Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Catush da detalii despre mergatori, sunt aia alb cu roz?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR- de simbata trecuta am o durere groaznica de coloana, si inca nu i-am dat de capat
Totusi, am rezistat eroic pe scaun in fata calculatorului sa ma pun la zi cu postarile

NORINA- la multi ani! (scuze pt intirziere)
NICOLE-te invidiez pt cumparaturile la Ikea( si pe celelalte bucurestence)
CASIANA- ce excursie frumoasa ati avut...( eu numai zic nimic de gratarul la care am iesit marti, ca ma fac de rusine:)
MARINELA- admirat poze cu IarisEra total cum facea echilibristica pe minge :) (am descoperit ca Luca are tricicleta identica)
ANDREEEA,IOANA,CGE,DIANA-mersi de admirat juniorul...ma mai consolez si eu pt pierderea pletelor...
CATUSH-esti o scumpa...dar stii tu...la Piticodrom sunt copiii cei mai cei
IRINA- m-ai uns la suflet cu observatia ta "obiectiva si nepartinitoare"
Eu de cind s-a nascut Luca am zis ca seamana cu mine si cu frate-meu mai mult decit cu Calin...dar lumea zimbea indulgent si nu ma credea...Acum insa e rindul meu sa zimbesc pt ca am avut ddreptate

Va pup, fug la "neveste disperate"

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Diplodocus serialul "House" ruleaza in tara?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sa va fie de bine plimbarelile! ma bucur ca v-a priit minivacanta.

iar despre frumusetea de pe coperta revistei... ce sa mai spun , m-am topit definitiv! simona, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

am scris si la mica publicitate, recomand o posibila bona sau menajera. e o doamna draguta, atenta si care are fff mare nevoie de bani .

despre radu nu stiu ce sa povestesc, ca daca ma apuc sa mai spun cate ceva nu mai termin pana maine dimineata. ca sa fac o concluzie scurta pot spune ca e totul f bine, e o mandrete de copil dragut, istet si curajos.
ah, si are 9.700 kg , desi mananca de rupe. daca mai e vreun copil in tot piticodromul care sa fie la fel de pricajit ca fi-miu... eh, dar mai bine nu intreb, ca stiu sigur ca nu mai e niciunul. ma multumesc la gandul ca e sanatos, n-are nicio problema.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Kid, am admirat-o pe AlexDiplodocus, uau, ce minune posedati! Felicitari!Kristinuta, daca te incalzeste cu ceva, eu posed o pricajita de 9700 g. Si eu credeam ca-s singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Buna seara !
Sa va fie de bine minivacantele.
In primul rand vreau sa o felicit pe GinaM pentru ca nu s-a dat batuta. Dumnezeu sa va aibe in paza pe toti.
Kid-ule am vazut-o pe Alex, are niste ochisori superbi si ceva aere de minivedeta. Sa va bucurati de ea.
Eu nu am mai intrat de mult pe forum pt ca am avut o gramada de treaba si la munca si la curte la mama. A zugravit si am ajutat-o la curatenie. Acum o saptamana mi-am facut niste analize pt o blestemata de alergie la care nu-i dadeam de cap. Se pare ca apa de la bloc are ceva nasol in ea ca ne manca pielea dupa baie de zici ca avem raie nu altceva. Acum folosesc sapun de copil si crema de corp Nivea si pot sa spun ca am scapat de mancarimi.
De 1 mai am bananait prin Herastru cu baietii si cu sotul.
O sa mai citesc din urma sa ma pun la curent cu informatiile.
Apropos, Irina si Alinam, bun venit in randul soferitelor !
Am o problema: I-am facut lui David programare la clinica Oftapro pt un control la ochi, uneori mi se pare ca se uita aiurea cu ochiul stang. Daca s-a confruntat vreuna dintre voi cu o problema asemanatoare mi-ar prinde bine un sfat. Doctora lui mi-a zis ca pana la 2 ani vederea se regleaza, dar m-am gandit ca ar fi mai bine sa previn decat sa tratez.
Pupici pentru toate fetele forumiste si bebeii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salutare fetelor!
Hai ca mai bag si eu cite un ochi si cite un rind pe aici. Nici nu stiu cu ce sa incep...In primul rind i-am admirat pe Alex si pe Iaris . Tare scumpi! In al doilea rind vreau sa multumesc cui a spus pe aici de cura de multivitamine (scuze ca nu imi mai amintesc cine a pomenit de multivitamine). Dupa ce am citit mesajul ala m-am gindit ca n-ar fi rau sa mai bag si eu niste vitamine pentru ca ma simteam mereu darimata, obosita, ma dureau toate oasele si toti muschii...O stare nasoala si deprimanta. Acum dupa aproape o saptamana de multivitamine ma simt un om nou. Sotul ma intreba dupa vreo 3 zile de cind am inceput sa le iau ce e schimbat la mine si cum de stau la 11 noaptea sa ma uit la tv cind acum citeva zile adormeam la 10. Si au disparut si durerile de muschi/oase si starea de depresie!!!
In rest ce sa va mai zic? S-a incalzit si la noi in sfirsit si acum nu mai pot baga fetele in casa. Monica vine numai daca ii este foame si daca ii promit carne . Andreea si-a gasit prin vecini doua prietene si acum ma uit la ea cum se schimba sub ochii mei, invata cintecele si jocuri noi, stiti voi din alea pe care le joaca fetitzele mai mari. Aseara le-am invatat sa joace "ata".
La capitolul suzete si biberoane Monica le are pe amandoua inca. Sper sa scap de ele pina venim la vara acasa.

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Kristinuta si fotomodelul meu cintareste 10kg 200g. Sotul ma consoleaza spunindu-mi ca nu mai scapi toata viatza de celulele de grasime pe care le achizitionezi in copilarie, asa ca fetele mele pot sa fie linistite, or sa fie amandoua fotomodele pina la adinci batrineti.

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by medica

Buna seara !
Sa va fie de bine minivacantele.
In primul rand vreau sa o felicit pe GinaM pentru ca nu s-a dat batuta. Dumnezeu sa va aibe in paza pe toti.

Medica, iti multumesc pentru felicitari!
Pierzand cele doua sarcini una dupa alta, am experimentat momente tare grele insa,astazi cand am vazut povesteawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a3bb36c9e905e6e04e791" target="_blank">ACESTEI,mamici,si a copilasilor ei,am realizat mai mult ca oricand ca incercarile vietii mele au fost pana acum, infinit mai mici in comparatie cu a altora si sunt adanc multumitoare, pentru tot ceea ce a fost!
Mai bine poate nici nu se putea!Stie Dumnezeu ce a facut, mai bine decat eu as putea intelege vreodata in viata aceasta scurta pe pamant.
Sunt adanc impresionata de povestea mamicii de mai sus...
Viata i-a trecut prin incercari tare grele insa,au acceptat-o asa cum este, au luptat,au iubit mult si au biruit!Am plans si m-am bucurat in acelasi timp privind la marea lor dragoste! Este dureros insa in celasi timp, este un mare motiv de imbarbatare pentru multe dintre noi!
Cat de multumitori, trebuie sa fim noi parintii/mamele care, am nascut copilasi fara probleme!
Acum,ma bucur ca sunt din nou gravituta si indiferent de situatie, sunt pregatita sa iau totul asa cum va veni.
Voi lupta in continuare pana la capat atat cat tine de mine ca visul nostru de a avea 3 copilasi, sa devina realitate. Tot ceea ce imi doresc este, multa intelepciune de la Dumnezeu sa stiu cum sa le iau si sa le rezolv pe toate.Sa pot fi ceea ce trebuie sa fiu.

My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari pentru vedete, Kid. E f. frumoasa Alex si motanelul, bineinteles.
Ioana, este Vikare. Inca nu l-am asamblat ca am ajuns tarziu aseara si nu a mai avut sotul chef. Si eu sper sa nu cada Ioana.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput