am putin si plec.
Catalina e buna in formatie, stie sa cante si sa danseze. si sa tipe ca la hora.
Nu face la olita, nu vrea sa stea pe ea. Cred ca o sa inceapa direct la wc, ca pare interesata de ce se intampla acolo.
De baut bea lapte din bibe, apa din cana.
Intelege absolut tot, dar executa doar cand vrea ea. Daca nu vrea, se uita cu coada ochiului la mine sau isi da ochii peste cap cu cochetarie.
As mai pune niste poze, dar nu prea am noi, decat cateva. Poate pe seara.
Va pup.
Catalina
Simo74 spune:
Jadi la faza cu pletele m-ai prins
... o fi Luca copia fidela a lu' ta-su dar la capitol par in niciun caz nu detine coama de cal de pe linia paterna, ci mai mult floaca de pisica a lu' ma-sa ![]()
Irina promit sa bag niste poze cat de curand 
Alinam pai efectul de scena cine sa-l asigure daca nu Vlad
...ca trebuie sa fie unul pe acolo si responsabil cu luatul ochilor audientei nu numai cu incantarea auzului
Iar apropo de faza cu Buda, Luca e in stare sa-mi traga apa si de 500 de ori daca se poate si mai nou a descoperit fardurile lui ma-sa...mare minune...sa mi-l vedeti ce rosu e in obrajori
si ce urme de rimel pe dinti 
Valen Cuscra, se pare ca ai nostrii or sa aiba un mariaj fericit ... fara prea multe divergente verbale 
b_irina_c spune:
Simo
. Al meu a descoperit ruj-ul adica pe limba lui "ughiu".
Acum o tai acasa.
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
marinela79 spune:
Ei,asa da,uite cum ies fetele,e suficienta o strigare si isi scot capul de dupa perdea.Ma bucur sa aud ca e de ajuns doar atat ca sa nu pierim![]()
Am trimis pe adresa comuna un filmulet cu iaris,votati-ne si pe noi,please.Va pupam
Fetelor,asa cum spunea si Jadi,copiii nostri sunt copii normali,ce daca nu vorbesc inca,ce daca nu stau la olita,nu sunt ei cei mai cei?
Jadi mor dupa Vladutul tau ce scumpel e,si e intr-adevar inalt.
Gabriela,sa stii ca si Iaris tot asa face cu tot ce prinde spray sau deodorant prin casa,cat despre kilograme eu zic ca tu stii cel mai bine care e ritmul ei si atata timp cat e ok,stai linistita ca nu e bine gras,stiu eu![]()
Ah si eu tot 25 kg am avut in clasa a 4-a si 48 cand am terminat facultatea si primul an de lucru in invatamant.Apoi m-am maritat
![]()
Am musafiri ,va las,mai vroiam ceva sa scriu dar m-a derutat interfonul
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
medica spune:
Buna seara!
Am citit din urma si ca sa fiu la subiect cat de cat, dupa o mica absenta, ma laud cu mezinul care a inceput sa vorbeasca la greu. Repeta orice, unele cuvinte le pronunta corect iar altele stalcite.
Acum o luna avea 12,5 Kg si 90 cm.
Jadi, sa sti ca am vazut pozele cu Vladut si mi se pare ca seamana cu David al meu. Oricum este un scump, la fel ca toti ceilalti copii.
L-am vazut si pe Fabiano, a crescut si este tare frumusel.
Eu astep sa merg la OFTAPRO unde am gasit programare abia pe 5 iunie. Sper sa fie doar un consult de rutina.
Fetelor, hai sa va zic o bomba: Am discutat cu sotul despre incercarea de a face o fetita si spre surpinderea mea este de acord 100%. Cand la-m vazut asa hotarat m-am cam speriat. Deja vrea sa incercam dar nu ma incumet pana nu imi consult doctorul, pt ca am la activ doua operatii de cezariana. Ce ziceti, sunt nebuna ? S-ar vedea frumos la semnatura Alex, David si ......
Gabiarama, ce sfaturi imi dai ? ![]()
Gina M spune:
Medica,sunteti curajosi!Bravo!
Ma rog sa fie asa cum va doriti.
Am vrea si noi un baietel insa, mai ramane de vazut!
Poze & My Baby Development!
ege spune:

buna seara! am intat sa va salut,pt ca nu am mai facut-o demult.
noi cu olitza nu ne impacam.in schimb si-a dat drumul destul de bine la vorbit.a inceput sa lege cuvintele ,asa ca formam prop.de 3 uneori chiar si 4 cuvinte.![]()
chiar ieri ma uimit strigandu-l pe un prieten poreclit trutzi,ea ii zice trusi.si e asa simpatica.intelege 2 limbi,pt ca noi vb cu ea tatareste si auzindu-ne vb romaneste ,invata si romana.doar ca in loc de c zice t dar sunt sigura ca o sa se corecteze,asta e din cauza ca vb 2 limbi.
partea proasta este ca raceste in fiecare luna.acum a facut laringita.luam isoprina(parca),ser efedrinat,zinat,flumicil100.
dr.mi-a zis ca isi fortmeaza imunitatea,ca at cand o sa mearga in colectivitate nu o sa mai raceasca asa des.ca e normal atat timp cat nu se complica si nu ia antibiotice.
acum ii ies maselele mult asteptate care tr sa ii iasa la 2,5 ani.ii asteptam,vad ca au spart gingia.
kid-ule supe alex pe coperta.m-am laudat la toti ca o cunosc
va pup noapte buna
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
gabiarama spune:
Medy ,vorbeste mai intii cu medicul care ti-a facut ultima cezariana .Eu am avut curajul,nebunia etc. de a face si bb3 deoarece dupa a doua cezariana dr mi-a spus ca uterul meu s-a comportat foarte bine , mai bine decit al altor femei dupa o singura cezariana .Si tot dr a spus atunci ca dupa o pauza de 2-3 ani ,daca mai vreau ...
La mine s-a intimplat muuult mai devreme , dupa 1 an , dar pina acum e ok ,inca ma simt bine , in forma .Greul va veni in curind ,cind va trebui sa fac fata cerintelor a 3 copii mici ,care nu inteleg chiar tot ce se intimpla .
GABI
37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic