Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 24
b_irina_c spune:
neatza,
De bine ce l-am laudat ieri, banditul meu s-a trezit de 2 ori azi noapte. Prima a fost cum a fost, dar pe la 4 nu mai avea somn de loc. A trebuit sa-l dau jos din patut. L-am luat si in brate ca el se asezase pe jos sa se joace
. Incepuse sa se lumineze cand m-a strigat ultima data "mami, mami"
.
Jadi e tare scump Vladut si intr-adevar pare mai mare.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Ohohoo, nu mai intreb de Ina si Simo ca a intrebat Jadi. Intreb de Godzila, Catush si Irina spanioloaica...ce faceti dragelor?
Jadi, un adevarat baietel de gradinita ai tu acolo in lighean. E un scump si jumatate si luuuuung de n-o sa mai intre pe usa!
Ca tot vorbiti de somn...nici nu m-am mai plans, de cateva zile Alex doarme f prost. Adoarme pe la 11.30 si ori se trezeste de n-spe ori pana pe la 2 jumatate apoi doarme pana la 8 snur, ori se trezeste pe la 4 si nu mai adoarme pana la 6. In ambele cazuri (dar mai ales in al doilea) eu sunt zombie in fiecare zi. Sper sa fie o perioada si sa ii treaca...Oricum ea isi face somnul, se trezeste pe la 8 sa bage lapte si apoi doarme pana pe la 10.30.
Nicole, sa stapanesti sanatoasa masinuta! O stiu, arata super si o Toyota e o masina de incredere, fiabila si usor de condus! Bravo! Nu stiu cum cu rodajul al hidramate, parerea mea e ca nu ai cum sa o turezi prost pentru ca ea schimba automat vitezele, nu te lasa sa o supra sau sub turezi ca o masina normala, asa ca nu vad rostul rodajului...zic si eu din ce am observat, sotul meu conduce una hidramata si am observat ca nu ai cum sa gresesti! Drumuri lungi si fara probleme!
Flavia si Karmenutza, bine ati revenit pe forum! Bine ca ne-ati mai scris despre Stefan si Catalina! Cu Catalina, Alexandra mea a fost colega de salon la nou nascuti! SI pot spune ca merg in tandem si acum pentru ca nici Alex nu spune prea multe dar face cat doi! Felicitari Flavia pentru bb2, asteptam vesti peste 3 saptamani!
jadi spune:
Multumesc fetelor de aprecieri!
Nikole sa stapanesti fericita masina si fara incidente majore! Cu mare drag imi doresc sa se ia si la tine... oarecum si eu am avut probleme sa raman insarcinata prima data si uite acum s-a lipit fara sa ne gandim!
Kid eu zic ca toti copii au ritm propriu de crestere, unii mai devreme altii mai tarziu, mi-aduc aminte cand te intrebai cand o sa mearga Alex si a facut primii pasi exact de ziua ei. Eu nu compar copilul meu cu nimeni deoarece fiecare are mediul lui de crestere si stimulii pot fi diferiti. Normal ca uneori ma mir si eu de altii copii insa conluzionez "invidios" ca am un copil normal, ceilalti sunt copii precoce 
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Si mi-am promis ca zilnic sa postez un mesaj aici ca ni se duce clubul de rapa! ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
nicole74 spune:
Multumesc mult de urari.Despre cutie automata, nu stiu decat ca nu trebuie sa schimbi viteze
. Sunt incepatoare, desi am carnet de 10 ani. Nu am mai condus de cand aram gravida, iar pana atunci numai ocazional. Am sa-mi pun si lamai si femeie la volan si de toate ca sa ma fereasca lumea.
Jadi stiu ca si tu ai avut ceva probleme. Sa te auda Doamnul!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
b_irina_c spune:
Nicole sa stapanesti sanatoasa masina. Pe mine ma ocolesc soferii cand vad lamaia
.
Si de luni pleaca sotul la Paris asa ca o sa ies in trafic de una singura. Sper sa nu fac vreo tampenie si sa gasesc locuri bune de parcare
, ca la capitolul asta nu prea le am.
Carmen bine ai revenit. Pune si poze daca ai timp
!
Trebuie sa va povestesc de Vladut... cum face el cumparaturi.
S-a deschis un supermarket chiar in fata blocului si cand mergem la cumparaturi Vladut isi ia un cos de la intrare pe care nu ne lasa sa-l ducem noi. Apoi o ia tacticos pe langa rafturi si la ce i se pare interesant se opreste pune cosul jos, pune produsul si apoi ia cosul si merge mai departe. Daca vrea ceva interzis sau care nu-mi trebuie ii spun ca nu e buna chestia respectiva si repeta si el "aia buna nu!" Deja ne stiu toate supravegetoarele in magazinul ala
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
catush spune:
KID - sunt cam lenesa la scris, dar "perdelesc" ...
Bria a facut febra si e muciosa tocmai cand trebuie sa plece la tara..Ainceput sa ceara telefonul sa vorbeasca cu "mmammmy"
Daca nu ar fi traficul asta naspa m-as duce in fiecare zi sa o vad
Astept sa-mi dea masina de la serv ca sa nu o jafez pe a mea.... , ca nu mi-a dat si mie prin cap sa-mi iau una hidramata.. ca stiu eu cine........
Felicitari Nicole sa o stapanesti sanatoasa...
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Anca75 spune:
Buna
ma bucur sa vad ca mai este activ grupul.....nu ca as fi contribuit si eu anul asta 
pe scurt
ne laudam cu :
- Adela vorbeste de toate, are un vocabular mare, aproape spune propozitii doar ca nu are inca cuvintele de legatura
- are memorie mai mare decat ma astept eu de la un copil de varsta ei si face legaturi intre situatii uimindu-ma mereu...
tine minte tot ce ii promit...si are grija sa imi aduca aminte
Cand am fost plecati ultima data 3 zile de acasa...in noaptea in care ne-am intors nu a vrut sa se culce la 21.30 cum face in fiecare noapte. ne-a asteptat pana la 23.00 ca bunica i-a zis ca ne intoarcem acasa....![]()
Intr-o zi i-am zis ca trebuie sa o tund ca ii vine parul in ochi, si i-am aratat.....s-a uitat la mine...mi-a pus mana pe par si a zis...MAMA...OCHI...TUNDE..ca imi venea si mie parul in ochi.. ![]()
- numara 2,6,7, 8, 9....O intreb cate degete are la o mana....imi spune..UNU ![]()
- o intreb daca ma iubeste si imi spune NU apoi se uita strengareste la mine si zambeste ![]()
- incerca sa ma pacaleasca...de doua seri, pentru ca nu vroia sa se culce, se ridica in fundulet si spune hotarata CACA, OLITA....pe mine ma bufneste rasul ca stiu ca e pacaleala.....o intreb Ma pacalesti? si spune serioasa DA... CACA... Olita...Dincolo...ca sa mergem in sufragerie...![]()
- cere la olita...cand vrea ea...
- este sanatoasa, mananca fara probleme
- acu ii apar caninii
nu ne laudam cu:
- ii este teama sa mearga singura, dupa cateva cazaturi urate....merge singura doar pe teren drept unde are sentimentul de siguranta. in rest desi eu cred ca merge bine solicita o mana de sprijin
sunt convinsa ca nu este o problema fiziologica ci tine strict de teama ei....
pe motivul asta sunt ingrijorata
am cautat tot felul de jocuri ca sa o stimulez...insa nu pare sa faca progrese
daca aveti idei.....
m-am gandit chiar sa cer ajutor specializat...insa nu stiu nici macar unde sa ma duc..![]()
- foloseste pampersi....
- bea lapte seara si dimineata din biberon..
- nu adoarme singura...
- e alintata, incapatanata cand vrea ea....
- nu mananca singura..
- nu face curat..bine (ca ea face ceva curat), nu gateste...nu spala si nu calca...si nu a mai aspirat de ceva vreme 
cam atat...
Felicitari mamicilor cu 2-3 bb ....va admir....
pupici
Mamica de Adeluta 
Ioana75 spune:
Salutare!
Flavia, Carmen, Anca bine ati revenit
. Felicitari pentru progresele piticilor.
Nicole, si Miruna se mai trezeste uneori noaptea si vine la noi, dar o duc inapoi in patut si e ok, adoarme; ma bucur ca-i place patutul. Felicitari pentru masinuta, si eu imi doresc masina mea anul asta ca nu se mai poate sa depind de masina familei
. Abia astept sa imi spui cum e cu acea cutie shmechera.
Irina, deci e shopingartez Vladut
. Sa-mi zici cind se deschide Real-ul.
Am pus si eu citeva poze, cu Milan, cu Maria si cu mine, ieri
. Cu Vladut pun in alta zi, ca sint facute cu telefonul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
norina spune:
Salutare bobor,am mai intrat si eu sa arunc un oki p-acilea, ca prinsa cu alte cele nu am mai prestat de mult.Teo a fost once again bolnava, intai cu muci , pe urma cu febra vreo 2-3 zile din cauza de puroi in gat
. Asta e, uite asa ne luptam noi luna de luna, mama ma-sii cu cine a mai "inventat" si puroiul asta
Parca zici ca-i dau sa manance din congelator, asa se puroieste copilul asta de am capiat. In fine, explicatia dr a fost ca din cauza lipsei de calciu si a alergiilor ..."care este", asa se intampla ca orice raceala banala se complica la asemenea copii.Stiti cum e, intrebarea inevitabila a oricarei mame crizate "de ce tocmai la copilul meu?" ..dar probabil asa s-a tras la sorti si sunt unii care trebuie sa le suporte si pe astea.in rest, toate bune si frumoase, acum e bine, inca cu tratament dar azi mergem la control.De mine, numai de bine, ma pregatesc de licenta, suntem in cautarea unui nou job si eu si sotul si suntem optimisti si privim cu incredere spre viitor
Vreau sa felicit in mod special copii astia vorbareti si nazdravani, care ma topesc efectiv cu perlutzele lor si pe care nu-i mai numesc ca se stiu ei f bine
. In orice caz , vreo 3-4 sunt precoci tare frate, jos palaria si cinste mamelor
Mai aveam ceva de zis, dar nu mai stiu ce
Teodora Sara (norina)poze