Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult de raspunsuri si incurajari. Si eu zic ca nu e slaba. Nici nu ar avea cu cine sa semene grasa. Eu abia acum m-am ingrasat, ca inainte de casatorie eram aschie (49 kg la 1.72), iar sotul tot slabanog era.

Ioana, bine ca nu e inalt patutul.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Casiana, la Maria a durat destul de putin perioada cu dintii, adica in 6 luni i-au iesit 12 dinti; acum asteptam caninii- noi nu prea am avut probleme.

Maria, auzindu-se vorbind despre tatal ei, striga tare: "Paui!" (Paule!)

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna sa va fie inima
IOANA<am executat pastele fara sa mai citesc nimik si au fost un succes,a mancat el si altele mai rele,adica...stiti si voi,prostii de magazin,biscuiti si covrigi ca tot se vorbeste aici de asta.
DIPLOfrumusetea lui mami
Pupam si pe VLADUT<ALEXIA si alte frumuseti ce si-au aratat nasu pe aici.
Sa va spun de IAris,ca tot vorbiti de mancare.El are perioade si zile.Uneori mananca de rupe si ne sperie,alteori,ca azi,mananca putin si aiurea,cu mofturi,fite si toate alea.Nu mananca alb,decat lapte,ca si Matei al Ruxandrei,dar il mai pacalesc cu pastele si orezul ca le colorez cu sos.Mananca uneori si prostii,de genul pufuleti,astia ii cere,dar rar ca mai nou ii dau fructe taiate cubulete sau felii intre mese pt ca nu mananca fructe decat foarte putine ,cateva felii si fuge.asa ca m-am obisnuit sa i le pun la indemana si cand are chef mai ia o bucatica.Laptele ramane de baza la noi,nu se poate fara o sticla dimineata si una seara,la fel si apa pe care o bea cu placere doar cu biberonul,din cana,pai,sau alte mijloace bea putin,asa ca i-am lasat deocamdata tetina
Pup toate fetele si o felicit pe TONNIA si pe celelalte mamici cu doi copii care fac fata ca niste eroine.
La capitolul greutate,Iaris are 12 kg de vreo 2 luni,dar acum e mai greu sa il cantaresti ca nu sta ,se agita tare si nu stiu exact ce si cum

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uau, christina, cate stie matei!

nicole, si radu cica are nevoie de talonete ca are platfus. nici n-am bagat in seama . n-am de gand sa-i pun talonete .

ma duc in pat ca-s terminata definitiv.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou de seara, adica iaca si eu pe aici!

Noi suntem bine adica eu grasa, copilul pe langa mine! Orbiteaza ca sa zic asa, parca simte ca in mai are un pic si devine frate . Am si ceva poze dar le voi pune maine ca sunt de dialup, nu au platit unii netul si nu am nici eu!

Eu va tot citesc dar postez mai rar ca nu stiu ce sa zic. Vlad nu face cine stie ce minuni, se comporta normal si si-a dat drumul la vorba binisor. Are circa 92 de cm, nu stiu cat vrea sa mai creasca iar la greutate se mentine la 11.500 dar nu pare slab, cert e ca nu are burta dar nu a avut niciodata, de ce sa ii cer acum? In plus are timp sa faca burta de bere .

Din august il dau la gradi, l-am inscris deja pentru programul scurt iar daca totul va merge bine din octombrie vom incerca la programul lung! Totul depinde de el. Din iunie am in plan antrenamentul pentru scapat de pampers si iar depinde de el daca o sa vrea. Deocamdata incerc sa il fac sa constientizeze kk adica sa imi zica inainte sa faca, nu facem cine stie ce progrese dar nici nu insistam.

Eu cred ca nasc pe 27 iunie, mi-am facut eu planul astfel incat sa mananc cirese sa ma satur . bb din burta e agitatel dar am inteles ca la a doua sarcina uterul poate fi mai subtiat de aceea il simt asa de des in plus am si placenta posterioara nimic nu ne sta in cale

Si am vazut ca se mentioneaza de celebra doamna M, eu am numai cuie impotriva ei, am povestit aici cu lux de amanunte. Este exact genul de baba care in loc sa se pensioneze si sa lase tineretul sa profeseze, sta si cloceste la clinica. Eu sunt fericita ca am ales dr tanara de la medlife, este super draguta si nu se da in laturi sa aiba si alte opinii atunci cand considera ca e un caz mai deosebit.

Ma duc la culcare ca deja mi se inchid ochii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

peseu: nu am auzit nimic de ina belgianca si nici de simo74! presimt ca sunt bine dar chiar sa nu ne arate nimic, nici macar ?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna seara la toata lumea !
Am admirat copii mari si frumosi, frumosi
Noi am fost in Romania (Ioana, scuze ca nu am mai sunat, insa la cateva zile dupa ce am vb cu tine m-am pricopsit cu o raceala zdravana si mi s-au cam dat peste cap toate planurile)unde a fost foarte bine pentru Fabiano, s-a jucat cu copiii in parc si a fost pupat in fund de mamaia & co.
Altfel, nu ne laudam cu chestii deosebite, cateva cuvinte pe care le spun toti copiii, in continuare cu suzeta si pampersul ŽanexateŽ, insa nu disperam, este timp pentru toate. La greutate, tot la categoria Žusor ca fulgulŽ, adica 10,300, insa mananca bine si nu e deloc mofturos, e vioi si foarte sociabil. In curand vrem sa-l mutam in camera lui, sper sa nu reactioneze urat, mai ales ca nu l-am obisnuit cu prezenta noastra cand trebuie sa doarma....asa ca ar trebui sa functioneze Mai greu o sa-mi fie mie, care nu-l prea aud nici acum, cand doarme la un metru de mine...
Am pus poze noi, pupici la mame si pitici si o pentru Petrade la Fabiano.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata!

Carmi, bine ati ajuns acasa, poate ne vedem data viitoare. L-am admirat pe Fabiano in poze.
marinela, multumesc de confirmare, o sa-i fac si mirunei.
nicole, sotul meu se gindea chiar sa-i scoatem picioarele patutului, daca mai cade des, dar vad ca se descurca fata.
Irina si Bianca, drum bun in Franta (va zic de pe acum sa nu uit).

Azi dimineata dupa ce i-am facut 'pa' fetii si i-am zis ca plecam la serviciu, a completat singura: "sase, sase". A retinut poezia cum ca ne intoarcem la sase.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Lume noua....

Carmi vad ca zambaretul nu se dezminte si seamana cu tine leit!

Ioana mersi de urare ! Ce bine ca Miru nu plange dupa voi cand plecati. La noi in 90% din cazuri Vladut doarme cand plecam, deci nici la noi sunt probleme .

Eu cad in cap de somn... Aseara am ajuns la 10 acasa (nu, nu e din cauza omologilor, pb personale) si Vladut era semi-adormit. M-a auzit si s-a dus somnul lui si implicit al meu. Am reusit sa ne culcam pe la 11.30 si azi de dimineata pe la 5 vroia lapte. Insa trebuie sa-l laud ca se trezeste ocazional noaptea si doar ca sa ceara apa sau lapte. Nu se mai ridica in picioare si nici nu cere jos sau in brate.
In rest e un mare smecher. Daca ma vade ca nu-l bag in seama vine si se gudura ca un pisoi. Daca nici asta nu tine se apuca sa ma gadile in talpa .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, hihi, si miruna se impleticeste printre picioarele mele, zici ca-i o liana.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput