Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 17
b_irina_c spune:
Ioana mersi, sper si eu sper sa ma distrez
! Pe Vlad nici drumul pana la Cluj nu l-a potolit
. Spor la achizitionat mobila.
Diplodocus sanatate multa!
Se pare ca eu iar ma duc in Francia... 1luna
... Asa ca s-a decalt concediul meu din iunie in mai... care deja a inceput si eu n-am rezervat nimic 
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Irina, nu dispera; varsa-ti nervii pe omologii francezi
. Mersic, va asteptam pe la noi saptamina viitoare sa testeze Vladut patutul
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
b_irina_c spune:
Ioana
. Momentan nu avem nimic in plan pentru saptamana viitoare, deci sunt sanse
.
De Bianca mai stie cineva ceva?
Si pana nu uit sa va povestesc faza tare. Aseara Vladut facea baie cu tati. La un moment dat incepe sa scoata piciorul din cada ca sa curga apa pe jos. dupa ce zice "pipi" facand asa de cateva ori, il cert si-i zic sa nu mai dea apa afara din cada. El incepe sa certe cada
.
Ii explic frumos ca nu e voie sa o certe ca pleaca si "unde mai faci tu baie?". La care el f. serios: "a maie" (adica la mare
).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
andreeeea spune:
Am vazut un Iaris dulce-dulce!
Ioana, multumesc de link-uri!![]()
Kid, felicit din nou vedetele, acum ca am admirat o frumusete de coperta! Bravo si lui Dixi! 
Diplodocus, sa fie bine dupa fizioterapie! (cam des ti-am urat sanatate in ultima vreme... Speram sa fiti sanatosi de acum inainte, fara a mai fi neaparat necesare urarile noastre!
Noi am fost azi la un spectacol-concurs de dans pentru copiii din gradinite, si ne-a placut tare. Pana a inceput spectacolul, Maria a stat minute bune nemiscata, asteptand sa se ridice "coti"(cortina), sa se stinga "mi" (lumina) si sa vada copiii cum danseaza balet (prin casa merge pe varfuri, ii zic sa ridice mainile, si-i spun ca face balet, si-i tare incantata sa ne faca spectacol). Am aplaudat, am dansat, ne-am bucurat de prezenta copiilor, a fost frumos, desi spre final dadea sa adoarma, ea fiind trezita de foarte dimineata, iar spectacolul fiind destul de lung. In primul minut cum ne-am asezat pe pat, a adormit. 
(la noi sunt putine locuri unde pot duce copilul sa socializeze, asa ca prietenii sau rudele care au copii la gradinite, ma anunta cand sunt spectacole, de orice fel
)
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Ioana75 spune:
Eu stiu de Bianca
, sint bine cu totii, Milan in continuare fericit la gradi. Bianca a avut niste deplasari de facut in ultimele saptamini.
irina, deja iti raspunde Vladut, sa te tii peste juma' de an
.
b_irina_c spune:
Ma bucur ca Bianca e bine si Milan fericit la gradi! Abia astept sa ne povesteasca!
Ioana pe mine ma sperie putin gandul asta cu raspunsul
ca inregistreaza absolut tot ce ii zicem.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
diana_n spune:
Diplodocus deci ruleaza "House"...
Actiunea se petrece in orasul nostru (Plainsboro), in genericul filmului e o canoe care sugereaza echipa celebra a universitatii Princeton. raul e cel pe care il trec cand merg cu Petrutu' la pediatru. Nu mai povestesc ce dsitractie am cu sotul cand in timpul filmelor amintesc de strazi pe care le cunoastem
Spitalul nu exista inca, dar se va construi curand.
Scuzati off topic-ul, eram curioasa
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Irina, te inteleg; eu mai scap chestii pe care n-ar trebui sa le auda copilul, si mi-e groaza cind ma gindesc ca atunci cind o sa vorbeasca o sa le zica, ba mai mult, o sa zica si ca le stie de la mine
.
A dormit copilul ieri in patut fara aparatori, pus cu latura mica la perete; nu cred ca a cazut, insa in nici un caz nu a stat "normal" in pat, cum sta Radu al kristinei; am gasit-o dormind in diagonala cu capul unde trebuia sa-i stea picioarele. Ii place patul mult, azi dimineata s-a trezit si n-a mai venit la noi in pat ca de obicei, sa ne ia la joaca.
nicole, la voi cum a fost prima noapte in patut?
nicole74 spune:
Neata!
Ioana la noi nu a fost prima noapte. Suntem puturosi. Sotul a venit pe la 9 seara si i-a fost lene. Dar week-endul asta ...
Azi am chemat-o pe doctora Marcu acasa sa o vada pe Ioana.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
nicole, Ioana tot tuseste? Sanatate! La noi e exact pe dos, dar nici asa nu e bine
: sotul a ajuns aseara la 10 si un sfert de la ikea si nu ne-a lasat sa dormim pina nu a asamblat patutul.