Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut!

Ne-am intilnit duminica din nou cu Maria Ramonei; sa vedeti ce frumos o striga ea pe Miruna, asa, cu intonatie. Miruna ride cind ii zic de Maria, dar nu o striga pe nume (inca).

ile, stiu de asternuturile de la ikea, avem si noi (citeva seturi).
marinela, ce frumos te pune Iaris la munca. I-as zice si eu bonei sa faca paste cu ton, Mirunei ii place mult pestele; zi-mi te rog daca ai descoperit daca sint bune sau nu conservele alea.
kristina, am inteles, deci la Radu a fost un proces de educare a somnului cu capul la cap si picioarele la picioare.
andreea, codruta, ce fete vorbarete.
Antonia, eu n-am comandat nimic de pe nici un site, il folosesc doar ca referinta sa arat ce jucarii cumpar din magazinele "adevarate". Ce grasun e Sasa, sa fie sanatos.
irina, cit pe ce sa avem si noi tunsoarea nr.3 simbata, dar nu a lucrat frizerita noastra; asa ca noi saptamina asta mergem la tuns.
nicole, nasol cu dr; eu n-am mai auzit despre ea, desi am citit destul de mult pe net despre dr. Bine ca ai ales tu ce analize ii faci Ioanei, sper sa iasa bune. Miruna are 13.500 kg si peste 88 cm.
zino, ia de la mine o zi de 30 de ore, iti ajunge?

Miruna a cazut din patut vineri la amiaza; bona mi-a zis ca nu s-a trezit, a urcat-o la loc si a mai dormit o ora. Noaptea ori nu cade, ori nu aud eu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare!

N-am mai scris de un milion de ani dar sa stiti ca v-am citit constant si am si admirat pozele cu copilasi.

Matei e mare, are cred ca peste 14 kg si cm nu stiu, dar hainele de 92 cm ii sunt cam scurte deja. Cu vorbitul sta foarte bine, nu-i tace gura o clipa si repeta tot cce aude. Spune propozitii scurte de genul "mama uite mana" sau "tata du-te matei" (pe cu il lasa afara).

Mrae lui pasiune sunt masinile, care il innebunesc. Cunoaste aproape toate marcile de masini dupa numele lor sau al proprietarilor. Sa nu mai vorbesc de tir, remorca, tren, tramvai, autobuz, camion si tot ce e mare. Lectura preferata: revistele de masini.

Ii place la nebunie apa, stie sa inchida ochii si cand baga capul in apa sufla aeul pe nas si scutura capul. E mortal. L-am si dus la strand deja in aer liber si la piscina acoperita. Peste vreo 2 saptamani incepe cursul de inot.

Hai ca incerc sa pun si poze de la piscina daca oi mai sti.

poze noi

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello

Eu nu am cantarit de mult copilul, chiar ma gandeam ca habar nu mai am cate kile are si nici cati cm.
Nu prea am timp de nimic, noroc ca nici nu ati scris cine stie cate capitole asa ca am sanse sa recuperez. Am citit acum putin, ultimele cateva pagini.

Antonia, unde vrei sa-l duci pe Dinu la balaceala? Ma tenteaza si pe mine.

In rest ce sa va zic, am un copil tot mai mofturos la mancare. Fobia la alb i s-a accentuat, nu mai stiu ce sa-i dau dimineata si seara sa manance. Am ajuns sa-i dau tot felul de prostii, gen placinta cu branza dar cu mai putin zahar, ca sa maschez branza. Azi dimineata a mancat paine cu miere. Nu imi place dar efectiv nu mai stiu ce sa fac. Seara am ajuns sa-i dau tot legume si ii portionez carnea de la pranz ca sa manance si seara, daca nu e carne nu mananca nici legume.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!Multumim ca ne-ati admirat!
Cu dedicatie pt cuscra:uff da ce emotii am avut, credeam ca nu corespunde fi-mea pt. Radu mami.
Diplo multumim.Eu zic ca semanati.Luca are ochii verzi?
Nicole madam dr. asta e de belea. Cum asa e prea slaba?
Si cred ca face parte din cat. obsedatilor de taloneta.Pai domne, pana la 3-4 ani toti copii au platfus.
A,dar la faza cu fetita rea, chiar a intrecut masura.
Acum 2 luni Alexia avea 11 kg. Mie mi se par suficiente.ea are cumva un aspect de copil dolofanic si mi-e teama sa nu se ingrase prea rau.
Mifloricico vreau si eu o ora doua cand faci tu rost de alea 30.

Mergi la inceput

Fetelor voi vorbiti de mancare seara?
Pai Alexia nu bea decat lapte.Daca pana acum o luna bea 250 acum s-a limitat la 100 ml.
Cred ca mi s-a stricat copilul de tot.Toata ziua mananca biscuiti si altele(gen cozonac,covrigi sau mai stiu io ce), chiar daca nu-i dau se urca singura pe masa si daca nu le vede se pune pe urlat.Aici recunosc ca eu mi-s de vina ca le cumpar, da o sa ma opresc eu ca nu se mai poate.
Apa bea tot mai rar, vrea numai suc, ar manca non stop cartofi prajiti si alte chestii "nesanatoase".
Iaurt mai mult de 5 lingurite nu mananca.
E drept branza,cascaval,almette sau motzzarela ar manca non stop.Ii plac si oualele.
Dimineata mananca foarte bine: 2-3 feliute de casacaval,branza etc si o jum. de felie de dulceata pe paine(uneori)plus lapte- 250 ml.
La pranz:uneori mananca supa, alteori nu, mananca ou cu piure sau cu branza, nu-l refuza niciodata.
Seara :lapte.
Rontaie non stop.
Acum are 4 dinti si ii mai ies 2 masele.Asta e si motivul pt. care ii cumpar biscuiti ca am vazut ca o calmeaza.
Insa mi se pare ca i-a scazut pofta de mancare.Sa fie de la dinti?
Alexia , la capitolul dinti este ultima in piticodrom, noi abia ne luptam cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, multumim pentru aprecieri. Bravo ca ati fost la restaurant, cu amandoi, mamica foarte curajoasa, asa cum te stim! Mie imi place acolo la La Fattoria, e langa Roata Mare si e un loc destul de sigur pentru alex, nu are unde sa fuga (si sa cada in lac, de ex). e super, si mai stau si chelnerii cu ochii pe ea, nu mai zic ca e plin de carucioare si sunt mereu mamici vigilente pe acolo.

Nicole, e cam tuta dr asta pe care ai chemat-o. Daca de Ioana a zis asa, ce sa mai zica de Radu al Kristinutzei, de Sarah lui Valen sau chiar de Alexutza mea, care la cei 88 de cm bate spre 10.300...las-o in pace!

Am admirat si eu copilasi numai unul si unul!

Alexutza, cred ca Locca se referea la masa de seara, adica pe la 18.00 ca si ea ii da lapte lui Matei inainte de somn.
Trebuie sa scoti rontaielile de peste zi, noi am avut o perioada horror cu mancarea, abia ne-am revenit. Problema era, la fel ca si la tine, rontzaiala lui Alex. Ea papa sticksuri, floricele (facute de mine in casa), biscuiti si bucatele de banana si mere, non stop intre mese si ma mai miram de ce nu mananca de pranz. Acum urla la dulapul cu biscuiti, il deschid, ii arat ca nu mai sunt si gata...asta e, in cateva zile a invatat lectia. Primeste chestii din astea, doar dupa masa, imediat, nu in timpul zilei.

Mifloricico, cand gasesti orele alea trimite si incoace macar 6 pe zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simona, din pacate cand zic masa de seara ma gandesc chiar la ultima masa din zi pt. ca fitzosul meu nu bea decat cateva guri de lapte. Atat. Asa ca masa de seara e pe la 8. Dupa amiaza de obicei mananca banana. Si cateva sticksuri sau un biscuite in parc.

Sa ma mai plang? Vreau si eu cateva ore in plus. Matei a inceput sa doarma mai bine, adica nu se mai trezeste noaptea, daaaar se culca tot mai tarziu seara, la 10. Se scoala la 7 dimineata in cel mai bun caz.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Kid-ule i le-as scoate eu dar ea vrea ceva tare sa rontaie ca o dor rau gingiile.O sa-i dau mai putini pt. moment, sa vad cum scap de perioada asta.
Alexia pe la 5-6 seara avea iaurtul.Dar acum nu-l mai suporta.Cum il vede se stramba toata.Fructe mananca rar si numai banane sau struguri.
Pe la 8-9 seara bea laptele, adoarme cam pe la zece.Si-a mai reglat un pic sonmul ca pana acum adormea la 11 noaptea.
Eu am fost destul de drastica cu ea, in sensul ca nu-i dadeam multe prostii si nici nu-i permiteam sa faca prea multe nazuri dar in perioada asta ea e foarte nervoasa si nici pofta de mancare nu prea are.Chiar daca nu-i dau biscuiti sau covrigi nu prea mananca mare lucru.E o situatie cam ciudata pt. mine, eu obisnuita cu un copil super cuiminte acum Alexia imi testeaza nervii nu gluma.
Chiar cat timp dureaza eruptia dintilor?Sa stiu la ce ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu subscriu la treaba cu mancarea dimineata zi seara. Ma innebuneste... La pranz n-am nici o treaba cu el. Papa foarte bine si supa si "o doi" cum zice el la felul 2 .
Manca bine iaurt si mamaliga cu diverse, dar nu vrea nimic gen budinci/gris/orez cu lapte/paste cu branza... Si eu ii mai dau ocazional seara "o doi" din disperare de cauza.

Ioana hihihihi tundem copii la 'sincron'

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Casiana cred ca la Alexia va dura foarte multa eruptia dentara daca are doar 4 dinti si aproape 2 masele pana acum. La Vladut a durat 1 an si din cate am inteles mai trebuie un rand de masele.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput