Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 25
alinam spune:
daca e vorba de perdelit sa stiti ca sunt campioana ..toata ziua calc e deskis pe pagina asta si dau refresh de cel putin 10 ori pe zi sa vad ce mai scrieti. da eu nu scriu .nu scriu ca nu am ce .ce sa va zic? sa ma plang iar ca Vladi nu zice nici un cuvant? cand vad in ce stadiu e el acum imi aduk aminte ca citeam la voi acum 6 luni ........ deci concluzia e ca plodul meu e mai intarziat .ca zau ,de stimuli nu duce lipsa, doar eu stau toata ziua cu el, daca era cu bona, cu bunika ziceam ca ... da asa....., in rest e sanatos, ne ies 4 masele de vreo luna ne tot chinuim, ar sta numai afara, dimineata cum face oki vine cu geaca si sapca sa il ducem .
Jadi vazut Vladut simpatik in lighean
, cu cine ziceai ca seamana asa lung? si al meu e foarte inalt , chiar o sa il masor sa vad .si are 15kg imbracat si nu e gras delok, de aici deduk ca e lung tare.
Irina pai ce faci mai? sofer de duminika? eu conduk de rup, bine nu se compara aglomeratia de la noi cu cea de la voi, dar orikum, ma claxoneaza, eu ii injur da treaba merge
..... si eu mi-as pune 4 lamai in geam ... hehehepe un matiz am vazut scris "blonda la volan ", mi-as pune si eu ca la capitolul sofat sunt "cea mai" blonda 
Nicole sa stapanesti sanatoasa masina, ce mi-ar placea si mie una, dar deocamdata cica merit doar dacia
Norina "Vreau sa felicit in mod special copii astia vorbareti si nazdravani, care ma topesc efectiv cu perlutzele lor si pe care nu-i mai numesc ca se stiu ei f bine .
In orice caz , vreo 3-4 sunt precoci tare frate, jos palaria si cinste mamelor" .adika ce? ce ai de comentat la adresa mamelor cu copii nevorbareti?
sper sa ne vedfem curand ...ca deja braila e "aproape" la experienta mea hehehehe
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Ma bucur sa vad ca ati mai iesit de dupa perdea
.
Anca "- nu face curat..bine (ca ea face ceva curat), nu gateste...nu spala si nu calca...si nu a mai aspirat de ceva vreme". M-am distrat bine
.
Ioana mi-e ciuda de mor ca eu n-am mai fost demult la "intalneala" cu voi. De Miru ce sa mai zic... abia astept sa-mi vad dulceata de nora
.
Norina nasoala treaba cu racelile astea. Sper macar sa fie mai rare, daca tot sunt cu complicatii
. Bafta la licenta si la vanatoarea de job-uri.
Alina ba conduc in fiecare zi, dimineata pana la jumatatea drumului spre munca
. Lucrez in centru unde e super aglomerat si la experienta mea e aproape imposibil sa parchez. Insa nu m-am aventurat inca singura prin oras. Luni....
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Irina, te asteptam la urmatoarea intilneala
.
Alina, nici nu stii ce ma bucur ca nu te mai plingi de crize si dureri
.
Norina, sanatate multa lui Teo!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Diana30 spune:
Si io si io perdelesc cand doarme cupilu.Da mi-e lene sa scriu si nici nu prea am ce.
O sa incerc si eu,ca Jadi,sa scriu cate un mesaj pe zi,sa nu se strice gasca.
Jadi,Ina beljianca cica are treaba si dupa-masa isi aeriseste Budinca.
A zis ca ne mai scrie sa ne anunte cand vine la Cluj,deci peste vreo doua ,trei luni.Sper sa nu se tina de ce-a scris.
De Simo nu stiu nimic,da sper ca-i ok.
I-am admirat pe toti pruncii in poze.
Ce de codite are Miru.
Simo74 spune:
Daca-i bal...bal sa fie...hop si eu
ca am vazut ca ma solicita Madame Popesco sa-mi arat una alta pe aici 
Recunosc cu mana pe inima in fata Marii Adunari Nationale ca am perdelit de zor pe aici...dar ca intotdeauna, cand sa ma bag si eu in seama, apar dusmanii si ma deturneaza 
Nu am prea multe de raportat...nu e soare, dar e bine si pe cer sunt numai nori...ceva de genul asta ![]()
Filosoful este in continuare filosof...asa ca Sofia a avut o intuitie fantastica cand l-a poreclit asa
. Ma iau de mana cu Alinam si ne facem colege de suferinta...nu vrea nene sa vorbeasca si pace...vastul lui vocabular se compune din cateva cuvinte...si toate se refera la muzica
...bam-bam, bum-bum, ding-ding si chestii de genul asta...nu numai ca este clona lui ta-su fizic, dar se pare ca si la capitolul aspiratii si hobby-uri stau la fel 
Dar...si aici intervine un mare DAR...nu vorbeste dar canta
...si-a facut rost de un microfon din recuzita tatalui si toata ziua face vocalize in limba lui...gurist il face mama...ce mai ![]()
Cam atat despre noi...
Sper sa revin cat de curand si sa nu mai dispar iar ca magarita in ceata ... Va pup pe toate
b_irina_c spune:
Simo ai mila si mai pune si tu o poza cu filozoful
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
valen spune:
OO, pai daca vorbiti de copii slabi, care nu vorbesc, care nu... simt nevoia sa ma bag si eu in seama.Alinam, tare m-a amuzat ce-ai scris, mai ales ca am regasit-o si eu pe Sarah in descrierea ta, mai putin la capitolul kg; ea o sa aiba 15 kg in clasa I, pt. asta bag mana in foc. Cu vorbitu' suntem la pamant desi eu speram ca la acest capitol sa-mi semene mie insa tot pe taica-su il mosteneste. Alaltaieri ma parfumam si i-am repetat si ei "parfum", "parfum"; ieri, s-a uitat fix la mine si mi-am zis gata, stie copilu' si zice "parfum", dar de unde,tot ce-a putut sa spuna a fost "sh-sh", practic fi-mea face ca parfumu'.
alinam spune:
Vai Irina ce greseala am fakut, am crezut ca stai cu carnetul in geanta si mergi cu taxiul, a si aia cu parcarile e si buba mea, mare nu asa, fak niste parcari mama mama si daca nu pot sa parchez merg 2-3 strazi mai la deal/vale hihihi, am fost la coafor si am lsato in statia de autobuz
, l-am sunat pe sot, ca era aproape de munca lui si l-am invitat sa imi parcheze masina, pana sa vina el orikum eram aproape gata si nu a mai fost necesar
.
Ioana daaaaaaaaaa ma simt mult mai bine, ba chiar nu am mai fakut nici o criza de la intarcat incoace si regimul e regim, dar e mult mai permisiv ca inainte, adika ma scap si la o prajitura si la un muski, o inghetata, fara abuz da pap ca un om normal, relativ
.
Simo deci nu e cazul sa disper inca, ai nostri vor vorbi direct in propozitii, filozoful canta hmmmmmm, in formatialui nu e nevoie si de unu care sa gesticuleze??? ca am eu unu care doar gesticuleaza de zor si cu "intonatie"![]()
Valen,Vlad stie sa se dea cu pafum , asta l-a invat tasu dupa ce mi-a spart un parfum, i=a explikat la ce foloseste si cum se foloseste, asa ca plodul cum scapa la dulapul cu parfumuri le incearca pe toate si dupa, miroase ca o cocota hehehe imi zice cineva in parc"vai da ce parfumat e cavalerul" eu zic "nuuuuuuuu, de la balsamul de rufe" heheh da de unde, ca el putea a dolce&gabana de la un kilometru.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Alina hihihi... in statia de bus zici
. Eu parchez daca am 2 locuri
sau daca intru drept cu fata si vad eu cum ies... blochez traficul si gata
.
Eu pe al meu nu-l las la parfumuri... nu de alta dar am doar 2
. In schimb umbla cu un deodorant pe care si-l pune la subrat si zice "tz-tz-tz", adica asa cum explica si Valen, face ca un deodorant
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Simo asa mama, zi de filosof, cum sta cu pletele? concureaza pe tati?
Valen ei hai nu 15 kile in clasa I ci 25 in clasa a 4-a cam atat aveam eu si cred ca am evoluat exact ca Sarah, ma ducea mama vara de vara la lacul sarat si imi punea namol la genunchi ca imi ieseau in afara si credea ca sunt bolnava iar eu duceam doar lipsa de grasime
. Si dupa 14 ani am evoluat asa de bineeeeeeeee! Preferam sa nu, sa raman mai slaba un pic!
Deni &
Vlad & Tudor