Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 20
codruta_grg spune:
Tunsoarea nr. 3
...noi de 2-3 luni ne gandim cand sa o tundem pe Petra, dar inca nu avem ce .....doar cateva "bucle".
Aparatoarea aia de pat, unde se baga sub saltea? daca salteaua e ingropata putin in palul patului, se mai potriveste? Sau cum e sistemul? Sofia....imi spui plizzzz..
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
kristinutza spune:
ooo, am admirat copii frumosi, nora (pe care am analizat-o f atent
si am concluzionat ca e absolut corespunzatoare) si vladutz care e mai demult o feblete de-a mea
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diplodocus spune:
Vazut poze cu Radu, Alexia , Vladut, toti trei niste scumpi ![]()
BIANCA- era sa lesin cind am citit cite stie Milan...
TONIA- bravo pt performanta de a iesi toti impreuna...De acum o sa fie tot asa, da?
SPECIAL pentru Piticodrom, un
de la noi
Luca-Mihnea Cel Voinic
nicole74 spune:
Neata!
Am montat patutul si Ioana este tare fericita. Nu a cazut, inca, dar preventiv am pus doua perne jos. Cred ca nu mai cumpar laterala. Trebuie in schimb sa cumpar asternuturi si o pilota mai mare.
A vazut-o madam Marcu. F. expeditiva individa. Ne-a zis ca e sub greutate cu 1 kg. Ioana are 11.300, dar cand a cantarit-o asistenta ei (care nu a avut rabdare sa piuie cantarul) ave 10.900. Ca are platfus si sa ii pun incaltari numai cu talonete. Ne-a dat sa facem analize din vena, hemoleucograma si imunograma, dar nu am sa le fac. Ultima hemoleucograma i-am facut-o in decembrie si era ok, iar din vena nu vreau sa-i iau daca nu e absolut necesar. Apoi, ca daca a facut o data e e-coli trebuie sa o urmaresc din 2 in 2 luni si tb sa-i fac si o eco. Iar pentru gat ne-a dat tantum verde si oropivalone.
Ce mai, ma bagase la 220, dar cand am stat si am analizat tot ce ne-a zis m-am calmat. Am sa fac eco, sumarul de urina si urocultura si cam atat.
Cand a vrut sa o asculte la plamani, Ioana s-a speriat si a inceput sa planga. Iar madam i-a zis "reao, ce rea esti, o fetita f. rea" si avea o uitatura...Imi venea sa o omor. Apoi, la final, a pupat-o si a zis "ce copil frumos", probabil ca mi-a vazut mie mutra pe care am facut-o cand mi-a jignit odorul. In fine...
Acum sunt la munca, nu am nici un chef si am o gramada de munca.
Apropo, ce greutate au bb-ii vostri?
Nicole&Ioana Alexandra
poze
b_irina_c spune:
neatza,
Mulumiri multe pentru laude
!
Codruta lasa ca o sa vina si la voi vremea tunsorilor. Vladut are parul in continuare pufos (inca nu s-a facut mai aspru) si are locuri, mai ales in lateral, unde e destul de rar.
Nicole madam asta pentru ce v-a dat sa faceti toate analizele alea? Al meu are 13.700, dar el sigur este peste medie.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
nicole74 spune:
Irina, asa de principiu. I s-a parut ca e cam slabuta si a vazut ca a avut mai demult infectie urinara. Da, Vladut e grasut, dar e si baiat. Mie una nu mi se pare slaba nici Ioana la 11.300.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
miflore spune:
Buna zanelor!
Sunt in viata.![]()
Fac cerere pentru marirea numarului de ore pe zi!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
'neata!
Noi avem in jur de 11,5 kg. Eu am observat la unii medici (mai ales pediatrii) ca vor sa fie cat mai grasi copiii. Dupa parerea mea e mai important sa fie copilul vesel si activ toata ziua.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Tonnia spune:
Nicole, nici mie nu mi se pare ca ar avea putin, 11.300, mi se pare OK, conteaza si cum arata. dar mie mi se pare OK si Dinu al meu cu cele 10.200 ale lui. Adevarul e ca nimeni, absolut nimeni nu mi-a zis ca e slab, arata foarte bine. Asa ca nu mai cred in tabele pana nu ma uit si la copil. Iar cu talonetele, e celebra madam M., are o mare obsesie de-a ajuns notorie printre ortopezi. Si ce sa mai spun despre faza cu "reao"?! 
cge spune:
Nicole, mie mi se pare ok Ioana la kg.
Si Anca are tot cam asa.
Ehe, cu dr astea e poveste: au impresia trebuie sa isi justifice consultantia cu analize si retete.
La Anca la cresa, vine o dr in fiecare marti si noi avem in fiecare sapt. cate o reteta. Ultima data: cica ptr urticarie, dar Anca nu avea nici o bubita pe corp. Eu oricum o duc la dr noastra de familie, retetele de la cresa nu le folosim.
Pupici,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati