Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

INa nu e chiar ce voiam eu sa-ti arat dar poti intelege ceva de aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47981&whichpage=2&SearchTerms=citric

Vezi ce scrie aschiutza

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Sanatate multa multa tuturor copilasilor bolnaviori !

noki..ce face sarah, e mai bine? Maine intentionez sa ajung la Zoo, abia astept sa vad daca o sa ii placa alexiei.Voi pe unde va mai plimbati in week?

canuta sper ca dimitrie e mult mai bine acum, sa ne dai de veste.

feli nu pot sa nu remarc ca e ora 10.40 si tu esti pe forum ....in alta ordine de idei despre ce firma este vorba in discutia cu pantofiorii pentru prichindei si cam cat costa?

ina, un gand bun catre tine si printesa ta , sa dea Domnul sa fiti sanatosi ca restul se rezolva.Abia astept sa ne spui cand ajungi in Bucuresti..musai punem de o intalneala cu tot

cami, sanatate maxima si imi pare foarte rau ca ati trecut prin asa ceva...aveti grija de voi

lacatate, fii-mea papa branza milli slaba, iaurt ( foarte rar), cascaval, si branza cu smantana.lapticul este nestle junior.

joy asa ti-a recomandat medicul sa ii dai nurofen la temperatura de pana in 38? eu alexiei ii dau numai daca face peste 38, la raceli e normal sa fie organismul un pic mai solicitat.Tratamentul pe care eu l-am aplicat alexiei la indicatia orl-istului, si ea a foat racita cu aceleasi simptome ca vlad acum o saptamana, ser fiziologic cat mai mult..seara o picatura in fiecare nara de rhinoil si 1,5 ml de nurofen timp de 4 zile.Sanatate multa si sper sa dovediti mucii in curand

simona, micutei vorbarete sa se faca bine repejor.

Fetelor eu sunt suparata rau ca nu mai am pace din cauza vecinului care asculta manele cu volum maxim ...de se zguduie parchetul.Am chemat politia de nenumarate ori, in afara de faptul politia vine sesizeaza si daca trebuie da amenda mi se mai si spune ca are voie sa faca ce vrea pana la ora 22 iar dispecerele de la 112 imi raspund si in doi peri ca trebuie sa sun la sectia de care apartin...Traim in Romania...mi-e scarba, nu castig eu la loto si ma mut la vila..

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Daca as face un bilant rapid as spune ca fetele din zodia "Leului" au o perioada cu ghinioane ( nu stiu in ce zodie este ela, dar noki, cami si cu mine sintem in leu) dar cum celorlalte leoaice nu le s-a intimplat nimic ( Lavi, Catutza, parca si Fee ?) o sa spun ca-i doar o coincidenta. Si cel mai mare ghinion consider ca-i legat de sanatate. Daca o situatie financiara se mai poate redresa, o masina se poate repara, un par scurt ( taiat aiurea ) creste, cind este la mijloc sanatatea, atunci este trist.
Eh, in ciuda tuturor ghinioanelor, eu continui sa sustin sus si tare "sint o norocoasaaaaaa!" si sa trec peste ghinioanele zilnice. Adevarul este ca pina anul trecut am avut niste ani plini, rodnici si mi s-a spus ca vor urma trei ani plini cu ghinioane. Unul a trecut ( cel mai cumplit ever) sint in ce de-al doilea, deci sper ca in 2009 s-o iau de la capat cu norocul daca nu mai auziti de mine pina atunci, sa stiti ca m-am ascuns intr-o gaura de sarpe si stau acolo pitita, asteptind sa treaca timpul.

Multumiri pentru raspunsuri.

Feli si Joy, eu ii dau lui rachie aproape zilnic suc de porto sau portocale. Este unul dintre (putinele) fructele favorite.

Feli, am citit-o pe aschiutza, pacat ca nu stiu sa citesc si-n germana. Am inteles ideea, insa.

Catutzapapa cascaval zilnic? ohooooo, la noi s-au dus demult vremurile bune, cind papa zilnic fructe, lactate, carnita, legume.
Am pozat-o pe fii-mea "nuda" si am trimis poze familionului care afost tareeee impresionat de cum pufoasa s-a transformat in "tziroasa". ba chiar am fost acuzata ca nu ii dau sa pape pai ,ce sa-i fac, sa ma iau dupa ea, ca ar vrea floricele,biscuiti si paine non-stop???
Eu una - dupa multe crize de frustrare si multe retete culinare incercate - m-am consolat cu ideea ca vrea sa pape putin si rar. poate reusesc s-o dau pe brazda in ro., cine stie, i-o prii aerul de pe-acolo.

tuturor!

Edit: Roxi multumesc, acum am vazut mesajul tau; noi sosim in bucuresti pe la inceputul lunii iulie si m-as bucura ENORM de mult sa planificam o intilnire!

In legatura cu vecinul, zau ca m-as duce la usa lui cu una bucata plod plingind in brate si as sta acolo, sa-i fac eu o "manea".
Ai incercat sa stai de vorba omeneste cu el, sa-i spui ca fata nu doarme? probabil ca el nu este parinte, din timp ce nu-i pasa de cei din jur care au copii.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Am uitat sa va spun ca azi i-am cumparat tricicleta am dat 160 ron, e colorata rau de tot insa mi-a placut ca este asa cum mi-am ca functionalitate, sper sa fie incantata zana mea ca altfel o sa mearga 160 de km pe jos de banii aia .Si inca ceva, i-am scos cerceii..era sa fac atac de inima cand am gasit-o cu unul in gura.va rog mult sa imi dati si mie idei ce sa fac sa ii lipesc cu poxipol , sa o las fara ei ( dar parca e pacat ca se infunda si apoi iar trece prin chinul gaurilor)..sau ce model sa caut???

edit...Ina am fost si ma sfideaza...ca sa nu iti povestesc ca a fost mihai si a ridicat tonul la el si omul a chemat politia ca l-a deranjat auditiv.Nu am cu cine sa discut omeneste

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetelor!!

Sanatate multa puilor bolnaviori si insanatosire grabnica va dorim!!!

Noi lacatate papam, branzica telemea cu mamaliguta, iaurturi zilnic, cascaval, Almete, facaras si Branzica de casa.

Vreau sa va intreb si eu ceva: Soia e buna la copii? Am auzit de la cineva ca soia ar fi foarte buna si acel cineva mi-a adus o pasta (salata) de soia pt Stefan si nu stiu dacasa ii dau sau nu. A papat vreo 2-3 bucatele de paine cu soia dar mi-a fost teama sa ii dau mai mult!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana , vecinul cu muzica nu deranjeaza si pe alti vecini? Ca ma gandesc ca daca fac mai multi plangere la politie poate/poate aveti mai multe sanse. Sau in cel mai rau caz bate-i in teava mereu, stiu ca nu e placut, dar nu ai ce face.

Ina , hai ma, doar nu crezi in superstitii acum, eu cred ca vor trece si la voi ghinioanele, fii optimista,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxi, deci vecinu' nu poate fi convins cu vorba buna. Trebuie ajuns cumva la o solutie, ca doar nu-o sa deranjeze citeva etaje fiindca dumnealui are chef de petrecareala.
Sa stapiniti sanatoase tricicleta si sa faceti multi km. cu ea!

In legatura cu cerceii, eu i-am facut unii pe c-da in ro anul trecut, sintem super multumiti, gen "bobitze" sint din cei clasici, simpli si usori, cu tortita, daca vrei le fac maine o poza si ti-i arat.
Celelalte perechi primite de la prieteni si rubedenii i-am pus la pastrare ( nasii de botez au fost la inceput putin ofensati ca nu ii poarta, dar dupa ce le-am explicat de ce, s-au linistit ) pina cind d-ra va stii sa ii poarte fara sa-i rupa ( bratara de bebe a rupt-o de doua ori, m-a costat reparatia mai mult decit valoarea initiala, asa ca am renuntat sa i-o mai pun)
Nu mai tin minte cit au costat, i-am facut la o bijuterie in centru, pe proprietara o cheama d-na Atena dar nici sa ma omori si nu mai tin minte nume de strazi ca si referinta este o librarie pe colt (populara)daca vrei, ii intreb pe ai mei si-ti spun.

Ai vostri copilasi umbla mult cind ii scoateti pe-afara? A mea umbla ca de la P-ta Unirii la Cocor si inapoi. Ca statul prin curte nu se "pune".

Acum imi fac zeci de ganduri cu privirela venirea in tara,vreau sa-i cumpar ham ca mi-este frica sa nu o zbugheasca de linga mine, ne vom descurca tare greu fara car seat, olita, si in special scaunelul de masa. Anul trecut le-am avut pe toate de la o prietena dar ea a plecat definitiv din tara si le-a dat, si chiar daca am mai face rost de ele, prin cite locuri o sa poposim noi, este greu sa ne caram cu ele dupa noi. Si mai ales cind ma gandesc ca la venire o sa fiu doar eu si rachie ( tati pleca mai devreme) zau daca nu-mi vine sa ma imbat de pe-acum.
Cu somnul, ce sa mai spun, cred ca o sa fim zombie, ca rachie nu doarme decit in patutul ei, niciodata cu noi.
Un singur lucru ma linisteste; ca nu mai trebuie sa ma car cu zeci de cutii de lapte praf si biberoane si tetine si tot trusoul deci cu mancarea este rezolvata problema.

Sint in cautare de un pediatru bun ( o suspectez pe rachie de platfus si d-ra de familie a afirmat sus si tare ca in cazul in care ar avea, nu am cu ce s-o ajut, asa va ramine si eu nu cred asta in ruptul capului ) si daca rezolv si cu niste investigatii ginecologice pe care vreau sa le fac, pot sa spun ca ma declar fericita pe deplin ( ca rezolv si obligatii familiale, merg si in vacanta si ma si "caut" pe la dr.).

Noki, la citi mai multi ani impreuna, cu multa intelegere si iubire!
Da' ce faceti mai, de nu mai apari pe forum, o tineti intr-o aniversare continua

Catutza, eu sint cam superstitioasa, dar sper ca superstitzia mea sa fie contracaracta de optimismul pe care-l am uneori

Dordia, nu stiu sa-ti spun concret in legatura cu soia, eu una i-as da lui rachie daca ar papa, nu vad ce-ar putea sa-i faca rau.

somn usor tuturor, sapte pureci pe-un picior!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Doamne, Camelia, m-au trecut toti fiorii cind am citit si imi vine sa pling. Am ramas fara rasuflare.
Multa, multa, multa sanatate Dariucai! Sa se refaca repede ca sa zburde.
Iar tie sper ca nu ti-au iesit decit...doi peri albi.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Dordia, soia e foarte buna. Este leguma care are cele mai multe proteine. Smarandei ii place tofu la nebunie, dar din pacate am senzatia ca de la el face iritatii pe piele, asa ca am lasat-o mai moale. In plus e si cam cacastor, si cum noi avem un stomac mai ...lejer... evit sa-i dau tofu prea des in ultimul timp.

La capitoul mincare, noua ne place in continuare un sigur lucru: supa de pui. Si nici aia nu o privesete cu prea mare entuziasm in toate zilele. Dar incerc sa o fac cit se poate de hranitoare, cu legume si galbene si verzi, si cu orez, cu smintina si cu ou.
Altfel, capsune la greu, si "coa-coa"= cracker. Ar minca la cracker pina ar da in benga. Cracker= biscuite.
Stie sa spune "ou" de cind a vazut la Pasti dar nici macar nu se atinge de el ca sa constate ca nu-i place. Am incercat sa i-l bag in gura si l-a scuipat cu atita scirba ca nu am mai indraznit a doua oara. Iaurtul simplu care era preferatul ei nu-i mai place, in schimb, din pacate, maninca cu nesat orice iaurt dulce.
Astia in carti zic ca la virsta asta ar trebui sa manince cam tot ce maninca adultii, dar eu inca gatesc de doua ori... (ma rog, acum soacra)
Pentru miine nu am facut nimic? Ce sa mai gatesc pentru ea???

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Roxi mai, dar cine are laptop? Cercei - Ilinca are unii rotunzi cu tortita, pana acum nu s-a deschis deca unul de avea Ilinca reo 4-5 luni. IN cazul tau e clar ca nu e bun modelul, nu cred c se poate rezolva. Dar ai intrebat totusi la bijuterie?
Cu vecinul - of, nasol. In fiecare bloc e cate un nebun d-asta. Eu am probleme cu vecinul de jos, ca adoarme u tv-ul deschis, cu sonorul tare Cred ca sufera de o depresie (i-a murit de circa un an sotia) si a cam inceput sa Noroc, ca nu prea sta pe acasa (e profesor, universitar cred), dearece mai prea in provincie.

Lactate branzica de casa cu dulceata (altfel nu-i place), cascaval. Lapte- Nestle junior.

Dordia eu nu-i dau soia, ma rog, in Ro nu prea e folosita. Dar am auzit un zvon (neconfirmat inca, da mai cercetez) ca ar impiedica cresterea in inaltime Chiar "persoana" mi-a zis zis "nu vezi cat e mici sunt chinezii si japonezii?"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput