Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 28
locca spune:
Cred ca este cel mai lung capitol, a fost deschis pe 21 apr. si azi suntem in 10 mai.
Gabi, ce putin mai ai, wow, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Parca ieri ne spuneai de test. Iti tin pumnii, sa-i iasa caninii lui Tudor inainte sa nasti ![]()
Am uitat sa ma laud cu cea mai importanta realizare din ultima saptamana: copilul meu face kk la olita!
De vineri a facut in fiecare zi la olita. Nici nu imi vine sa cred ce usor a fost. Cred ca era el pregatit de fapt. Eu nu am incercat decat o data sa-l pun cand avea putin peste 1 an si atunci nu a stat deloc, asa ca nu am mai incercat, dar cum in ultima vreme isi facuse un program de kkceala imediat dupa masa de pranz i-am zis bonei sa mai incerce cu olita.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
alexuta2005 spune:
Locca felicitari pt. progres!
Mie mie si jena sa spun ca Alexia a reusit performanta sa stea 5 minute pe olita.Degeaba evident.Dar de ieri cara olita prin casa si se aseaza pe ea.
Cge m-am gandit eu ca dintii o fac asa mofturoasa, da nisci sa manace toata ziua chesti de astea tari nu-mi place.Azi ii fac snitel de vita.Sper sa manance.La pranz a mancat friptura de pui cu noi la masa.
alexuta2005 spune:
Fetelor eu sunt un pic ingrijorata.
Alexiei i-au iesit 4 dinti si acum ii ies 3 masele.Dar nu prea e normal asa.Trebuiau sa-i iasa si ceilalti dinti si apoi maselele.La voi cum a fost?Au iesit in ordine?Oare or fi probleme sau ies asa pt. ca ei i-a intarziat aparitia dintilor si acum ies asa aiurea?
jadi spune:
Sigur e cel mai lung capitol!
Ce sa zic, vad copii dansatori, il laud si eu pe Vlad care daca ar putea s-ar uita numai la Kiss TV si are ca preferinte pussycat dolls, nelly furtado si gwen steffani! Si ii place sa se invarta pana ameteste si pica pe unde apuca, am asa o frica de masutza din sufra chiar daca e data la geam astfel incat sa ii lase loc pe mijloc.
Naspa treaba cu dintii, eu zic ca i-au iesit fara sa ne maraie prea tare dar insa am o problema existentiala cu el, baleshte toata ziua. Si daca ii zic sa inghita saliva, stie dar in majoritatea cazurilor inchide gura, strange saliva si dupa o scuipa. Chiar nu stiu ce sa mai fac cu salivarea asta, ma dispera, uda toate bluzitele si se irita si in jurul guritzii.
Cu oala a evoluat mai bine la 1 an decat acum, nici nu vrea sa o mai vada, o sa vada el in luna urmatoare cand am de gand sa il las in fundul gol prin casa!
Deni &
Vlad & Tudor
diplodocus spune:
salutare!
Eu n-am avut 3 zile net, si azi nu a intrat pina acum DC
Va pup si fug sa citesc 3 pagini din urma sa vad ce ati mai facut
Luca-Mihnea Cel Voinic
norina spune:
Hai ca apar si eu , poate schimbam si noi capitolul luna asta
Recunosc ca daca ar scrie toata lumea ca mine, ne-ar tine un capitol pana la revelion
Ca tot suntem la capitolul olite, suzete,biberoane, raportez si eu de azi scoaterea suzetei. M-am enervat si i-am taiat-o pe lung(of course ca mai am si una de rezerva in caz ca..). I-am dat-o azi cand o cerea si dupa ce a vazut care-i treaba o arunca. Insa la culacare la pranz a fost uimita sa vada ca o primeste tot pe aia si a protestat vreo juma de ora in speranta ca poate poate rasare alta. Spre deosebire de alte dati nu am cedat, a cedat ea in final adormind cu suzeta mutilata in mana. Nu mi s-a parut deloc show, nu a palns deloc, doar ca a adormit mai greu. Sa vad cum decurge si somnul la noapte sa va zic maine, dar pt inceput eu ma declar multumita si cred ca in max 1 sapt suzeta sa devina istorie. Cu olita stagnam in sensul ca sta pe ea doar imbracata si nu vrea deloc nici macar sa ne anunte, nu stiu cand face, pur si simplu prin sondaj, ca mai nou nici nu miroase si e f greu de identificat evenimentul. Asa ca astept sa vina caldura sa o tin doar in chiloti si sa se ude sa vedem daca-i convine
Alinam, te astept cat mai curand in Braila sa se joace si Teo cu Vladut sa se invete reciproc ce stiu, adicatelea unul sa gesticuleze si celalat sa tipe
, ca de vorbit..pauzaTeodora Sara (norina)poze
b_irina_c spune:
Casiana nici lui Vlad nu i-au iesit in ordine dintii. Nu cred ca e vreao prblema.
Ruxi felicitari pentru performatele lui Matei.
Nicole hihihi... nu ia cheile cu el Bogdan. Imi lasa masina pe mana
. Sper sa nu fac vreo boacana ca pe 45 plecam in Grecia. si eu as vrea o masina doar a mea, dar ...
Vlad la capitolul olita sta prost. Ocazional sta pe ea si f. rar produce ceva. L-am lasat si fara pampers, doar imbracat si a facut de 5 ori pipi aiurea prin casa: o data pe coltar in bucatarie, o data pe covorasul din hol, de 2 ori la mine in pat si o data la el in camera pe covor
. Daca o tinem tot asa o sa avem o casa super parfumata
. Nici nu stiu cum sa mai fac, ca nici sa spal toata ziua covoare/paturi nu-mi surade.... Mai o solutie, adaptorul de WC.
De convenit nu-i convine ca e ud, dar nu degeaba a invatat sa-si dea pantalonii jos
. Vine si zice 'chimba mami'!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
e pe 45 sigur, paralela.
Irina, eu nu ma stresez deloc cu pipilica, ma declar multumita ca face kk la olita. La vara scot toate carpetele si il las sa produca pe unde ii vine. La kk ne anunta, de cele mai multe ori dupa, dar s-a intamplat sa zica si inainte. La pipi niciodata, dar parca asta era un control care se castiga mai tarziu, nu?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Jadi pe 45 mai
.
25 am vrut sa sciu
nu mai editez mesajul anterior ca apoi derutez lumea... il las asa sa vada ce aiurita sunt ![]()
Ruxi nici eu nu ma strsez prea tare, desi asa reiese din ce-am scris mai devreme. Vroiam sa zic ca la noi nu pare a fi o solutie lasatul fara pampers
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)