Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Alinam - da cei cu roz, ADIDAS MISSY BASSLINE, acum nu mai sunt pe la anunturi,sunt super, ma felicit ca mi-am facut asa un cadou.... , tipa de la care i-am luat,Letitia e super de treaba

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

In legatura cu greutatea , Briana are cam 12kg imbracata, cantarita pe cantarul normal...
Dar i-am facut luni o hemograma si are hemoglobina 11.3, cu toate ca mananca f bine si de la masa nu-i lipseste carnea,ficatelul,pestele...
La dr nu am mai fost...
Sunt ingrijorata si din cauza picioruselor: sunt scurte si este f cracanata... Mi-a zis socrela ca si al meu sot era la fel cand era mic, si acum are niste picioare lungi si drepte ca de manechina

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gina, m-a impresionat pana la lacrimi filmuletul postat de tine, intr-adevar problemele noastre cu copiii sunt niste rasfaturi mai mult...suntem niste norocoase cu asa copii sanatosi!
Sarcina usoara iti doresc! Sa ai un bebe frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Felicit si eu vedeta de pe coperta revistei .
Conchid ca avem niste copii superbi
Diana, ti-am lasat pe mess "o vorba"
Ioana, am gasit si eu pe situl dat de tine niste jucarii care i le comanda: trenuletul Tomhas (inca nu stiu daca cel complex sau pe bucati.

Noi am facut ieri rezervarea pentru august, in vacanta din Italia, la Lido di Jesolo Vom merge tot familionul.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Am vazut si eu filmuletul. Nu-ti vine sa crezi cata suferinta exista.
Iar noi ne plangem de rahaturi in loc sa-i multumim Domnului pentru ca avem copii sanatosi.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna ziua!

"Noi " suntem de la Colectia de toamna iarna si ne-am zis sa tragem un ochi pe aici sa vedem ce ne asteapta!

Vroiam sa vad cum e cu suzi, biberoane de lapte, etc.Bineinteles ca am citit lucruri interesante.

Pe Anto si Jadi le stiu de la Odisee1Pupice si sarcina usoara!

Pe B_Irina as vrea sa o intreb cum e patul asta de campanie, este de copii sau de adulti pt ca mi se pare interesanta ideea!

Pupice si zile bune!

Am vazut ca vb de paturi.Si eu i-am luat lui V. pat de la Ikea, am gasit unul cu bara de protectie si doarme fff bine in el.

Ile 30 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 10 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ilenutza, cu suzetele si bibroanele stam foarte bine, mai toate mamicile. In sensul ca inca le folosim la greu...Asta este!
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare fetelor!
dupa radiografia mea de azi se pare k nu e grav, doar vertebrele C4 si C5 putin subtiate... nu stau cu spatele drept Fizioterapie scrie pe mine...

DIANA-da, mie imi place mult serialul, insa aseara am fost tare dezamagita...Trebuia sa inceapa sezonul 3, caci celelalte au fost difuzate, si... au dat primul episod de la sezonul 2Chiar nu-mi explic de ce si cum...
VALEN- multumim de admirat
MEDICA- bafta la control sa nu fie nimic important...
GINA-am vazut povestea pusa de tine...chiar e impresionant cita putere a avut in special mama respectiva si ce frumos spune ca fiecare copil al ei e o minune
KID-felicitari pt vedeta nr 2 din familie
CODRUTA-deci e batuta in cuie vacanta...bine k ati rezervat,e o zona frumoasa

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza

Medica mersi de urare !

Ile patul pliant este pentru copii - Brevi (travel b parca ii zice modelului), dar nu il gasesc acum pe net (am gasit unul similar la Cam: Patut pliant Nanna, nu pot pune link ca iese reclama ). Se strange foarte usor si incape in orice portbagaj (la nevoi merge si ca bagaj de mana, dar e cam greu).

L-am cantarit si eu pe Vladut si are 13.7 kg deci stagneaza cu greutatea de ceva vreme, dar nu ma ingrijorez ca e destul de grasun.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

kid, multumim de link, am admirat vedeta.
Casiana, ma bucur ca v-a priit excursia.
Irina, distractie placuta la nunta! Nici Miruna nu vroia sa oprim masina marti, cred ca ii e dor de un drum lung. Bagam o tura pina la Botosani si se linisteste.
marinela, am admirat viitorul cetatean canadian.
Nicole, sper ca la noapte sa o culc si eu pe Miruna in Vikare; vedem care din fete cade prima din pat.
Codruta, iti urez de pe acum concediu placut!
Ile, deci pe mine nu ma stii de la odisee, bineee, am notat.

De 3 zile fata vine seara, se aseaza pe perna mea si adoarme intr-un minut (am cronometrat-o). Nu o tin in brate, nu ne pupam, nu nimic, doar isi ia o parte din perna si din plapuma mea - asa ca suspectez ca nu-i place locul in care doarme acum (o improvizatie de fotolii pliante pe care nici eu nu as dormi). Abia astept sa cumparam de la ikea toate "accesoriile" de dormit, sper sa revina la obiceiul bun de dinainte. Pina la sfirsitul lunii trebuie sa o mutam si in camera cea noua, o gramada de schimbari.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput