Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 12
diplodocus spune:
hello!
aveti aici un Luca cu plete si fara...
ne pregatim de vara...![]()
Luca-Mihnea Cel Voinic
gabiarama spune:
La dr am terminat repede ,pentru ca nu i-a luat decit singe din vena .Am un baiat "puternic" (asa a spus si el , mititelul).Nu a spus decit au in momentul in care l-a intepat .
Anto , incearca smecta , ceai de menta si regim alimentar .Daca face din ce in ce mai des si apa cred ca va trebui sa ii dai si niste saruri de rehidratare (cei de la Humana au ceva ,dar nu mai tin minte acum denumirea ).Multa sanatate lui Victor 
Norina , la multi ani !
GABI
35+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
norina spune:
Diana30, Antoanela, Ioana,Gabiarama
si multumesc din suflet.
Mai sunt copii cu suzi la bord, ca eu sunt disperata ca se indeseste in loc sa se rareasca
...Am zis ca dupa ce ies si caninii iau masuri severe
Teodora Sara (norina)poze
marinela79 spune:
NORINA,la multi ani si sanatate multa.
Refritor la suzeta,eu am scos-o dupa canini,pur si simplu nu i-am mai dat-o.dar ce crezi ca patesc cu el?A inceput sa bea multa apa,multa adica peste un litru la zi.Eram disperata,ce are copilul,pe urma m-am prins ca bea pt tetina.Acum imi cere"apa,apa",ii dau sticla cu inlocuitorul si zice"nu".Bea doar cand nu mai poate de sete,cam o sticla,maxim doua de 250ml.Nici nu stiu ce e mai bine,sa bea apa,sa se invete ca e buna ,ca eu nu beau decat o cana la zi,asta daca nu imi pun sticla langa mine,pt ca uit ca trebuie sa ma hidratez,sau sa il las sa bea mai putina si sa scapam de tetina.Laptele il bea inca cu tetina si ma gandesc ca de asta nu as vrea sa il privez,ca am auzit de copii care dupa ce nu au mai baut cu sticluta au renuntat la laptic,eu nu as vrea.
Ieri, faceam ordine prin medicamente,ce expira,ce pastram, si si-a gasit una dintre suzete.Nu am vazut in viata mea atata satisfactie pe el,a luat-o si tragea din ea de parca era cel mai bun lucru de pe pamant,vreo 5 minute il tremura efectiv de placere,apoi a aruncat-o.Dar cred ca tare s-ar bucura sa o mai gaseasca.
Vad ca fetele sunt plecate care incotro,distractie faina tuturor.Noi stam acasa ca tati al nostru lucreaza chiar si maine pana la ora 15.asa ca....pas si anul asta.
IoANA,noi acum asteptam viza.Emotii nu am decat pt drum care va fi epuizant pt IAris,el fiind foarte nerabdator si foarte plictisit de orice.Eu sper sa doarma mult desi ar fi culmea,ca de felul lui e titirez,doarme putin,mai ales ziua,o ora si jumatate e cel mai mult
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Gina M spune:
quote:
Originally posted by norina
Mai sunt copii cu suzi la bord, ca eu sunt disperata ca se indeseste in loc sa se rareasca...
Noria, eu i-am taiat-o daca bine imi amintesc pe la 9-a luni+ putin cate putin si a mers! Incearca si tu poate merge. Te

POZE
+
mihaela_specht spune:
salutare
fetelor am o intrebare,luna asta mergem in Romania si mi-a zis dr sa-i fac lui Dennis vaccin antihepatita A.eu nu stiu daca are nevoie de vaccinul asta voi ce credeti?anul trecut cand am fost in Romania nu a zis nimic de vaccin.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
kristinutza spune:
jadi, transmite-i ceraselei ca radu are niste picioare drepte si frumoase, mami lui e sanatoasa ceea ce ii doresc si ei si familiei ei! 
norina, la multi ani!
noi n-am mai plecat pana la urma la moeciu
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
marinela79 spune:
Mihaela,eu stiu ca exista un vaccin pt hepatita A,vroiam sa il facem si noi,dar se da in doua etape,la diferenta de 6 luni si cum noi trebuie sa plecam am ales sa il facem in Canada,dar nu este un vaccin obligatoriu,nu este cuprins in grila de stat,de aceea trebuie cumparat.Si la noi,chiar in cazul nostru,daca nu intrebam eu nu imi spunea nimeni.Noi vrem sa facem vaccinul pt varicela inainte sa plecam
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
codruta_grg spune:
Noi suzeta cred ca o sa o uitam in vacanta
.....La noi cred ca va fi tragedie ca noaptea o cauta cu gura deschisa 
Noi nu suntem plecati nici unde, doar prin magazine
. Petra e la mama....asa ca ne putem uita in liniste la tot.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
Sal'tare,
Gabi, mersi frumos pt raspuns.
Nu face apa, ci moale si multicel, dar azi dim parca a fost deja un pic mai bine.
Sper sa-i treaca pt ca nu stiu daca se gaseste Smecta aici iar pt regim in afara de ceai de menta, orez (pilaf?) si banane habar nu am ce-l ajuta
.
si sanatate tie si baietilor.
Victor inca suzeteste si sincer nu vad nici o problema in asta. Si nici in folosirea tetinei la biberonul cu lapte. Adora sa bea din cana sau pahar, dar daca-l las toarna totul pe el, asa ca apa, suc, ceai bea din canita cu cioc.
Marinela, lasa-l sa bea apa, nu are ce rau sa-i faca. O sa-i prinda bine cand vin caldurile.
Va urez o zi frumoasa, insorita si calma,
Anto
30 si
Victor (8 octombrie 2005)