Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana tuseste doar o data pe noapte, dar cred ca e de la aerul uscat. Insa vreau sa o mai consulte si altcineva decat doctorita ei si cum suntem super comozi am chemat-o acasa. E mai mult un control de rutina.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana la noi e si mai nasoala treaba. Eu ii explicasem cum la vara mergem la mare si facem baie si alte bla bla-uri de genul... Asa ca pot zice ca mi-am facut-o cu mana mea.

Si Vladut muceste si tuseste putin, dar momentan il ignor. Sper sa treaca repede.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

BUNA<DRAGELOR<
Va multumesc celor care mi-au admirat minunea,am vazut si eu pozele cu Luca si spun si eu ca e bucatica din mami.Vreau sa ii pup pe piticii care dorm in patut de copii mari si nu cad.Iaris doarme cu noi si e o adevarata aventura.
Din capitolul conversatii cu piticii.
EL:du-te ,mami!
EU:Unde sa ma duc?
EL:A lucu(la lucru)
S-a ptins copilul ca mama cam freaca menta acasa
Mi-e frica de ce vor spune peste cateva luni
Intrebare:ati dat copiilor peste din conserva?As vrea sa ii fac paste cu ton ,sunt bune pt noi,dar pt el,nu stiu.Voi ce ziceti?

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marinela eu i-am dat ton din conserva. Nu stiu cat de bine am facut...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumim din suflet ca v-ati facut timp sa ne raspundeti1

Ioana, memorie de gravida,

Kid -, oricum ai inteles ca de fapt vroiam sa vad cand scapam de ele!

Irina, lasa ca il caut eu pe net, multumesc, sper sa il folositi cu placere!

Ioana, am luat pt.V. asternuturi de la Ikea, si am ramas uimita sa vad cat de usoare si moi sunt.Super calitate, culori vesele, frumoase.Si super pret: 33 ron-cearceaf de pat, de pilota si fata de perna pentru pat de o persoana.

Pupice si nu va suparati ca mai spionez si eu pe aici!

Ile 30 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 10 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

valen, parca-parca ma incalzeste cu ceva . sa ne traiasca pricajitii .

gina, felicitari pt curaj si incredere.

ilenutza, bine ai venit si la noi!

irina, ma enerveaza pana si pe mine omologii tai francezi .

ioana, radu la inceput dormea in patul mare avand doua pernute intr-o parte si in cealalta (la cap si spre picioare) ca repere. adica se mai ridica de pe pernuta in fund si se trantea pe cealalta, in directia picioarelor. deci la inceput a invatat sa doarma pe directie ("sensul" diferind). iar cand am vazut ca a invatat asta, i-am scos perna de mai incolo de picioare si el a ramas sa doarma numai intr-un sens. eu am stabilit treaba cu o pernuta f subtire sau o paturica care ii place lui mult pt ca e mult prea fericit sa-si puna capul pe ceva un pic mai inalt (cand era mic il gaseam cu capul pe jucaria de plush). deci, daca nu are pernuta si nu vrei sa-i dai, ideea ca e sa aiba un reper, de ceva dupa care se poate orienta si in intuneric. dar nu e obligatoriu.
cred ca nu s-a inteles , revin cu lamuriri daca se cer.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna dimineata!
Tot din capitolul discutii cu copiii:
Eu: 'eu sunt mami, tu cine esti?'
Maria: 'tati "
Eu:' nu, tu esti Maria! Eu sunt mama, tu?"
Ea:" Tata! "
- viceversa e valabila ca raspuns la intrebarea lui tati

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Petra a innoptat la mama. Si merg indata dupa ea.
A fost ieri cu ea la Hyper si din cos a ajuns la lada cu rosii unde a insfacat una din care a muscat cu pofta
Noi avem povesti asa:
Eu: cum il cheama pe tata?
Ea: Pepe
daca e in balcon sotul, zice Petra: "si noi si noi"-desi se refera doar la ea
La Bunici le zice corect acuma: Bunica si Bunicu, dar cu accent pe sila "ni".

Si eu ma tot pregatesc sa ii fac patul lui Petra si sa scapam de suzeta, dar m-am tot gandit si cred ca cel mai bine e sa o pun in noul pat cand venim din concediu si atunci sa uitam acolo si suzeta .
De cat aveti voi salteaua la pat? Ca eu as face-o macar de 1 metru latime, ca daca nu vrea nici cum sa doarme singura, s ama pot inghesui o bucata din noapte langa ea .

Oare la noi nu se deschide Ikea, sau macar ceva "conglomerat" de magazine de mobila cum aveti voi la Bucuresti HD Mall. La noi exista doar 1-2 magazine cu mobila moderna, restul sunt ramasite ceausiste

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'de la Pitesti.Aici toata lumea e treaza de multicel.
Alexia nu se dezice, de pe vremea cand era in burtica se scula devreme si se culca tarziu.
Fetelor multumesc pt. urari!Ete ca ma mandresc tare mult si eu cu o fetita plimabareata.
Catush sa stapanesti sanatoasa cadoul cat mai multe ore de folosire.(Eu sunt chiar bolnava in ale vorbitului la tel. as vorbi non-stop). Sa-i dau o idee lui frati-mio , ca asta chiar mi-a placut.
Deci Briana a scapat de suzi si fol inca bibe.
La noi e invers.Nu mai bem din bibe de multaaa vreme, dar suzi ne e prietena.
Marinela avusei si eu timp sa vad niscai poze.Si am descoperit un Iaris, baiat mare si frumos.Mi se pare interesanta tricicleta.
Diplodocus l-am vazut si pe Luca.Dar ce mult a crescut.E tare frumos si el.
Pe langa baietii vostri Alexia e un piticut.
Sanatate multa!
Ancadm cred ca eu sunt aia cu vitaminele, ca recunoscui simptomele si cum au disparut ele ca prin farmec la aparitia multivitaminelor.Trebe sa recunosc ca analize nu am avut timp si nici chef sa fac.Ma bucur ca te simti bine.
Ilenutza bine ai venit si pe la noi, sa ai o sarcina usoara, nu mai e mult si o sa ti bebele in brate.
Irina pleci la frantuzi deci?Mai da ce se intampla cu omologii astia francezi, nu i-a pus nimeni la punct inca? Ia sa-i linistim noi .
Nicole sanatate Ioanei, sa-i treaca repede tusea!
Kristinutza despre gineri-mio ce sa mai zic, baiat cuminte foc.
Andreeeea, hi, hi, m-au distrat conversatiile tale cu Maria.
Codruta, Alexia se stramba toata cand ii dau sa manance rosie si intoarce capul sa fie sigura ca nu-i intra in gurita "chestiile alea"Cred ca daca era Alexia rosiile erau in siguranta in carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Vorbeati de dormit in pat fara aparatori.
Noi am desfacut un lateral de la patutul Alexiei si am lipit patutul ei de patul nostru.Acum Alexia se simte libera, doarme cu mult drag in patul ei ca stie ca poate sa coboare oricand,deci asta era secretul,de aceea nu suporta ea sa mai doarma in patut.
Inca nu i-am luat pat obisnuit,o mai las sa doarma in patutul ei.
La suzi nu as vrea sa renunte inca, caci suntem in plina eruptie dentara, avem 4 dinti si o maseluta si canca vreo 3 care vin acum si suzii o calmeaza.
Ce am observat, Alexia poate sa doarma si fara suzi, pe ea suzi o calmeaza in timpul zilei.Asa ca o mai pastram.
Ce ma dispera cel mai tare? Comentariile "doamnelor"de prin parc: "Vai ce fetita mare cu suzeta, rusine, bla, bla, bla,.."imi vine sa le

Mergi la inceput