Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 14
kid2003 spune:
Scuze o mie!!!
Am vazut ca ati pus intrebari si ca ati admirat motzata mea. Va multumesc din suflet!
Sunteti niste dragute, ca de obicei. Alex e un copil frumos, dar sunt de parere sincera ca toti dintre ei sunt nemaipomenit de frumosi (ca sa o citez pe Diana clujeanca). Toti ar putea bine mersi sa sada frumos pe coperta unei reviste, eu am avut "pile" si d-aia a intrat.
Pentru Valen, Jadi, Diana americanca si restul plecatelor din tara (ok, ok, Jadi nu e, dar ea e caz special, e burtoasa si nu pot sa o tarasc pe la tarabe) uite un link cu poza revistei
Cu intarziere urez si eu la multi ani lui Catush si Norinei! Va pup tare fetelor, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puii si sotii vostri multi ani de acum incolo (aproximez cam 70 de ani de acum incolo). un
maaaare, mare.
Anya, ai ajuns cu motanii tai la expo? Eu nu prea am stat pe acolo, recunosc, l-am lasat pe motan dimineata si l-am luat seara. Sambata nu a castigat nimic, dar duminica s-a revansat si a venit cu cupa de "Best in Show" acasa...Explicatia este ca au fost 2 concursuri diferite, cu arbitri straini diferiti, iar sambata arbitri respectivi au dat premiul de Best in Show unui motan din alta rasa, imi scapa numele, din acela cu blana creata, ca de miel, cam uratel dupa parerea mea...Noroc ca a doua zi arbitri au fost mai destupati si au realizat ca cel mai frumos e totusi albastrelul meu. A fost si ultimul concurs la care participa, a strans ceva premii, si-a luat toate certificatele de campion national, urmatoarea etapa ar fi sa devina campion international dar pentru asta trebuie sa mergem la expozitii in strainatate, ori eu atat de nebuna nu sunt, hi hi.
Alex a fost si ea la expozitia de pisici, ba chiar a fost filmata de TVR 1, sa vedem sambata dimineata, cica o dau.
Am avut un soc sambata seara la PRO TV pentru ca au aratat un reportaj de la Kidex unde au filmat-o pe Alex jucandu-se, apoi au dat un reportaj de la expo de pisici unde l-au filmat pe Dexter, asa ca am cu adevarat 2 vedete in casa ![]()
La kidex a fost super! Am fost cu Ruxandra si cu Matei, am gasit sandale pentru amandoi si am vazut una bucata Miruna superba si foarte independenta, care studia cu atentie toate standurile si o lua mereu in fata taticului ei. Pe Ioana am gasit-o in mijlocul jucariilor, burtica se vede bine si ea arata super! 
Termin prin a spune ca duminica seara, dupa toata agitatia de pana atunci, mi-am luat barbatul de o aripa, l-am suit in masina si l-am dus la mare. Copilul a ramas cu soacra acasa si noi am avut doua nopti adevarate, de somn bun si dulce, pana ieri cand ne-am intors! Acum nu mai pup vacanta cine stie pana cand!
Gataaaa, va las ca v-am impuiat capetele! La treaba!
catush spune:
Kid,Alexuta2005 - 

Diplodocus -
sunt de-a dreptul
de Luca
Norina - La Multi Ani , sanatate si numai bucurii
Kid -
ce de vedete pe mp....felicitari , o sa achizitionez negresit revista...
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Am sosit,am parcurs 1100 km in 3 zile, a fost drum nu gluma.A fost foarte frumos.Ne-am cazat la Borsec si de acolo in prima zi am fost la Durau, a doua zi am ajuns la Lacul Rosu si Cheile Bicazului si Manastirea Bistrita, iar in ultima zi, in drum spre casa am trecut pe la Tusnad, Lacul Sf. Ana si Balvanyos.
Am descoperit cu placere ca am o cumintenie de copil caruia ii place plimbarea ca a fost tare cuminte in masina.Am descoperit ca scaunul de masina si-a facut toti banii caci a fost foarte comod, Alexia a dormit bine in el.
Cand am plecat i-a fost rau un pic pe Rucar Bran(deh seamana cu mine ce sa fac)dar si-a revenit, la intoarcere a dormit de la Brasov la Campulung, s-a trezit cand am oprit la Cofetaria Iepurasul sa cumparam niste praji.Daca treceti pe acolo e musai sa opriti au niste prajituri foarte bune.
Nu va mai spun ca era tare incantata ca am fost cu bunicii(numai maica-mea nu a fost pe motiv de plecare in tari straine la munca)dar a avut cu ea 3 bunici si pe fratele meu cu sotia care ii sunt si nasi.Asa ca patrula dintr-o camera in alta fericita, toata lumea o rasfata, ce mai a fost in lumea ei acolo.
Afara statea toata ziua, in prima dimineata m-am speriat cand am vazut-o in pijama afara si nu cred ca erau mai mult de 7 grade dar m-am obisnuit cu iesirile astea afara cu capul gol si dezbracata.Era acolo o pisica tare simpatica si Alexia tinea mortis sa se joace dimineata cu ea.
Ce mai a fost frumos.Chiar mi-a prins bine o mica vacanta.
b_irina_c spune:
Casiana sa va fie de bine vacanta.
vladut e innebunit dupa masina. Cum ieseam afara alerga direct in parcare. Daca ar fi dupa el s-ar muta acolo
. Nici cand am ajuns acasa n-a vrut sa se dea jos din masina. S-a lasat cu plansete si luat pe sus ca sa putem duce bagajele acasa
.
Kid felicitari pentru vedete!
Ioana cu prima ocazie venim
, desi nu stiu cand va fi ca WE asta ne ducem la nunta si n-o sa fim prea sociabili duminica ![]()
. De Miruna nici nu ma mai mir ca bea 350ml lapte cu cana, doar stiu ce nora mare si cuminte am
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
catush spune:
Alexuta2005 - sa va fie de bine super-plimbarea, si Briana este in extaz cand plecam de acasa pt drum lung mai ales cu masina (la cat am plimbat-o in butica nici nu ma mir!!)
Fetelor ce sa va zic,am petrecut sambata pana n-am mai putut….Am dat petrecere de ziua mea cu cei care nu au plecat la mare…. Fara copii, numai noi “babacii”…
Am primit cadoul care m-il doream cel mai mult , tel mob N…. 7373, super,sa-i dea D-zeu sanatate lui fratemiu… Ce mai a fost super !!!
In legatura cu Bria, chiar imi place cum se comporta,a dezvatat-o mama de baut ceai noptea, de fapt nu mai bea ceai deloc ci apa. I-am dat eu Tedi, ca o mama denaturata ce sunt si bineinteles ca ea micuta nu refuza nimic…
De suzeta am scapat de mult nici nu mai stiu de cand…..
Acum suntem in lucru cu biberoanele de lapte…
In schimb este f sportiva, lucru care ma bucura enorm, trebuie sa urgentam lucrarile de contructie a casei pt ca nu avem loc unde sa depozitam biciclete,trotinete si alte chestii din acestea….
Off.topic Am achizitionat de pe DC de la mica publicitate de la o tipa extreme de draguta o pereche de mergatori Adidas pt mine super misto….
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
marinela79 spune:
Bine ati revenit fetelor,ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine si ca aveti copii cuminti,lucru pe care eu nu pot sa il afirm.Va pup si va pun un link cu poze noi.Dati de aici mai departe
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/detail?.dir=1b86re2&.dnm=8f04scd.jpg&.src=ph
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
catush spune:
Mary - l-am admirat pe Iaris.... Super ochesel 
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
b_irina_c spune:
Diplodocus mi se pare ca buburuzul
seamna si mai tare cu tine asa tuns!
Marinela Iaris e la fel de dulce cum il stiam
. Ma innebuneste cu mutrisoarele lui.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Salutare !
Ne mai tineti minte ?
Eu sunt intr-o perioada super aglomerata la serviciu, dar tot intru pe DC.![]()
Nanadana, am cumparat azi biletele online, acum trebuie sa iti soseasca acasa. Spune-mi te rog cand apar si multumiri inca o data.
Marinela, e un scump Iaris. Seamana cu smechera noastra care se mai anreneaza si cu frati-sau. Pe smecherii nostri i-am plimbat pana la Arad, deci si noi am parcurs peste 1200 km zilele astea.
Si pe Luca l-am admirat, e un scump si el.
Cam atat de la noi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
diana_n spune:
Kid Alex e o incantare pentru ochi si inima
. Sa-ti traiasca !
Luca si Iaris sunt frumusei foc, la fel Vlad al Alinei pe care l-am vazut in poze saptamana trecuta, dar am uitat sa zic.
Diana si Petrut (3 oct 2005)