Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 29
jadi spune:
Exista chiloti de antrenament, bufanti cu elastic la pulpa prin care trece pipi dar retine kk, ideea e sa simt ca face pe el dar nici sa desenam cu kk pe pereti cum imi povestea o colega
.
Am inteles, pe 45 mai, eram doar curioasa
.
Deni &
Vlad & Tudor
cge spune:
Din cate imi aduc eu aminte de la Victor, treaba cu kk a mers mai repede decat cea cu pipi.
Anca ne anunta dupa ce a facut kk.
Taica-sau care evident e innebunit dupa fie-sa e asa mandru ca spune.
Dar ce folos ca spune dupa.
Irina, Victor a mers la gradi pe la 2 ani si un pic fara pampers.
La somnul de pranz se mai scapa si spunea educatoarelor care ii faceau observatie:"N-are nimic, spala masina".![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Norina, multa bafta la scos suzeta!
Irina, ce frumos ca va duceti acum. Sper sa aveti vreme buna si apa de balaceala. Abia astept si eu sa mergem in concediu, dar se va intampla abia la sf. lui august - inceput de sept. V-ati luat all inclusive?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Pai, Cristina, e bine ca spune si dupa ![]()
Cred ca Matei daca nu are pampers pe el (sau daca nu e pe olita) nu face caca. L-am lasat gol intr-o seara si la un mom. dat a inceput sa se agite si nu-si gasea locul si pana la urma mi-a adus un scutec sa i-l pun. Cum i l-am pus cum a facut.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Eu il suspectez pe Vlad ca e de ala de ii place sa umble in fundul gol. Cum ii dau drumul din pampers alearga cu o placere, cred ca intra vantul pe la putza, in plus se aseaza tacticos pe vine si iti face o balega in 5 secunde. Pe oala poate sa stea si o ora ca degeaba!
Deni &
Vlad & Tudor
karmenutza spune:
Catalinei i-au iesit 8 dinti si 3 masele. Dintii au iesit pe rand, cate unul iar cele trei masele toate odata. Pot spune ca a fost mult mai agitata la aparitia dintilor decat la masele. Nici nu stiu cand au aparut. Dupa cele 3 a mai aparut una iar acum apare un canin. Fara mari show-uri
Catalina
locca spune:
Asa imi place, am ajuns la pagina 20.
Lui Matei tot nu i-au iesit caninii de sus, stau acolo sub gingie. Dar si la el cel mai nasol a fost la incisivii de sus (sau am perceput eu ca cel mai nasol).
Jadi,
... parca mai povesteai tu de balegute in colt de camera.
Mi-am facut portia de mesaje pe ziua de azi, am avut un chef si un randament de milioane la munca, asa ca ma duc sa scot copilul la aer.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ruxi noi vroiam in iunie, dar fortati de imprejuarari mergem la sfarsitul asta de mai. N-am luat AI caci avem de gand sa ne plimbam de colo-colo
. Si in plus daca avem ghinion sa nu ne placa macarea la acel hotel putem merge la altele.
P.S. ma scoate din sarite reclama la concursul pampers 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
country girl spune:
Salutari la intreg piticodromul!
Am absentat cam mult si nici n-am avut timp sa perdelesc dar intru totusi fiindca stiu ca se apropie due date pentru o serie de fete valen, Gabiarama, chiar si coana Jadi si mi-era sa nu scap momentul.
Le doresc asadar nastere usoara nu numai celor mentionate dar si celorlalte burticoase reloaded dar care au termen mai incolo: Ioana, Anto, Alina ... daca am scapat pe cineva imi cer scuze
codruta_grg spune:
Salut si eu 
Nici noua inca nu ne-au aparut caninii. kk facem bine de 2 zile, sper sa o tinem tot asa. Si trebuie sa ii fac saltea la comanda de 1.80 lungime, ca mai mare nu incape. Acuma caut saltele la comanda.
Tot nu mi-ati raspuns cu aparatoarea aia de pat, cum se monteaza? (sub salteaua bagata in pal merge sau doar pe cea fara margini?)
Si petra alearga mult cand e in fundul gol...i place. Abia astept vara..
ma-nerveaza si pe mine reclamele, nu numa la pampers, mai intra si altele
...
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi