Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 13
Antoanela23 spune:
Mihaela, dr v-a recomandat vaccinul acesta pt ca urmeaza sa mergeti in Romania?
Nici eu nu am auzit nimic de el, o s-o intreb pe pediatra.
Pupici lui Denis,
Anto
30 si
Victor (8 octombrie 2005)
mihaela_specht spune:
quote:
Originally posted by marinela79
Mihaela,eu stiu ca exista un vaccin pt hepatita A,vroiam sa il facem si noi,dar se da in doua etape,la diferenta de 6 luni si cum noi trebuie sa plecam am ales sa il facem in Canada,dar nu este un vaccin obligatoriu,nu este cuprins in grila de stat,de aceea trebuie cumparat.Si la noi,chiar in cazul nostru,daca nu intrebam eu nu imi spunea nimeni.Noi vrem sa facem vaccinul pt varicela inainte sa plecam
Mary, mamita luiIaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
marinela asa mi-a zis si mie ca dupa 9 luni mai primeste unu,nici aici nu e obligatoriu si il platim noi,de aceea nu stiu ce sa fac,o cunostinta de aici mi-a zis sa nu-l fac deoarece e un vaccin foarte tare si poate afecta ficatu.
Antonela da ieri am fost la dr.defapt sa-i fac vaccin impotriva capuselor aici e plin de ele in Germania ca norocu ca nu in zona noastra au si murit cateva persoane.cu caldurile astea foate multe au aparut.dar mi-a zis dr. ca nu e nevoie deoarece in Romania nu e pericol,pericol ar fi in Austria ,Ungaria ,Cehia .
si mi-a zis de vaccinul asta antihepatita A,vaccin de calatorie asa parca a zis.
am cautat pe google si scria asa
VACCIN ANTIHEPATITA A
Vaccin viral inactivat recombinant, administrat intramuscular la persoane care lucreaza in zone cu endemie masiva sau in locuri cu risc profesional de infectie (spitale, industrie alimentara).
nu stiu cum sa fac vreau sa fie bine pt Dennis.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
diana_n spune:
Mihaela la controlul de 18 luni pediatrul ne-a zis de vaccinul anti-hepatita A. Nu era obligatoriu, deja auzisem de la alte mame din grup ca vor sa-l faca la copiii, l-am intrebat pe dr. daca-l recomanda si ne-a zis " definitely !". Am incredere in pediatru, el are o fetita mai mare cu 1 luna decat Petrut. A facut o doza si n-a avut nici o reactie adversa, urmatoarea la 2 ani.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
mihaela_specht spune:
fetelor va multumesc pentru raspunsuri sunteti dragute ca intotdeauna 
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
andreeeea spune:
Buna seara de 1 Mai!
Sunt convinsa ca ati avut zile frumoase, v-ati incarcat bateriile, si acum, la treba!![]()
Noi am colindat pe la prieteni, prin magazine, am primit oaspeti... si toate astea cu un copil mucos tare de cateva zile bune, dar fara alte simptome.
Desi cu putina intarziere, Norina, La multi ani!
Si Maria e indragostita de suzeta si nu prevad prea curand o despartire. Am incercat metoda Ginei, cu taiatul cate o bucatica, dar n-a mers. 
Diplodocus, flacaul vostru e un dulce si cu plete, si fara
!
Ioana, ne mai spui /arati ce jucarii ati mai achizitionat? (sa ne mai clatim ochii si noi, cei din provincie, sau sa ne mai inspiram
)
Copilasilor bolnaviori, sanatate!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by andreeeea
Am incercat metoda Ginei, cu taiatul cate o bucatica, dar n-a mers.
Nici la noi nu a mers din prima.Au fost necesare trei zile.
Jessica pe atunci era mult mai micuta si poate de aceea a fost ceva mai usor. Rebecai, imi amintesc ca i-am lasat-o ceva mai mult timp insa, tot prin aceiasi procedura am dezvatat-o si a mers! Acum, nu stiu ce sa spun... Poate nu functioneaza la toata lumea!
POZE
+
nicole74 spune:
Neata!
Iar la munci
.
Noi am facut vaccinul contra hepatitei A, mai trebuie sa facem rapelul peste 6 luni.
Ioana a cam tusit noaptea trecuta, in rest nu are nimik, sper sa fie ok si sa fi fost doar aerul uscat. Am tot fost pe drumuri, padure, munte, salina, magazine cu aer conditionat si sunt cam stresata sa nu fi racit.
I-am luat patut de la Ikea, din ala de lemn care creste o data cu ea. Din pacate nu am gasit o culoare care sa mearga cu mobila ei. Aveau doar alb si natur, iar mobila ei e cires cu galben (cea de la Mobexpert cu stelute). Asa ca l-am luat alb si trebuie sa gasesc o solutie sa-l fac galben. Cred ca am sa lipesc banda de perete cu desene. Sa vad. Nu aveau bara de protectie pentru el. O primesc peste 4 saptamani, dar pana atunci cred ca invata sa nu mai cada din pat. I-am luat si cutii de jucarii, asternuturi, iar pentru noi am luat tot felul de nimikuri, in total peste 10 mil
.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
anya spune:
Vaccinul impotriva hepatitei A se numeste Havrix (cel putin varianta care se gaseste in Romania). Se face in 2 doze, la diferenta de 6 luni, primavara si toamna. Trebuie obligatoriu pastrat in frigider, motiv pt care vara nu se fac nici importuri, deci nu se prea gaseste.
Administrarea lui e bine sa se faca inainte de intrarea in colectivitate. Baiatului meu cel mare i l-am facut la 2 ani jumate si la 3 ani. La asta micu' inca nu i-am facut. Probabil la anu'.
b_irina_c spune:
neatza,
Norina la multi ani si tot ce-ti doresti
!
Ioana la ai mei n-a tinut faza cu uitatul urat, caci tatal meu s-a mutat cu serviciul la Sf Gheorghe si staul unul colo si altul dincolo nu era o optiune
. Abia astept sa vad ce jucarii ai luat
.
Anto
. Ma bucur ca si-a revenit Victor cu laptele.
Si Vladut e doarme cu suzi si ca o inconstienta ce sunt n-am de gand sa-l dezvat inca. Si asa doarme rau, nici nu vreau macar sa-mi imaginez ce va fi fara ea
.
Am fost si eu o fuga la kidex si am luat patut de campanie
. Nu stiu ce-a fost in capul meu de n-am facut asta mult mai devreme. Vladut l-a iubit de cum l-a vazut si am dormit toti klumea. Ca sa nu mai zic ca dupa amiaza s-a dus singur si s-a urcat in pat sa se culce (patutul era pus langa patul meu).
Ioana daca te consoleaza cu ceva nici eu n-am luat sandale de la kidex
(pe picioarele bombate ale lui Vladut merg doar sandale care se desfac in fata si modelele care le-a gasit acolo ramaneau desfacute la scaiunl din fata
).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Anto, ce bine ca ai ocazia sa schimbi ture cind sint socrii la tine
. Pe linga faptul ca scapi de ei, mai beneficiezi si de niste ture convenabile cu alta ocazie
. Au plecat abia ieri, si cica se intorc peste 3 saptamini. Eu cu ce am gresit, ca nu imi dau seama
.
Ioana, l-am admirat pe Luca
.
norina, eu i-am scos acum citeva luni suzeta, tot asa ca marinela, nu i-am mai dat-o; nu s-a intimplat nimic fara suzeta.
marinela, bafta cu viza sa vina cit mai repede
.
andreea, am luat jocul www.toyz.ro/seturi-constructie-cladiri-castele/quercetti/georello-ferma/" target="_blank">asta si cuburile www.toyz.ro/cuburi-si-blocuri/heros/100-cuburi-constructie-in-galetusa/" target="_blank">astea. Tu ziceai ca a "prins" Maria accent, nu? Ca si la noi Miruna are accent moldovenesc, eu fiind sursa ei de inspiratie
.
Gina, ma bucur ca e totul bine cu bb3!
Nicole, i-ati luat patutul Vikare? Ca si la noi tot el e pe lista, si tot fara bara de protectie, sper sa nu cada de multe ori Miruna pina invata. Sa stapiniti sanatosi lucrurile.
Irina, va asteptam pe la noi sa testati jucariile
. Mai ales ca acum avem inca o masuta cu 2 scaunele, sa se joace copiii civilizat
. Multumesc, sint mai consolata ca nu ati luat nici voi sandale
.
Noi i-am scos biberonul de dimineata de citeva luni, fara nici o problema; bea din cana 350 ml in 2 minute; de azi ne-am hotarit sa-i scoatem si biberonul de seara. Il pastrasem doar in ideea ca adoarme mincind seara, dar acest lucru nu se mai intimpla de mult, asa ca nu avem nici un motiv sa nu-i dam laptele din cana si seara.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)