Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Ce putin mai ai Jadi pana la intalnirea cu bb !
Fata mea azi noapte s-a sculat la 4. Am auzit pe gresie tup-tup-tup si m-am trezit cu ea langa patul nostru, mami, mami. Nu stiu daca a cazut sau s-a dat singura jos.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Si Matei se pisiceste si se alinta in ultimul hal. Recunosc ca imi place tare mult perioada asta a lor. Nu mai face deloc scandal nici cand pleaca taica-su de acasa, a invatat ca vine dupa-amiaza in parc, el nu zice "sase sase" ci "pac pac" adica ne vedem in parc

Jadi, ma bucur ca sunteti bine si nu incetez sa ma minunez cat de inalt e Vlad.

Tot n-am vazut nici o poza dar sper sa am timp azi sa ma delectez cu membrii piticodromului.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna mamici!

Iar a trecut multa vreme de cand nu v-am mai vizitat si tot din cauza lipsei de timp.

Suntem cu totii bine: Stefan si-a dat drumul la vorbit, dar numai cuvinte, nu a ajuns la performanta de a vorbi in propozitie. Are 90 cm (inalt ca tata) si 13 kg. Pe olita nu mai vrea deloc sa stea. Acum cateva luni putea sa stea si o ora, dar nu facea nimic. Acum o refuza categoric. In schimb si-a gasit un covoras in baie, unde ii place sa face mereu pisu inainte dus (cred ca si-a marcat si el teritoriul, ca doar are ce invata de la cainele nostru, pe care il iubeste foarte mult). Voi incerca sa ii pun pe covoras olita, sa vedem daca merge.

Despre bebe 2 nu pot spune foarte multe. Doar ca este totul bine pana acum, inca nu stim sexul lui. La 12 saptmani dr. m-a asigurat ca vom ava o fetita, dar dupa ce si-a schimbat pozitia parea baietel. Poate voi afla luni sau la 20 saptamani, cand fac morfofetala. Acum am numai 17 sapt. Am insa si o vste buna, bebe 2 misca deja. Este mult mai harnic decat Stefan.

Jadi, il primesc pe Vlad la gradi, daca nu face pe olita???? Aici nu am sanse sa il dau mai devreme de 3 ani. Poate din cauza ca vreau gradi germana si este "concurenta" mare.

Flavia 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pare inaltutz Vlad dar mie nu mi se pare, nu am termen de comparatie insa. Uneori ma intreb daca nu gresec tantele alea la masurat .

Flavia aici au aparut multe gradinite particulare care primesc copii la grupa cea mai mica (2-3 ani) cu pampers. Parerea mea ca e mai usor sa schimb 2 pampersi pe zi decat sa te duci de 5 ori cu ei la toaleta .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Plec acasa si revin cu intrebarea zilei : unde e Ina si unde e simo! O sa o repet pana apar la apel!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu stiu unde umbla fetele astea
Carmi multumim mult, mai ales ca nu ne-ati uitat . Avem si noi o poza asemanatoare cu cea in care sta Fabiano in cosul cu jucarii.
Flavia, felicitari ca e bine tot. Am inteles ca la a 2-a sarcina simt mamicile mai repede misacrile decat la prima.
Irina, si noi bem iar lapte pe la 6.
Nicole, mi-ar place si mie sa vina Petra asa noaptea, dar inca doarme cu mine...poate cand o mut, dar si asa, se ridica in genunchi si se smiorcaie cand se trezeste.

Noi iar avem probleme cu kk. N-a facut nici ieri nici azi. Cred ca de frica, ca a durut-o ultima data....moooo cu kk asta.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna seara, buna seara!
Ne mai tineti minte?
nu am mai scris ca nu am mai avut timp mai deloc. De citit am citit dar vad ca nu mai aveti tastarnita ca pe vremuri. Nu mai am asa de mult de citit...
Noi suntem bine cu totii, Catalina inca nu vorbeste decat pe limba ei. Spune doar cateva cuvinte care reprezinta ceva. Mai avem mult pana sa ii ajungem din urma pe vorbareti. Alearga toata ziua, se joaca, papa bine, creste.
Mai scriu si eu cand mai am timp.

Catalina

Mergi la inceput

Uite cum apar fetele chiar daca nu le chemam!

Am pus si pozele noi, ca am pierdut cablul de alimentare si pana ne-am cumparat unul nou nu prea am mai facut poze. Ne puteti viziona incepand de aici. Scuzati freza de weekend si ca tot s-a vorbit de tunsori, Vlad e la tunsoarea nr.6, la 2 luni deja are parul lung .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Codruta nici Ioana nu mai voia decat cu noi in pat, cand o puneam la ea in patut parca o puneam in ace. Iar daca se trezea acolo, se ridica in genunchi cu ochii inchisi si mainile intinse si tipand sa o iau de acolo. Dar vad ca patul asta ii place. Nu comenteaza cand o culc acolo si cel mai important nu mai plange.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Jadi, cum nu e inalt Vladut? Am vazut pozele. Zici ca are 3 ani. E frumusel foc si haios cum sta el in lighean. Iar de burtica ta ce sa mai zic? Pun mana virtual pe ea, poate se ia si la mine.
Vineri imi vine masina, ca e super naspa sa depinzi de sot cu masina. O Toyota Auris, neagra cu cutie hidramata, ca sa nu mai fie atat de complicat condusul. De abia astept. Trebuie sa mergem sa-i facem rodajul, dar cred ca sotul are sa il faca, ca nu trebuie turata mai mult de ...
Aseara Ioana s-a umplut instantaneu cu bube pe fata (erau f. mari si f. umflate, blende cred ca se cheama) si pe la subrate. Initial am crezut ca e de la caldura, insa apoi mi-am dat seama ca ar putea fi de la tantum verde, cu care abia o dadusem in gura. M-am speriat ingrozitor, abia m-am abtinut sa nu sun doctora, ca era destul de tarziu. Cand am realizat de unde e, i-am dat 2,5 ml Peritol si au inceput in 30 min sa se retraga. Azi dimineata, pe fata nu mai avea nimik. Nu stiu la subrat, ca dormea. Dar toata noaptea am visat numai bube, buboaie si eczeme.

Cam atat
Azi am sa am o zi lunga si grea la munca

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput